MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 15 May 2010

"DaPaT HadiAh daRi DaTo ImRaN PaRisS..."

Replika Eifel Tower...
Mekasih Hadi,Amirah,Nadia dan baby Iman...uncle Love you all so muchh..
Cantikkan tali leher tuh...syukran Dato Imran Parisss..
Posted by Picasa

34 comments:

Azima said...

CL,Baru nampak gambar laaa...

manzlie said...

slaam azima


jgn panggil saya ateh pleaseee


wsalam

Azima said...
This comment has been removed by the author.
kak su said...

Salam CL

Yeer..la..adik..nama tuu..special tau...

Wslm

kak su said...

Salam Azima...

Tahniah yaa..dik...

Cl keja kan???

Wslm

manzlie said...

salam kak su..

yup still keja nih...


wasalam

kak su said...

Salam CL...


Owner/Pengadil leh dapat gansa ker?????Wslm

kak su said...

Salam adik...azima..

Kita hormatilah permintaan CL yaa...

Terimakasih dik...

Wslm

kak su said...

Salam CL....

Arca yg kecil2 tuu..utk ahli PDKM yg lain ker???

Camna nak jadi member...???

So..far akak nii..pengacau jer..tak isi form pun...hee...heee...

Wslm

manzlie said...

salam kak su..

taniahhh...perak dan gangsa...


waslam

manzlie said...

salam kak su...

arca arca yang ekcik tuh cl bagi kat staff cl disni...heheheheh


waslam

kak su said...

Salam CL...

Alhamdulillah ..bagus yer Dato' tuu..dia ingat anak2 buah CL....yee..

So..kena buat cabutan bertuah kah???

Okay CL..nak teru kan kerja kan..okay ya...

Selamat bekerja...(Hang kena pujuk adik akak tuu..dia dah lari..nangis...tuu...akak faham dia nak bermanja tuu...maafkan dia ya...(eh! adik dua2 nii..akak pun minta maaf ya...)

Wslm.

Umi Azuddin said...

Salaam CL,

Cantik hadiah2 dari Pariss... yang paling sweet 'thank you note' anak2 Dato Imran tu... mesti CL terharu menerimanya =)

VpeaceV

manzlie said...

salam kak su..

tu lah dato imran tuh...memang baik sangat tuh....


ishh takda apa pun..cl tak simpan pun dalam hati...harap dia faham lah...


waslam

manzlie said...

salam Ummi azuddin

memang cl terharu sangat tuh...

waslam

kak su said...

Salam CL...

Sorry masuk balik...aa..aaa..bila Umi kata pasal nota...
Akak teringat nota anak kedua yg akak bila dapat adik baru..

"mama dah tak sayang Izzah dah... tak tidur sama dah..asyik dgn adik jer...so kami nii...macm mana,mama nak buang ke??? (masa dia darjah satu...hee...hee)

Wslm

manzlie said...

salam kak su..


so cute nyer....


wasalm

Noor said...

Salam CL..

owowwww.. dapat hadiah lagik.. chantek arr.. mula2 dapat tower2 tuh.. nanti2 bley p sana lak.. kak ngah ituttt bley.. heh heh

to all geng PDKM.. selamat berhujung minggu..

Kak Sidah said...

Salam CL,

N3 yang takde gamba tu cancel ke..

Ayah Zain said...

Salam CL,

ha baru nampak gambarnya. Memnag cantik terutama surat daripada anak IP itu. Bagus IP mendididk anak2nya.

Ayah Zain said...

salam CL,

alamak, n3 sebelum CL delete yer. Kak Sidah baru pertama kali jadi ratu trek tu bukan?

CM said...

salam,,


an evening in Paris

cantik replika tu,cantik neck tie tu...semua tu kenangan dr brother imran untuk CL...masa kita jumpa brother imran kt KL baru ni kita pun dpt jugak souvenir dr bro imran kan..kak ngah ingat tak???


kak ngah tu nk ikut CL pi Paris ker...nk ituuutt jugak..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah cantik hadiah tu CL.

Amin.

tq.

Marla said...

very nice....tres beau cadeau...heee :D

Azima said...

Salam CL,

Sorry arrr..actually xder niat nak call you Ateh pun...That was an error in typing arrr..I jus copy n paste kat sini..lupa nak cancel "ateh" tu..gantikan dgn CL..huwaaaaa dont get me wrong arrr

Masa n3 ni kuar..I was updating my blog..N3 for my sis which I aso cal her ateh...bila tgk ada n3 baru..trus jer copy n pecut..then later only I realize it was a mistake there..
U C..2nd comment tu kan I type "CL"..same time U reply my comment tu..

Wassalam

CM said...

Salam...

alahaii azima nape tu? nak CM jadi referee,?,,hihihihi..tapi CM biasanyer side kt CL jerr..

tergelak pulak tgk u oll ni...hmm cam tu lah CL yg kukenali tiada siapa yg boleh mengantikan tempat ibunya walaupun sekadar panggilan..that name is very special for him...

pssst CL!!..seperti yg dijangkakan...

alahaiii penyibuk pulak ni..mana kak su ni.?.CM pun sama jd busybody pasal hal depa berdua .ni...kira CM ni 2nd referee lah ni..

Azima said...

Salam Kak Su..

Maaf kak,battery kiok la..mana ada majuk plak..

Mekasih kak..Alaaa kak sory la..kesilapan tu..xder niatpun nak cal Cl "ateh"...Nak type "Salam CL..jadik "Salam Ateh" plak.sbb Copy n paste la tu...Kan adik dah delete tu..KESILAPAN TU KAK.
Akak jgn cakap mcm tu,mana ada nak manja2 plak..xder makna nyer!!!

Maaf yer Cl...Maaf Kak Su..Maaf semua...hehehh

ibu,mommy,mom... said...

Salam Cik Li...
Waaa bestnya replica Eiffel Tower tu...Ibu ada replica yang kecik aje but with music:)

mfisma said...

Salam CL..tahniah..dapat hadiah dari merata dunia..

YB said...

Salam CL

Cantik hadiah tu. Tapi nota budak budak tu juga amat berharga kalau disimpan dan tunjukkan kpd mereka semula 15 tahun nanti.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah azima dan kak su..

yeh-yeh dapat hadiah....

yeh-yeh dapat hadiah...

hehehe... macam budak-budak pulak saya...

ps: syukur masih diingati..

safiudin said...

salam sdr,

sambung sikit.....hehehe

catatan Hadi, Amirah, Nadia dan baby Iman lebih bermakna dari hadiah tu..

anak-anak lebih jujur dari orang dewasa(termasuk saya).

rezeki said...

salam cl

cantek tali leher tu, tanda ingatan dr im

pak itam tak pakai tali leher , hehehe
pak itam pakai barut je hihi

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Azima.

CL cantik hadiah tu, besar dan tinggi jugak.

Dulu masa beli kat Effil tower kecik je....tu yg termampu masa tu.....18 franc jugak. Tp masih ada sebagai kenangan di sana dulu.