MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 8 May 2010

" Tasbih tasbih - Kooka..?

banyaknyer tasbih tasbih yang di gantung untuk jualan...
Pemilik kedai tasbih ini...saudara Muhammad...
Jenis Kooka...
Dan bermacam macam lagi....
Posted by Picasa

45 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Alhamdulliah, sihat

WAssalam

Rozali said...

Salam CL

banyak nya tasbih
jenuh ber wirik

Rozali said...

Salam CL

kemana semua

Rozali said...

Salam CL

dia orang pi mandi pantai ke

Rozali said...

Salam CL

atau pi shopping

Rozali said...

Salam CL

kalau beli dozen
berapa agaknya cl

Rozali said...

Salam CL

ada ke kayu kooka lagi

Rozali said...

Salam CL

ustaz beri tahu semasa kursus hj
tempuh hari
dah tak ada lagi kayu tu

Rozali said...

Salam CL

ada ke benar
saya tak tahu le

Rozali said...

Salam CL

saya tak beli tasbih
masa pi hj tempuh hari

Rozali said...

Salam CL

bukan apa takut orang tak gunakan

Rozali said...

Salam CL

tenguk kat masjid
melambak

mfisma said...

Salam CL..tak ramai singgah lagi? tu bukan Tasbih kooka..tak ori,,,

Rozali said...

Salam CL

setengah ustaz kata
guna tasbih
boleh menimbulkan riak

mfisma said...

Salam Rozali..wah sapu semua nampak???

Rozali said...

Salam CL

maaf lee

Wallahualam

Rozali said...

Salam CL

salam mfisma

Rozali said...

Salam CL

bukan apa
semangat balik drp kursus

MohdArshad said...

Salam...Tahniah..... rozali sorang je sapu semua...

malek said...

Salam CL

Banyak dan cantik2 tasbih. Tapi kat sini saya tengok orang gantung kat rear-view mirror dalam kereta. Saya pun banyak orang bagi tapi simpan dalam almari.

Tahniah Rozali - sapu bersih.

Rozali said...

Salam CL

Salam Tn Hj Mohd Arshad

semangat
sebab lama tak ziarah CL

Rozali said...

salam CL

Salam Malek
rindu kat CL
tu yg sapu bersih

مسافر_اسلام said...

Salam bang lie...apa kabar?
Sibuk kerja hari ini..atau hari ini kerja setengah hari.
Bagimana kesihan..semua ok.
Cantik tasbih tu..semunaya ori koka ke?

w.salam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

banyak2 tu kena beli secara timbang! 1 kg = ? SR

nadz said...

Assallamualaikum CL,

Tasbih sebagai cenderamata ,
beli tasbih dan berwirid dalam masjid, tapi MH tak der pula gambarnya hari ni,
w/salam

Atikah said...

Salam cl,
Mak aih... banyaknya... nie pasti rambang mata jadinya... semua nak... hehehe...

Atikah said...

Salam,

Tahniah en rozali... hari nie dok buat kete berhias....

manzlie said...

salam rozali

taniahh...Raja Pecut......PDKM


waslam

manzlie said...

salam rozali


taniah...gak...sapu bersih nohhh

emas , perakk dan gangsa


waslam

manzlie said...

salam rozali..


top 12 komen non stop...


taniahhhh


waslam

manzlie said...

salam mfisma..

taniahhh Raja Potong dia..


waslam

manzlie said...

salam rozali


bagi saya terserah pada hati masing masing...kalau rasa riak...maka jadilah riak...tul tak?

waslam

manzlie said...

slam dik musafir..

tak berapa sihat...pening sikit kepala nih


waslam

manzlie said...

salam dik tikah..


banyak kan...


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


tak tau lah berapa depa jual...


waslam

manzlie said...

salam nadz


banyak sungguh tasbih nih kan...


wsalam

boxhousestudio said...

salam cl

saya tetap suka yang cl bagi pada saya kelmarin dan yang tuan haji arshad beri..memang mantap...tuan haji style tasbih lelaki manakala cl style wanita yang suka kilaun berlian dan emas

ok..kawan saya bernama yong akan buat umrah dlm waktu terdekat ini...boleh dak nanti beri kepada dia...aduhai asyik la BHS nak menyusahkan la...kalu sudi la ya..ewah...

selama ni saya memang terpikat pada tasbih yang pattern sama macam cl..tapi krystalnya combination warna hitam, putih, hijau dan merah..sukanya saya....suka sangat-sangat...alla..cakap ada makna tu..

rezeki said...

salam cl

pak itam punya satu tasbih koka , bijinya 33 dan senang dibawa dan digunakan . cantik krn diikat dgn perak dibeberapa bijinya

haticantik said...

salam..

wahh banyaknya tasbih...teringin nak beli dan sedekah pada org

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, premis ni kena jenguk utk buah tangan nanti.

Amin.

tq

Norbaya said...

yang kristal memang cantik,ada banyak jual kat shoping complex.biasa org pompuan rambang mata bila dah banyak..he..he

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hj rozali... laju betul sekarang ni ya....

mana satu nak pilih ni.....

semuanya cantik... menarik hati...

saya borong semua sekali lah sdr..
hehehe

rosli said...

Salam Cl,

Wangi tasbih kayu kooka tu...betul ke ada byk khasiat atau khurafat sahaja?

Tahniah Rozali

Rahmat Ilahi said...

Salam ziarah CL,
Tahniah Tn Hj Rozali
sapu bersih emas, perak & gangsa.

Rahmat Ilahi said...

kita jgn terlalu percaya pd cerita yg direka-reka bimbang jadi perkara lain dn boleh mmbw kpd syirik, berhati-hatilh, yg berkuasa hanya Allah Taala shj.