MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 12 May 2010

" JoM tEmaN kan CL mAkaN..1"

wOW... aneka sayur sayuran yang telah di "carving.."
Udang ....dan buah apple" telah di bentuk menjadi 'bunga'
Jom makan bersama Cl Nasi Quzhi beriani Kambing nih...
"counter" aneka berbagai salad for you to choose...alhamdulilah...
Posted by Picasa

47 comments:

CM said...

salam

wowww

mfisma said...

salam cl..sedap tu

CM said...

salam


CM nk teman boleh???

mfisma said...

alah..kalah lagi dgn CM..tahniah CM

CM said...

salam mfisma

CL kata no 1 dpt temankan dia makan..alahaii temankan dlm mimpi jer..

boxhousestudio said...

Definately i will teman kan cl makan...jom jom jom...indahnya hiasan hidangan di hotel ini...cl, BHs memang suka yang indah-indah...tak makan pun tak pa asala dapat dihayati ..mmm...bestnya....memudahan ada rezeki di lain hari BHS datang lagi ke rumah ALLAH dan singgah untuk menikmati semua ini..InshaALLAH...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah - wah ini betul2 makan, CL pasti menyelerakan.

Amin.

tq.

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Wowwww cantiknya gubahan tuh....opppps kak shami2 nak tempah CL balik nanti datang kat kedai buat gubahan bleh...hehheheh

Va vava udang beratuq tuh .hehheh
NI nak makan pun sayang larr cantik sangat...hehehhe

rezeki said...

salam cl

makan hehehe

cm, kalau org melaka cakap
ini bukan makan
ini "MENTEKEDARAH"

hahahahahah

manzlie said...

salam cikgu mas..


taniahh...ratu trekk pdkm..


emas..


wsalam

manzlie said...

salam mfisma..

taniahhh



perakkkk...


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


taniahhh...


gangsa..


jom temankan..


wsalm

manzlie said...

salam boxhouse..


boleh...nanti dtg cl melanja yer..


wasalm

manzlie said...

salam mfisma


takpa...karang ada lagi entry...5 entry lagi nohhh


waslam

Rahmat Ilahi said...

Salam CL...

manzlie said...

salam hilmy...


memang menyelereakan..tau


waslam

Rahmat Ilahi said...

Salam sume sahabat PDKM...

manzlie said...

salam pak rezeki..


ini buffet lah ...heheheheh

150 riyal seorang...


waslam

Azima said...

Salam Cl,

Bestnyer kalau dapat merasa semua tu skrg ni....nyamnyamnyam..

Telan air liur jer laaaaaa...

Tahniah Kak Mas..
Tahniah Abf Mfisma..

manzlie said...

salam kak shami...


boleh apa salahnyer...no hal punya kan...


wslam

Rahmat Ilahi said...

Tahniah CM & mfisma
Pemenang N3 nih!

Rahmat Ilahi said...

Wow CL, makan besau kita ari nih!!!

che'na said...

Salam CL,

Tahniah CM dan Mfisma.

Boleyyy... teman makan tapi tak larat perabih...kena ajak group PDKM sekali ok kot.

kak su said...

Salam CL

Masyaallah byknya makanan...
Takut la..tenguk...hingga tak terkata...

Rahmat Ilahi said...

Saya takut hampir2 dekat dengan meja hidangan tuh, ada yg runtuh nanti saya kerjakan hik hik hik...

kak su said...

Salam semua

Tahniah CM n mfisma

mfisma said...

Salam CL, mohon see yr email berkenaan iklan bantuan rumah anak yatim tu..

Marla said...

Salam...

I like...

kak su said...

Salam CL

Insyaallah hari nii nak lawat nekwan.

Doakan kesihatan kami semua ya...

Wslm

SUHAIMI said...

salam CL....

wah....teliur tengok hidangan2 tu......

manzlie said...

salam suhaimi


memang terliuq jugak kan..


waslam

manzlie said...

salam kak su..

kirim salam kat nekwan tau...


waslam

manzlie said...

salam mfisma...

cl dah baca dah email tersebut...

noted...

will fikirkan nanti yah...

wslam

manzlie said...

salam rahmat Illahi...


teman kan cl jer...heheheh


waslam

manzlie said...

salam che na...


camaner nak panggil semua orang tuh...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam azima


memang best tuh...jom lah


waslam

rezeki said...

salam cl

hehehehe

sakit2 pak itam, selera kuat ooooo heeeeeee

tapi cl tu , hehehehe
pak itam tau apa yg naik di sebalik .... hehehehehehe

rotan je hj tu cl hehehe

manzlie said...

salam marla...


i like tooo



waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM dan mfisma....

alamak dah lapar lah pulak...

minta piring tu sdr...

saya nak ambil makanan tu sekarang...

rezeki said...

lepas makan buffet , perut pun membuffet hehehehehe

mcm mengandung 4 bulan hehehehe

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

amboi !! tak ada seleralah akak...hehehe

akak ada selera nak tengok2 jer :))

Rozali said...

Assalamualaikum CL

kalau saya pi umrah
CL jamu macam tu, boleh
he he

Rozali said...

salam CL

salam CM
salam mfisma

taniah


Wassalam

ina said...

Salam CL,

Cantik sangat makanan2 tu dihias, sayang nak makan. Akak tengok je la.

rosli said...

Salam Cl,

Byk menu makanan tu, best menu hotel 5/6 star ni.....tp yg paling best makan berdepan dengan MH

Tahniah CM, Mfisma

Ummu Sidrah said...

CL adalah seorg yang paling bertuah dengan nikmat ibadah paling dekat dengan Baitullah, nikmat makan dan tempat tinggal paling selesa...

YB said...

Salam CL

kalau kat m'sia ini utk pengantin.