MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 17 May 2010

" SigN BoaRd HoTeL.."

Pandangan dari luar...
"Funduk Safwah Royal Orchid.."
Looking at nite...cantikkan...
Posted by Picasa

43 comments:

CM said...

salam cl

CM said...

salam

ooh cam tu sign board hotel yerr

CM said...

salam


iyeerrr lah cl sungguh cantikk..

mysabani said...

Tahniah CM

mysabani said...

Tahniah CM

CM said...

salam

oh in arabic hotel bunyinyer fundukkk...oic..

CM said...

salam

lega hati cm nampak mysabani...cm takut tragedi petang tadi berulang lagi...cm takut gak memecut sorang diri tak nampak org lain di kelilingg...hehehehe..

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,
Salam sume sahabat PDKM,
Tahniah CM.

Rahmat Ilahi said...

Arr cik tipah, mana geng lain Cik Senah ngan Cik Minah????

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh

ratu trekkk pdkm


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh

emas ,perakk dan gangsa..


waslam

Mama Miraki said...

cantik..cantik....waktu malam

Rahmat Ilahi said...

Cik Senah masih guling2 lg kat estet die x leh mangun tuh!! susu getah pun x dan nak kutip he he he

ahiksss!

manzlie said...

salam cikgu mas


funduk bermaksud hotel


waslam

manzlie said...

salam mysabani


taniahhh...raja potong


waslam

manzlie said...

salam rahmat..

apa kabar..


waslam

Rahmat Ilahi said...

Cik tipah dah sampai Funduk Cl..
Siap jadi juara lagi he he he.

manzlie said...

salam mama miraki


memang cantikkan

waslam

manzlie said...

salam rahmat.


wahhh...hebatnyer dia..duk tanya mana cik tipah,senah dan rohani..?
abang jamil taknak tanya ka?hehhehehe


waslam

Rahmat Ilahi said...

Memang cantik funduk CL tuh, terutama kalau tengok waktu malam ishk rindu la pulak...

CM said...

salam

pak haji rahmat...si tipah ada tu main mahjung agaknya...senahh,,pi buat rambut...mak minah dating ngan abang teksi...hehehehe...

notiiii arrr pak rahmat....tak letih dia yer memecut jauh petang tadi..hihihi...kena belajar ni mana dia dapat tenaga power cam tuuuu!!!!

Rahmat Ilahi said...

Nostalgia CL,
bila nak g solat subuh kat MH jam 3pg saya lalu kat depan funduk CL tuhsetiap hari!

Rahmat Ilahi said...

Malam nih kita layan cite ibu mertuaku..

Kasim Selamat ngan Sabariah TV2 tuh..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

wah...CM ratu lagi !!

CL tunjuk sign board supaya kita semua tak sesat nanti...

CM said...

salam

pak rahmat!!! setahu cm partner abg jamil,tipahh,senah,rohani???? mana ada mak minah???


kalau mak minah dalam masam-masam manis cikgu shaari n cikgu norkiah punya geng..dia selalu kata camm ni


'drebar teksi pun tak masuk mintak"

hehehehe...

Rahmat Ilahi said...

Salam Cikgu Mas,
Semangat org tua memang lain le...

Nk tau apa rahsia? he he he.. Makan Maajun org Kampung la ngan air zam-zam yg CL bagi petang tadi.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah memang cantik menawan Hotel Al Safwah - satu mercu tanda kerana CL berkhidmat di situ.

Amin.

tq.

mfisma said...

Salam CL....nice shot...terkenang masa kat sana dulu

Rahmat Ilahi said...

Salam Cikgu Mas...
Kau pulak membuat pak aji gelak guling-guling nih!

drebar teksi x masuk minta sebab x cukup modal he he he.

Rahmat Ilahi said...

Satu lagi kan CM,
Petang tadi tu, memecut sebab sesat jalan, gerabak putus berterabur la..

Rahmat Ilahi said...

CL...
Abang Jamil pi cari yang No 4 arr, hik hik hik...

mama ju, said...

Salam CL

Memang tak merasalah duduk kat situ...

kak su said...

Salam CL

Salam CM...Tahniah.

Salam semua warga PDKM

Cantiknya...hotel CL yer....

Wslm

Ayah Zain said...

salam CL

ada saja bahan untuk tatapan. Baguslah CL

YB said...

salam cl

arab kata hotel, melayu kata pondok

Rahmat Ilahi said...

Akhi CL..saya rasa sgt terharu tengok sign board hotel Safwah tu...

nant kalau cl free pos gambar kedai2 & hotel yg ada di sepanjang jln ajiyad termasuk la kedai yg jual Quran tuh! terdengar-dengar lg alunan bacaan ayat suci Al-Quran oleh bapa dan anak kat situ.

Syukran, Wassalam.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM...

bilik dah tengok,
lobby dah tengok,
dapur dah tengok,
ofis sdr dah tengok
dan
sign board dah tengok,

bila pulak nak tengok betul-betul atau menginap kat situ....hehehe

rosli said...

Salam CL,

Tahniah CM, selamat hari guru jugak utk CM dan guru2 lain dlm PDKM ni.

CL, hotel CL tu mmg cantik dari luar dan dalam,, wpun saya belum pernah masuk ke dalam hotel tu...tp boleh agak kalau hotel 5/6 bintang ni...hiasan mmg no 1.

مسافر_اسلام said...

salam bang lie,
besar juga tulisan tu.

Imran Paris said...

En Li...mmg kelas semua di Safwah, kelas but reasonable...tu yg PALING penting. Even shopping2 pun saya rasa lebih murah di Safwah dr di Hilton atau Zam-Zam....moga Safwah terus maju disebalik dugaan dan rintangan dunia perniagaan :-)

Imran Paris said...

Oppppssss....lupa lak, buat semua, jom lawat rumah saya, dah start n3 umrah 1431 :-)

manzlie said...

salam rahmat...

alhamdulilah...di waktu malam memang gah dan cantikkan..

waslam

rezeki said...

salam cl

baru naik signboard ye hehehe