MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 17 September 2009

" Berbuka dengan Supervisor/Shift Leader.."


Salam from Makkah...semalam aku menerima Jemputan berbuka puasa dengan semua Supervisor dan ShiftLeader di tingkat 10. Mereka semua kepingin untuk berbuka bersama dengan ku..alahamdulilah...Lihat gambar gambar yang tertera di atas mencerita kan suasana nyer..syukran..waslam

28 comments:

Che' Pit said...

salam che lie..

hmm meriah gak yer.. seronok depa dpt buka dgn che lie..

Leenoh said...

Salam Manzlie.

Seronok, mesra dan dapat mengeratkan silaturrahim dan banyak barakahnya majlis yang seperti itu.

Noor said...

As Salam CL..

ceria sungguh wajah2 staff CL, seronok dapat bebuka dengan bos yang baik hati.. 'makan berjemaah' mengeratkan lagi silaturahim..

pstt.. selamat mengerjakan amalan dimalam 27 ramadhan.. semoga Allah mengampuni dosa2 kita semua.. amin

Ayah Zain said...

Salam CL<

Semoga Allah mengampuni semua dosa-dosa kita. tidak beberapa hari lagi Ramadhan akan meninggalkan kita, oleh itu marilah kita berusaha untuk mencari keredaan dan keampunan daripada Allah swt.

p.s Seronkonya depa berbuka puasa.

||alis|| said...

salam ciklie..

berbuka jemaah juga yg best, kan? meriah tuh buat selera...

eh, mana ciklie? mana abg samad? (habislah lepas nih alis kena kejar ngan CM, kekeke!)

cikgu mas said...

salam ciklie

tinggal 2,3 hari jer lagi kita dlm bulan ramadhan pasti staff ciklie tak mau melepaskan peluang berbuka puasa bersama,mmg meriah,hepi2 masing2...

P/s: Amvoiiii,cik alis si mata cantik tu,tanya siapa yer????,tya ciklie tak per arr,he is single mingle n available,but not samad arr..dekat jer kg alis dgn kg ku untuk ku buat perhitungan...biasa lagi dia ..yer

PINATBATE said...

kenapa gambar makanan yg cik lie ni nampak sedap-sedap belaka...terliur dibuatnya..

khairyn said...

Salam

Kami kat sini pun tak putus jemputan iftar. Semakin dekat hendak meninggalkan Ramadhan semakin banyak pula jemputan diterima. Rezeki hidup diperantauan huhuhu

Selamat menyambut Eidulfitr untuk tuan di tanah suci. Mohon maaf sekiranya ada terlanjur bicara yang mungkin mengguris hati.
Eid mubarak!

SUHAIMI said...

salam...
Wah..seronok dapat berbuka puasa ramai2........

rezeki said...

Salam CL

alhamdulillah, meriah dan seronok

apa menunya CL? kat sana ada berapa shift sehari CL?

manzlie said...

salam afis..

memang meriah bila berbuka ramai ramai walaupun dgn makanan yang serupa jer..itu lah keberkatannyer..

waslam

manzlie said...

salam Leenoh..

memang mengeratkan sirahturahim sesama kami..alhamdulilah

waslam

manzlie said...

salam Noor..

alhamdulilah..semoga apa yang kita lakukan di terima oleh Nyer..insyalah..

waslam

manzlie said...

salam ayah zain..

alhamdulilah...semoga ramadan tahun nih memeberi kita keberkatan..

alhamdulilah..

waslam

manzlie said...

salam kak Pinat..

laa benar ker..alhamdulilah..meh lah hjoin kami seklai..heheh

waslam

manzlie said...

salam alis..

memang meriah makan berjemaah nih..

wahhh duk tanya si abg samad ker..? nanti cikgu mas marah tau..heheh

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

memang meriah dn hepi depa semua tuh..

aiikkk jeles jugak nyer dia si samad tuh jadi rebutan...mana shami cpat aaar kuar..

waslam

manzlie said...

salam kahiryn..

alhamdulilah...resezeki kan namanyer..

alhamdulilah..
selamat hari raya jugak nooh pada suadra di sana..
salah dan silap harap maafkan..

waslm

manzlie said...

salam suhaimi..

memang meriah disni...alhamdulilah..

waslam

manzlie said...

salam rezeki..
menu nyr sperti biasa lah..rotia tamis dan kacang pol..heheh

time ramadan sya kerja dari kul 12 tehngari hingga ke subuh keesokan harinyer..

waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Cukup berselera.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam Azli dan rakan2,

Saya nak amik kesempatan ini mengucapkan selamat berhari raya dan memohon maaf kepada Azli dan rakan2 jika ada tersalah dan tersilap kata sepanjang melayari blog ini. Raya ini bila balik ke kg isteri mgkn tidak dapat masuk blog ini, namun begitu kalau ada mana2 cc saya akan masuk ke sana.

Yem0805 said...

Salam CL,

Besar betul harapan mereka utk berbuka dgn CL semuga mendapat keberkatan..tentu seronok berbuka ramai2..

manzlie said...

salam Hilmy..

alhamdulilah..sedpa tuh sebab makan beramai lah..heheh

waslam

manzlie said...

salam rosli..

alhamdulilah..
selamt hari raya..
maaf zahir abtin..dn jgn lupa orang makkah kalu makn ketupat tuh..

waslam

manzlie said...

salam Yem...

memang seronok bila berbuka meramai ramai..

syukran

waslam

safiudin dot com said...

salam sdr azli,

wah!, wah!, wah! tak ajak pun ya...

alhamdulillah, rezeki.

syukuran...

manzlie said...

salam saudara Safiudin...

alhamdulilah..meh lah join..heheheheh

waslam