MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 9 May 2010

" Hospital Ajiyad dan Hotel...?

Pembinaan HOspital dan Hotel sedang giat di jalankan...
Sudah hampir 50 kaki depa duk korek di dalam tuh...masyallah
Bawah akan jadi Hospital Ajiyad ,atas Hotel 5 Bintang 33 tingkat beserta dengan shopping mall...alahmdulilah
Posted by Picasa

67 comments:

CM said...

salam cl

CM said...

salam subuh di mesia

CM said...

no 3 dulu

CM said...

salam

byk bahan dan info dr cl ni..tq

CM said...

salam

ni hospital yg terdekat dgn MH ker?

CM said...

salam

subuh cam ni line clear agaknyer

CM said...

line clear

CM said...

cm nk try buat new record yarr

CM said...

salam..

moga faclities pada jemaah dipertingkatkan dgn adanyer hospital ni..

CM said...

salam

komen ke 10

CM said...

salam

hotel 5 bintang berserta hospital n shopping...hebatnyer

CM said...

salam

subuh cam ni tak perlu pecut kot..

CM said...

salam

cl teruslah memberi info ttg mekah untuk kami disini

CM said...

salam

laa baru 14 komen..cm letih dah..

CM said...

salam

takper demi record baru

CM said...

salam..


setakat ni cm masih lg alone di trek pdkm ni

CM said...

salam

cm terus cuba pecah rekod

CM said...

salam

hospital ni pasti moden dan hebat kemudahanyer

CM said...

salam


boleh tengok cik misi CL dihospital ni!!

CM said...

komen ke 20

CM said...

salam

perlu 12 lg nk pecahkan rekod

CM said...

salam


aduhai energy pagi2 ni slow lah..tapi cm cuba lg

CM said...

salam

gambar ni cl snap dr mana?

CM said...

salam..

hebat sungguh pembangunan di sekitar MH

CM said...

salam

komen ke 25 ni

CM said...

salam

Cl tidor lewat untuk post n3 di waktu begini

CM said...

salam

fuuuh penatnyer nk pecahkan rekod ni..

CM said...

salam

trekk untuk cm ni..

CM said...

SALAM

kereta berhias CM meluncur laju..

CM said...

salam

rezeki cm bangun awal ni..

CM said...

salam

31

CM said...

salam

32 menyamai rekod...

CM said...

salam

ok rekod yg ada dah pecahhh

CM said...

salam


oriteee CL,cm kini pemegang rekod komen non stop ..

CM said...

salam

hmmm ,cm dah mula rasa sunyi takde sapa2 disini..

CM said...

salam..

36 komen setakat ni...

CM said...

salam..

letihh dah ni..

CM said...

salam


rasa tak cantik stop di sini..

CM said...

salam


cm try buat 40 komen yarrr

CM said...

salam CL

ok CL cm dengan sukarelanya stop komen disini dgn jumlah 40 komen tanpa henti,pencapaian terbaik setakat ni...untuk geng PDKM bukan apapun ni sekadar meriahkan suasana..

untuk ibu2 hebat geng PDKM...HAPPY MOTHER DAY..

rezeki said...

salam cl dan cm

dan komen pak itam yg ke 41 sebagai penutup selepas acara perarakkan keta berhias sempena hari ibu

selamat hari ibu utk ibu2 semua

dan kalau boleh bukan hanya hari ibu disambut setahun sekali, tapi setiap hari, waktu dan detik , dan al fatihah buat ibu2 yg telah pergi meninggalkan kita dahulu

Al fatihah

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

tahniah CM..selamat hari ibu..tu kiranya hadiah hari ibu yer! nanti mama suruh CL kasi hadiah...

tahniah jugak buat Baba Black...kerana menjadi penutup acara perarakan kereta berhias!

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM..... uh... awal CM ya........ subuh-subuh dah terjah bilik CL....hehehehe.

satu lagi usaha penambahbaikan kemudahan sekitar Makkah..

sekarang aje nampak susah, tapi bila dah siap ianya akan memberi kemudahan kepada setiap jemaah umrah atau haji...

ps: nak beli satu ruang niaga di situ .... jual apa agaknya ya... asam jawa, cencalok, budu dll...

Atikah said...

Salam,

kak mas... tahniah... non stop 40 komen... perghhh...

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Salam CM

Tahniah...Awat hang stop...patut lepas subuh sambung lagi...lain clear bangat tuuu....

Ya..Selamat hari ibu buat kami kaum ibu...

kak su said...

Salam CL lagi...

Puan Hajah perasan tak merpati puan Hajah jadi mandor kat sudut kanan tu...

Tak sangka ada hadiah terselit utk Hajah...tentu Hajah gembira...Amin

Wslm

kak su said...

Salam CL


Ya Allah canggih sungguh pembanggunan di Haram...Dia org leh buat begitu...

Kat M'sia...Atas org korek..bawah banjir lumpur...

Kalau bawah dia org korek... bayangkanlah apa akan jadi banggunan yg sedia ada tuu...

Masyaallah...

Wslm

kucingorengemok said...

salam
wah, hotel syer satu bangunan dengan hospital?

Kak Sidah said...

Salam Cm,

Tahniah 10 x....hadiah terbesar di hari ibu, cuti2 pun cm bangun awal yer..

rosli said...

Salam CL,

Tahniah CM rekod baru,

CL, saya percaya bila siap sepenuhnya lebih cantik dan akan lebih selesa utk /jemaah di masa akan datang

Hajah Zainab bt Abdullah said...

tumpang lalu ya CL...

kak su...betul tu, baru perasan ada merpati kat situ!! yey..suke sangat...itu ler hadiah hari ibu buat akak!! mekasih cl...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah banyak banguanan sedang rancak dalam pembangunan, semuanya utk kemudahan Jemaah.

Amin.

tq.

Azima said...

Salam Cl,

Thanks 4 d info...

Tahniah Kak Mas..ratu trek n ratu kreta berhias skali tu..

Norbaya said...

salam,bila dijangka siap?

che'na said...

Salam CL,

Tahniah CM-kereta berhias rekod baru.

Projek nie bersebelahan/ berhadapan Safwah Hotelkan, berapa thn lg dijangka siap?

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahh...Ratu trekk dan Ratu keta berhias...


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh...sapu bersih pingat..


emas, perak dan gangsa..


wasalam

manzlie said...

salam cikgu mas


non stop komen...Rekod baru PDKM..40 komen


taniahh

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


memang canggih skg nih kat sini...pembangunan yang pesat


waslam

manzlie said...

salam pak itam..


betul tuh...cl hari ibu skg dah macam hari hari cl raikan..hehehehh

waslam

manzlie said...

salam kak su..


memang cantik dan pesat pembangunannyer..


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..

situ jugak ada tempat merpati kan


wslam

manzlie said...

salam norbaya

di jangka siap 2013 kot...

waslam

manzlie said...

salam che na..

betul jugak tuh...sebelah alsafwah


waslam

manzlie said...

salam rosli..

ituh sudah pasti...untuk keselesaan jemaah

waslam

manzlie said...

salam kucing gemok


yup...satu bangunan..3 in 1


wasalm