MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 27 May 2010

" MeRpAti....."

Banyaknyer burung merpati...
Mengharap makanan dari kami semua nii
Mesti kak nab suke tengok nih....
Posted by Picasa

46 comments:

CM said...

Salam CL

Azima said...

Salam CL...

Hahahhaha...gempaq yer arini...2 n3 skali...

Azima said...

Cepat Kak Mas terbang...ikut burung merpati tu semua...heheheh

Bertuah merpati2 tu kan CL...berada di tanah haram...

Merpati oooo merpati........

malek said...

Salam CL

Betul ke kata merpati kat mekah ni dari keturunan burung ababil dulu? Tu yang ramai bagi makan kat burung tu kut.

rezeki said...

salam cl

merpati goreng ada jual kat sana tak ?

nadz said...

Assallamualaikum CL,
Merpati begitu indah di Mekkah. Syahdu lagi mengingati MH.

iBu...gUru said...

salam cl
banyak nyer merpati

YB said...

Salam CL

Yang dikatakan merpati 2 sejoli tu yg macam mana yer?

Rahmat Ilahi said...

Salam CL, salam sume sahabat PDKM...

Rahmat Ilahi said...

Tahniah CM ngan Azima,
juara N3 nih...

Rahmat Ilahi said...

Merpati, suka tengok burung merpati masa kat sana dulu,
cantik & indah jer...

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

My dear Cik Tipah & Cik Senah,

Kalau kau jadi burung
biar pak aji jadi sayapnye hehehe...

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

ada lg satu perumpamaan org melayu dulu yg ada kena mengena ngan burung hik hik hik..

BAGAIKAN PUNGGUK RINDUKAN BULAN

ini pak aji tambah sket...
begitulah kami rindukan MH hu hu huk.

Rahmat Ilahi said...

Kalau peribahasa melayu...

MERPATI DUA SEJOLI

Kat PDKM ni mestilah Shami ngan Hilmikan @ Abg Megat ngan ... sape yek eh lupa la pulak... sorry.

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh...Ratu trekkk PDKM

emasss


waslam

manzlie said...

salam azima


taniahhhh


perak dan gangsa...


waslam

manzlie said...

salam azima


ye lah...today cl shoot 2 entry sekali...tak sangka dua dua ratu sapu habis noohhh...hehehehh


waslam

manzlie said...

salam azima


merpati kak nab tuh....hehehheeh


waslam

manzlie said...

salam rezki...

merpati goreng elek..

puyu goreng amaaa...


waslam

manzlie said...

salam malek..


taktau lah cl...takpa nanti cl chek yer..


wsalm

manzlie said...

salam yb ..


yang merpati 2 sejoli tuh ...ala ala Padiyaapa dengan bond girl nyer...hehhehe


waslam

manzlie said...

salam ibu-guru..

memang banyak kat sini...


wasalm

manzlie said...

salam rahmat..


ramai yang suker tengok kan...


wasalm

manzlie said...

salam rahmat..


aisaymen pak aji...abih abang jamil nih nak letak mana..???? kalau dah nak jadi sayap untuk senah dan tipah...hehheheh


waslam

PINATBATE said...

mana kaknab ni..

Umi Azuddin said...

Salaam CL,

cantik merpati2 tu...kaki pink kaler lagi..
CL amik gambar ni kat mana yer? macam kat masjid di Tanaeem jer...eh, memandei jer teman ni...hehe

VpeaceV

manzlie said...

salam kak pinat..


akak nab busy tuh...duk packing barang...hehheeh


waslam

Rahmat Ilahi said...

Alaa.... CL,

byk lg part lain yg abg Jamil boleh 'take part', jadi mata ke, jd kaki ke, jadi perut ke, abg jamil pilih le amna suka x baik berebut... hik hik hik.

manzlie said...

salam tn haji rahmat..


abang jamil nak amik kesemuanyer sekali...takda nak main part part lah..hehehehhe


wasalm

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

mohon undur diri dulu...
byk kerja arr nk wat preparation untuk majlis doa selamat anniversary esok, nnt majuk mak aji tuh tdo luar plak pak aji ni...
Doakan kami CL..

Wassalamualaikum Warahmatullah

CM said...

salam..


hehehe..abg jamil dgn hj rahmat jgn gaduhh arrr...dah tersurat mmg kak tipah dgn dik senah abg jamil punyerr..nape pulak dia dapat part-part tu,,,

dear haji rahmat

kalau cik senah dan cik tipah jadi burung,,abg haji pulak jadik sayapnyer...kak haji mesti jadi tukang tembaknyerrrr,,,,eeeh takut mati kiter umpama merpati tiga sejolii....

manzlie said...

salam tn haji rahmat...

oh ye ker...alhamdulilah...

doa cl moga berbahagia hingga ke akshir hayat..insyalah


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


haaa..tau takpa..hehheheh


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL..

kak nab SANGAT SUKA !! Terima kasih CL..

manzlie said...

salam hajjah zainab..


alhamdulilah...


waslam

maklang said...

suka merpati2 berterbangan di luar Haram...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

terlewat sampai...nasib baik merpati2 masih tunggu akak...OH akak sangat suka..ni datang tengok lagi...

Pinat..kak nab keluar petang tadi..itu ler pasal lambat..pi cari bahan2 nak masak esok malam..anak2 nanti ramai kat umah..

CL..akak belum pack lagi...1 bulan lagi!

manzlie said...

salam maklang..

oh ye ker...alhamdulilah...


waslam

manzlie said...

salam kak nab...


masak lebih sikit...nanti cl mai tau...


waslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah memang jinak2 merpati tu. Taburkan biji gandum utk mematuknya.

Amin.

tq.

boxhousestudio said...

salam cl

Rahmat Ilahi ni menghiburkan..buat BHS tersenyum

manzlie said...

salam hilmy


jinak jinak merpati...kan

waslam

manzlie said...

salam boxhouse..


syukurkan...


wasalm

rosli said...

Salam CL,

Makin byk merpati di sini...syukurlah CL dan rami lagi yang bagi makanan pd burung2 tersebut

manzlie said...

salam rosli


amennnn


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM, Azima...

merpati, merpati..

nampak jinak.. nak tangkap terbang tinggi..