MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 3 May 2010

" Hadiah Untuk Juara bagi RATU/RAJA PEcut PDKM Bulan Mei ini...."

Hadiah Untuk JUARA bagi RAja/Ratu Pecut Bulan Mei Ini..MILIK SIAPA kah nanti..????
Set gelas Arabic untuk minum TEH...Tak teringin ker anda...? cantik tuh..
Jangan lepaskan peluang ANDA untuk mendapatkan nyer....!!!!!
Posted by Picasa

86 comments:

rezeki said...

salam cl

pak itam punye ya hehe

rezeki said...

yg beso sekali tu tau hehe

rezeki said...

dan gangsa sekali hehe

rezeki said...

lps gangsa, damo sekali

rezeki said...

lps tu tembaga

rezeki said...

hadiah kuprum takde ka hehe

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Ala terlepas pulak ..pak itam dah dulu

rezeki said...

penat cl, mana org lain hehe

Kak Sidah said...

Salam Pak Itam,

Tahniah..no 1

rezeki said...

salam kak sidah

puas cl nak bagi pak itam nanti hadiah tu hehe

manzlie said...

salam rezeki....


taniahhh....RAJA PECUT....


waslam

manzlie said...

salam Rezeki..


sapu BERSIH nohhh....

EMAS< PERAKK>>>dan Gangsa..

taniah..


waslam

rezeki said...

cl

pak itam tak mo hadiah , pak itam nak kelapa ikan goreng tu juga hehehe

manzlie said...

salam Rezeki...


Wahhh top 6 lagi nihh...


waslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Agaknya pak itam ni tak makan tgh ..ada jer depan pc tu.

manzlie said...

salam Kak shidah...


Taniahh...Ratu Potong Keta Berhias..


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

amboi cantiknya set gelas nih...

Kak Sidah said...

Salam,

Pak itam , bukan kelapa lah kepala..menggigil ke.

rezeki said...

kak sidah

tgh dpn pc close account bulan april hehehe

manzlie said...

salam rezeki...


sampai mengigil pak itam taip kelapa ikan goreng..?
kepala ikan lah...nanti kak ngah baca sure komen tuh...sebab cikgu shaari salah mengeja...hehehe


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...


dah cantik tuh...so apa lagi...PECUTTTTTTTTTTTT...hehheehhe


waslam

rezeki said...

saja tulis kelapa hehehehe


sib baik kak sidah betulkan, kalau cikgu beso estet tu yg buat correction , habis pak itam hehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

pak itam ni biar betul...nak kepala ikan goreng ke ... atau kelapa ikan goreng!! hehehe...tolak markah sebab kesilapan...hahaha, gurau jer pak itam ya!!

Atikah said...

salam CL,

wooo.. bestnya dpt hadiah tu...
Ratu potong tak dapat cl? hehehe

Semakin bersemangat ler para peserta nanti...

manzlie said...

salam kak shidah...


tu lah....pak itam duk mengigil tuh...hehehehh


wasalm

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Lambat sikit jer Cl, kalau tidak akak la ratu tadi, tak dapat kat pak itam, tak de rezeki la cl, sibuk g mah az tadi..

rosli said...

Salam Cl,

Tahniah rezeki .

CL , cantik semua hadiah tu....motivasi untuk pecut lebih laju

Hajah Zainab bt Abdullah said...

CL,

dah pancit...tak leh pecut!!

manzlie said...

salam Pak itam...


tu lah...salah mengeja ...cikgu besau nih...hheheh


waslam

manzlie said...

salam Dik Tikah....



so apa Lagi..?

Pastikan anda juara BULAN ni lah..baru dapat...hehheheh


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Atikah...idea bernas tuh! ratu potong!! :)

manzlie said...

salam hajjah zainab..


minum jer kopi jantan...sure meletop berlari cam pak itam tuh...heheheh


waslam

manzlie said...

salam rosli..


bagus gak kan idea nih...bagi semua berlari bawah 12 saat...heheheheh

BOLEH..?


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tahniah pak itam...memang rezeki!

rezeki said...

salam cl

cikgu besau salah eja takpe , hehehe

cl, set gelas arabic patut hadiahnya dgn pembancuh tehnya sekali dr arab hehehe

manzlie said...

salam hajjah zainab...


RATU POTONG..? dapat hadiah aiskrim potong jer lah kat KL..hehehehh


waslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

wah best tu cadangan tikah ratu potong dapat hadiah...hehehe..

Tak pe lah kalau nak mintak jer cl tolong belikan kan cl, nanti balik akak baya la..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

wah CL dah nak letakkan masa qualified pulak!! lagilah akak semput...huhuhu

manzlie said...

salam rezeki..


amboi ...nak dengann pembancuh teh nyer sekali...?
INI BOLEH MENDTANGKAN MARAH....heheheheh kata Skadarsiman.(.tiga abdul)


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tak nak aiskrim potong...huhuhu...akak nak aiskrim BR!!!

Kak Sidah said...

Salam kak nab,

ice cream potong tak sempat sampai dah cair, kempunan jer

manzlie said...

salam kak shidah...


NOT FOR KIRIM but FOR JUARA RATU PECUT nih...hehheeheh

w
aslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...


Pastikan akak memecut terus bersama dng MILO...hehehhhe
boleh tuhhh


waslam

rezeki said...

kak nab

aiskrim BR dah tukar dah namanya hehe

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Akak takut nak lari2 kejar masa, tension..elok2 seronok, jadi lain pulak..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tak per arr....majuk ah!

rezeki said...

cl

sampai pengabis pun pak itam tak boleh jadi ratu pecut, dah namanya ratu hehehe

karang pecut nak kena pakai kain batik cap semut pulak, hehehe

muat ka pak itam kain batik cap semut hahaha

Hajah Zainab bt Abdullah said...

pak itam...sudah tukar ke?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

pak itam pakai kain batik jawa....besar sikit...hahahah

Kak Sidah said...

Salam,

tak muat ke pak itam..yg akak tau kain cap semut tu dah cukup besar..

rezeki said...

ok cl, kak sidah , kak nab dan kekawan

pak itam minta diri dulu, ada keja sikit

nak mamam dulu

wasalam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

pak itam nak maman dah tuh...mak itam dia masak apa agaknya!!

manzlie said...

salam pak itam..


kalau dah takleh kain batik berlari...pakai jer kain guni..cam sukan di sekolah tuh...heheheh


waslam

manzlie said...

salam hajah zainab..

jangan lah majuk...heheheheh

walsam

manzlie said...

salam kak shidah...


iaskrim potong di mesia lah...heheheheh


waslam

S said...

salam,

CL,
kak stak harapan nak dpt hadiah tu. selalu pancit bila pecut laju2.

mana nak larat lawan ngn orang muda.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

hahahaha....akak dok bayangkan pak itam lari dalam guni! cam time sekolah zaman dulu2...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Cl...tapi pak itam tu fit....dia hari2 pi jogging 5, 6 km!!

Ummi Humaira said...

salam CL n rakan2..

aduhai bila ler akak ni nk dapat no wahid untuk bln Mei nih ...

dok kepingin jer le hadiah tu .

Kak Sidah said...

Salam Cl,

aiskrim potong kat Msia ke..boleh22..kalau kat msia akak buat sendiri jamu kat cl yer..buboh macam2 perasa..kacang hijau, pulut hitam, jagung, asam boi huh sedap cl..best kan..

Kak Sidah said...

Salam,

Ummi, kita beli jer sendiri..nak harap hadiah susah, yg muda2 ramai, tapi cuba tanya pak itam apa rahsia memecut dia..

Azima said...

Salam CL,

Rasa2nya la CL...emmmm hadiah tu AZIMA la yang punya..

sapa2 yg nak gelas tu...over my dead body first laa...hahahah.

Ada berani ka????

PINATBATE said...

waduh..tidur malam termimpi cawan arab..!!

Azima said...

Salam CL,

Awaq gelas tu ada 2 jer aaa...???
oooooo cheq paham.. paham...,yg tu utk 2 org jer ye..

Maknanya.....pak itam,atok,cm,AZ,Kak Shidah,Mama Zainab,Mama Ju dan sesiapa yg sewaktu dgnya tak layak laaa...haaaa wakakaka!!!

Ni utk geng GKB jer la....yahoooooo!!!

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah..

Amvoi2 tawaran makin lama makin menarik dari abaya pergi ke lotion minyak wangi pas tu dapat gelas pak arab.....huhuhu alamat tak dapatlah akak ni ni...huhuh

Pak itam laju jer dia...arr jeles aar ...tak dapt hadiah pun tak pa masuk buku 3-5 cheq..tapi sruh bang aji smad bayorkan bleh ..hikkks

YB said...

Salam CL

Cantik tu...

Kak Sidah said...

Salam,

Azima, mama tak nak lah kalau sampai over your dead body...takut dosa..ambik lah hadiah tu..mama bagi can kat org muda.

مسافر_اسلام said...

Salam bang lie...ramai yang mahukan hadian berikut...seronok tgk ayah2 dan mak2 semua berlumba-lumba...hehehe...ada kemanisan dlm persahabatan. Dalam kehidupan mesti ada satu kenangan, ia di kenang sehingga akhir hayat.

Pandai abang cipta kenangan itu. Semoga abang sukses selalu. Allah merahmati mu.

JazakaAllah khi.

Ummu Sidrah said...

teringin laa..

Azima said...

Salam Mama Shidah...

Hehhehe..mama,u bter give in la kalau mcm tu...!!!

Gurau jer tu mama...sesaja nak gamatkan keadaan...jom la Mama,kita pecut sesama..bleh kita kongsi gelas tu..

Wassalam

Zie said...

Salam CL,

Cantiknya hadiah tu...
Amvoii Azima, seramnyer...
Hadiah doakan kami itu yang penting sekali, doakan agar menjadi tetamu Allah dalam tahun ini juga.. betul tak Kak Sidah. dah rindu sangat nak ke sana...
Tahniah Kak Sidah jadi ratu potong, hehehe

Marla said...

Wow...nice...lucky siapa yang dapat!!! hee....

CM said...

salam

aduuh no 73...whateverrrr..

ok cl im readyyyyy...bangggg that cup.

PAK NGAH MAN said...

SALAM
CANTIK HADIAH BULAN NI

kak su said...

Salam CL....
Cantik nyer...nak...menang gak...
Akak kena pecut gak nii...sbb bulan June cuti sekolah sure x leh joint..
PC fully booked by anakanda yg bongsu tuu...
Aimah bagi akak laa...bulan depan Azima yerr...boleh laa...cian akak...
Wslm

kak su said...

Salam

Tahniah En rejeki....

Sabar baru 3 aribulan....

Tunggu dulu....

Wslm

kak su said...

Alamak Azimah CM dah balik ngajor laa....susah nii... Ratu dah balik...

Azima said...

Salam,

Aikkkk sifuku ada nak pecut jgk ke????
Kak Mas..di mana janjimu?????Waaaaa

Kak Su,rileks arrr...CM cah jer tu!!!betul tak CM???

Betul ckp Zie tu...bukan hadiah yg kita kejarkan..tapi ukhuwah yg terjalin di sini lebih penting..semoga ianya berkekalan hingga alam realiti...dan juga kekal sampai bila2!!

Semoga Cl terus mendoakan kami semua di sini agar dapat menjadi Tetamu Allah..

Salam buat semua

kak su said...

Salam Azimah...

OOO...dah ready arr...

Hei!! Adik dah solat belum???

Haa!!!jap lagiii...oo..nakal yaa..adik akak ni...

kak su said...

Akak cakap kat Atuk nanti...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, hadiah sudah tersedia terima kasih banyak2 CL.

Amin.

tq.

U said...

Salaam CL,

Cantik hadiah bulan Mei. Tentu bertambah bersemangatlah lagi peminat/pengumpul tea set...hehe..

All the best kepada semua potential ratu/raja pecut bulan Mei.
May the best (wo)man win! :)

Go! Go! Go! Chaiyuk!
(cheq jadik cheerleader jer..hehe)

VpeaceV

silversarina said...

salam,

akak hanya dapat menganga tengok hadiah tu ..jauh panggang dari api rasanya ,kalau ada yang sudi kongsi hadiah tu nanti alangkah baiknya .... pak itam ... kita share nanti ye kalau pak itam menang ...hehehe .

Ma Yusof said...

Salam CL n All,

Wahhh... hadiah dah umum awal2 ni, rasa bersemangat nak mengejar gelaran Raja pecut....

che'na said...

Salam CL,

Notebook masuk workshop. Pasni blhlah pecut gak. Semua bersemangat nampaknya....

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rezeki....

eeemmmmm, hebat hadiah ratu/raja pecut.... bulan Mei..

apa lagi yang lain... buat lah pecutan awal...

sejak kuda kena jual.... larian pun semakin semput....hehehehe..