MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 12 May 2010

' AtuK dan iMan...."

Ghinduuuu kat iMan.....
Posted by Picasa

44 comments:

Azima said...

Salam Cl

Azima said...

Alahai...cutenyer baby Iman..

Azima said...

Sapu gangsa sekali laaa

CM said...

salam

iman cute kan..

Azima said...

CL...ok jer baby Iman dgn Tn.Haji Arshad tu yer..

Mesti Cl dah ghindu bangat kat baby Iman ni kan....

Noor said...

Salam CL..

ala la.. comey nyer baby iman.. rasa nak cubit2 pipi yang gemu & montel tue.. he he

CM said...

alaahh noor tu pipi cm gebu gakk...tak nak cubit pun hihihihi

Mama Miraki said...

comel dan cute

Chik Att said...

Salam CL ....
Amboi rasa macam paling cepat dah laa..... rupanya dah berderet dah komen .....

Rozali said...

Assalamualaikum CL

salam CM
salam kak ngah

kalau kak ngah nak cubit pipi cm
kena kuat2 sikit
baru tanda geram
he he

Hajah Zainab bt Abdullah said...

so cute...nampak dia selesa atas ribaan atuk tu...

Noor said...

Salam CM..

alahai kak tipah.. malu2 meow lak.. kan senah selalu cubit2 manja ngan kak tipah.. awwww.. cubitttt.. tang mana arrr??.. ahiksss

atukkk.. kalu kak ngah cubit kuat2 kang tertanggal lak pp cm.. heh heh

Noor said...

Salam Kak Nab..

emmmm.. kalu kak ngah duk ataih riba kak nab pun cute jugak.. ahiksss

cop cop.. kak ngah rasakan baik kak nab je lah yang duk ataih riba kak ngah.. selamat kak nab, tak yah pinjam black belt kaler cekelat pak itam.. heh heh

MohdArshad said...

Salam Cl dan semua kekawan PDKM...atuk dia pun cute juga..hehehehe

safiudin said...

salam sdr,

tahniah azima...

comelnya....

mama ju, said...

Salam CL

Moga dalam kebahagian. Tak jeles ke tenguk anak orang tu....CL!

Kak Sidah said...

Salam,

Tahniah azimah, cm....

Kak Sidah said...

salam cl,

geram pipi iman tu..

manzlie said...

salam azima..


taniahh..Ratu trrekkkk pdkm

waslam

manzlie said...

salam azima


sapu bersih nohhh


emas, perakk dan gangsa..


taniahhh


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


iman memang cute..tapi atuk tuh pun cute jugakkan...


wslam

manzlie said...

salam azima..

iman memang ok kalau degn semua org...


wslam

manzlie said...

salam kak noor..

memang geram kan tengok pipi si iman tuh...cute baby...


waslam

manzlie said...

salam mama miraki..


memang cute kan baby iman tuh..


wslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..

memang selsa dia dng atuk tuh...hehheeh


waslam

manzlie said...

salam mamaju..


ishh nak jeles apa lak...lagi hepi kan...


waslam

manzlie said...

salam tn haji arsad..


memang CUTE atuk tuh jugak...heheheheh


wslam

manzlie said...

salam chitt att.

memang dah ramai yang nak komen tuh...


wasalm

manzlie said...

salam kak shidaH...


Semua orang tengok jadi geram kan...


waslam

manzlie said...

salam saffiduddin..


geram dan comel baby iman nih...


wasalm

haticantik said...

salam..

comell...bila gaknya saya plak nak dapat anak lelaki cam iman ni erhh..

manzlie said...

salam hati cantik..


insyalah..nanti dapt lah tuh



wsalm

Hanis said...

salam,

makin bulattt iman....geramnya aunty hanis tengok....kalau cium mesti tenggelam idung aunty hanis yg tak mancung nie....

atuk iman bukan stakat comel...bak kata kawan aunty hanis haaa atuk iman ke tu???? hahaha...tuan haji apakah maknanya itu??? ;-)

(alaaa aunty hanis sendiri pon makin bulat ;-))

hizdayah said...

Assalamualaikum tuan,

Ingin sampaikan hajat Puan Kamaliza Kamarudin kpd tuan.
Dia mtk tuan tlg buatkan solat hajat utk anaknya yg kini di tahan di wad Hospital Seremban kerana jangkitan paru2.

Nama Pesakit : Iqhwan Farihin b. Mohd Hazman.

Terima kasih.

hizdayah said...

Assalamualaikum tuan,

Ingin sampaikan hajat Puan Kamaliza Kamarudin kpd tuan.
Dia mtk tuan tlg buatkan solat hajat utk anaknya yg kini di tahan di wad Hospital Seremban kerana jangkitan paru2.

Nama Pesakit : Iqhwan Farihin b. Mohd Hazman.

Terima kasih.

rosli said...

salam Cl,

Tahniah azima,

CL, mmg cute baby tu, Atuk Hj Arshad pun ok jer dgn babay tu....serasi sgt.

kak su said...

Salam CL


Baru balik...sebelum apa2 akak dan nekwan minta maaf pada CL ya...kami bercerita lagi pasal CL...biasa la org pompuan bila jumpa kan... Maaf ya...tapi tak da yg buruk melainkan yg baik saja...

Salam Azima..tahniah...

Wslm

manzlie said...

salam dik Hanis..


makin bulat jugak ka...? pinjam talipinggang kaler coklat pak itam tuh...

hehehhehehehh


wasalm

manzlie said...

salam rosli..


tu lah...sesama jugak cute kan..


waslam

manzlie said...

salam kak su..


takpa is ok...


sampaikan salam pada nekwan...


waslam

manzlie said...

salam hizdayah..


insyallah...nanti cl lakukan yer...banyakkan berdoa jugak pada yang esa...

waslam

boxhousestudio said...

Salam Cl

Atuk dan iMan sama sama ada aura...kagum dengan ibu iMan...boleh jaga anak-anak kecil 4 orang sambil ibadah lagi...kalau buat Umrah sumer-sumer anaknya di bawa ke tanaaim ke...aduhai...hebatnya..

boxhousestudio said...
This comment has been removed by the author.
rezeki said...

salam cl

hehehe atuk hihihi

cl nak kenakan hj arshad ye hehehe