MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 12 May 2010

" jOm tEmaN kan CL mAkaN ...3"

Cantikkan buah apple di ukir menjadi BUnga...
Salad yang amat menyelerakan...alahamdulilah
Kambing yang sudah di masak...yummy...
Akhirnyer ini yang CL makan..syukur alhamdulilah...
Posted by Picasa

67 comments:

rezeki said...

salam cl jom

rezeki said...

jom timbang berat hehehe

rezeki said...

cukup 3 je cl

rezeki said...

cl

akhirnya cl boleh tahan tu banyak hehehe

rezeki said...

dan akhirnya juga pak itam terliur psl tak bekfest pagi ni hehe

rezeki said...

karang tgh waktu sana, cl tunggu pak itam kat resto tau hehe

rezeki said...

org takde cl, pak itam merempit kat meja buffet cl lah hehe

rezeki said...

mana ratu rempit pagi tadi ha hehe

boleh tolong pak itam habiskan makanan kat meja tu hehe

rezeki said...

cl, depa mesti keluar lunch hehe

rezeki said...

pak itam lunch kat n3 cl jelah nampak gayanya hehe

rezeki said...

cl, kambing tu masak apa ???

rezeki said...

cl makan masuk buku 3-5 ke hehehe

rezeki said...

resto ni kat tower 1 ke 2 cl

rezeki said...

penatlah rempit sesorg cl hehehe

rezeki said...

cl, manalah keta yg ada gambar pedang tu, pak itam nak kasi dia memotong ni hehehe

rezeki said...

oklah cl, cukuplah

lapo ni hehehe

rezeki said...

waktu lunch, penuh tak kat resto tu

rezeki said...

opssss panjang dah keta berhias pak itam ni hehehe

rezeki said...

ok cl , pak itam nak tgk buffet apa mak itamj masak kat umah hehehe

rezeki said...

rasa2nya menu hari ni asam pedas kot hehehe

rezeki said...

rekod kak ngah 46 ye hehehe

rezeki said...

cl, bawah kambing tu nasi apa ?

tgk berasnya panjang2

mesti sedap

CM said...

salam

cm bg signal potong arrr,pon,pon..

rezeki said...

manalah semua ni heheh

taj pun mesti tgh menyantap hehehe

rezeki said...

salam cm

alhamdulillah, cm ambik baton ni dari pak itam hehehe

cm , balik sekolah kul brp hari ni

CM said...

salam..

ponnn,ponn,aiiik tak nampak ker ni...mentang2 kereta cm takde gambar pedangg..

rezeki said...

cm

alaaa, pak itam nak bagi signal kat atas tu la hehehe

cm kat mas shumacher, mana potong pakai hon hon hehehe

CM said...

salam..

CM balik kul 2.30.tapi ada koko pulakkk...kelab hoki loor,,,tak pi guru beso panggil....guru beso CM garang maaa tak mcm cikgu shaari baik guru beso tu...

rezeki said...

cm

motong2 juga, perut lapo ni hehehe

cm dah makan

cm, cl saje je keluar n3 ni , rasanya sampai 24 episod hehehehehehe

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah tengok hiasan atas meja pun dah kenyang, apa lagi menikmatinya - dipersilakan CL.

Amin.

tq.

rezeki said...

koko hehehe

lupe, cm kan pengerusinya hehehe

ok cl, cm pak itam pun nak KOKO juga kat umah hehehe

koko atas meja makan, pak itamkan pengerusi kelab ERT hehehe

che'na said...

Salam cl

Makanannnn... Byk n3 CL pasal makanan ni..

Azima said...

Salam CL,

Sodap bangat tuh...

Cl,e'day if I were to consume dis type of food..Oh my God....I think I 'll look like world heavy weigt champion laaaa...wakakakaak

Juz had my lunch..only well balance diet nasi goreng n some fruits...ok la tu..

manzlie said...

salam rezeki...

taniah...Raja Pecut PKDM...


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


sapu bersih nohhh


wemas, perakk dan gangsa..


taniahhh


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


rekod PDKM masih di pegang oleh KAK NOOr...


76 Komen non stop....teror tuh dia..heheheh


waslam

manzlie said...

salam cikgu Mas..


taniahh... RAtu Potong yahhhh


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

tak g main hoki ka...?


waslam

boxhousestudio said...

cl...BHS dah sakit jiwa ...batuk dah semakin menjadi jadi gara-gara kena dera dengan CL..cl ni nak kena perambat kut...tolong BHS memang suka sumer hidangan yg indah-indahnya ...tolong jangan mengodah!!!..ha ha ha...tak mo lah singgah ke mari lagi..bye bye

boxhousestudio said...

hari ni my bday kalau la di raikan kat sini ..alahai kanda bahagianya dinda ...tapi kanda BHS kat opis hu hu hu...

CM said...

salam...

kalau n3 makan-makan ni 2 orang yg paling resah gelisah ialah CM dgn pak itam lahhh...sbb Cm just makan kt kantin sekolah jer,,,pak itam mana ni ,dah balik makan yer??

manzlie said...

salam hilmy...


alahmdulilah...rezeki


waslam

che'na said...

Salam CL,

Bunga ros apple tu CL dah makan ke sbb x de dlm pinggan. Ke dah bg saper?

manzlie said...

salam boxhouse...

malam nanti ajak lah kanda mu tuh pergi 'candle light dinner' hhehehehe


waslam

Chik Att said...

Salam CL ...
Heran juga saya ...
cepat betul ...... diaorang shoot entry CL ....
Pecut betul...... saya yang on pc awai2 pagi seharian ni ..... tak pernah dapat entry yang kosong ..... tanpa komen.....
Tabik pada rakan2 blogger .....
CL kena siap hadiah besaq kat depa ni ... pengikut setia ni..... hehehehe

Azima said...

Salam Kak BHS,

Happy Bday to U la Kak..

Moga dipangjangkan umur utk dpt terus beribadat kepadaNya..dikurniakan kesihatan yg baik..dimurahkan rezeki..(nanti bleh pi Mekah lagi)..dan sentiasa dilimpahkan rahmat olehNya..
AMIN..


Yang ke berapa ni kak..????

Noor said...

Salam Cl..

zassssss.. pergh! pak menakan baba black memecut sambil berbengkung.. merempit ala-ala ayu gitu.. ahikss

comey nyer gubahan buah epal tue.. skali kak ngah ngap.. tinggai tangkai je.. la la la

Hajah Zainab bt Abdullah said...

haishhhh...pening kepala tengok entri 1, 2 ,3 ni...pasni ada lagi ke 4, 5, 6...sungguh menggoda CL oooi...tetiba rasa nak ke dapur!!

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Rezeki.....laju, Raja Pecut baru....

CL, menarik ukiran makanan tersebut

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Tahniah aar pak itam...
Lagu ni punya panjang sakit pun bleh baik terus nih..hikkkkkks

Baru 3 eps ni....ni mesti CL sms pak itam kannnn hehhehe

Pssssst kak nab masuk dapur kak tunjuk skill sket..hehhhe

Nekwan said...

Salam CL

Kak Su...akak tumpang ID nekwan
baru sampai kat wangsa maju

Wslm

Nekwan said...

Salam Azli

Nekwan tengah sibuk basuh pinggan tuu...nak buat kopi saudda utk akak

Jgn jelous yaa

Nekwan said...

Salam Azli

Nekwan pesan masuk la facebook dia...(akak Tak tau apa facebook tapi...nekwan terrer..)

Wslm

taj said...

Salam,

Pak Itam...amboiiiii....

line clear naaaa...Taj kuar lunch kat KLCC la...tu yg dpt menrempit nih...takpe kasi can pd pak itam...

waduhhhh tersentuh hatiku...dlm sibuk merempit masih sempat ingat pd Taj ek...perrggghhhhhh

Cl...wow makan besar naaa...sah pusing jarum timbang tuh...

YB said...

Salam CL

Hebat ukirannya...dah tak rupa buah buahan

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tumpang lalu sat CL,

shami...alhamdulillah! dah kenyang..pasni agak2nya apa pulak CL nak tayang ye! shami dah lunch ke?

shami2 said...

Salam CL..

tumpang lalu aar..
Kak nab tengah2 makan kat warung tuh hujan lebat..huhuh cuci tangan ngan air hujan jer...heheh

Menu pulak kerabu mangga + asam pedas, ikan keli salai..& tempe goreng + kentang..jer..alhamdulillah beli pulak goreng pisang tu yang makin albam kak...hehhe

S said...

salam,

CL,
makan jangan tak makan.

Ummu Sidrah said...

Cantiknyaa..sgt2 cantik.. up close byk2 sket buah, nak study and nak try buat. pernah belajar fruit carving sampai nak pitam, sebab asyik mengukir sambil menunduk.. Thanx CL

manzlie said...

salam ummusidrah

cuba try pasti boleh tuh..insyalah

waslam

manzlie said...

salam kak s..

yup..makan jng tak makan kan..heheheh


waslam

manzlie said...

salam hajah zainab..


baguislaha akak dah nak kedapur..boleh lah cl tengok masakan akak gak...heheheh


waslam

manzlie said...

salam rezeki..


pssst....jgn pecah lubang...ok...


waslam

boxhousestudio said...

salam cl

baru ternampak jawapan dari CL

tang candle light tak pernah
tang kanda masak sendiri malam ni pasti....mmm..makan dengan anak-anak rasanya sedap kut...nanti BHS ambil gambar nya k..inshaALLAH...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rezeki....


mak oi... banyaknya menu...

mana nak makan dulu ni....... hehehe

manzlie said...

salam saffiuddin

alahmdulilah...makan cikit cikit lah hehheh


waslam

manzlie said...

salam boxhouse


alhamdulilah...

oklah tuhhh


waslam