MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 13 May 2010

" Selamat BerAngKat ke MadiNah Dato Imran Pariss...1""

duk sibuk masukkan bagasi kedalam 'bonet keta..;
Sempat bergambar di Luar kawasan Hotel al safwah..
Bersama keluarga DatO Imran dan Haji Arsad...alahmdulilah
Tuh dia 'baby Iman' ku sayang....cute kan...
Posted by Picasa

49 comments:

My self said...

Salam..

Hari ni mak dan ayah saya akan berangkat ke tanah suci Mekah untuk menunaikan umrah...moga mereka selamat di sana.Seronok tengok mereka2 yang bertuah terpilih menjadi tetamuNya..

Kakzakie said...

Salam CL

Hei mereka dah nak balik ke? Moga dapat Umarh yang mabrur

Wassalam

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Comelnya Iman

Kakzakie said...

Salam CL,

Oh.. mungkin jalan ke Madinah untuk 40 kali solat di Masjid Nabawi Dan lepas tu balik le....

Wassalam

CM said...

salam

iman cam sedihh yer nk berpisah dengan uncle niii....tak per arr iman nanti jumpa lagi..

manzlie said...

salam Myself..

taniahhh


ratu trekk pdkm yang baru...


emas.


waslasm

manzlie said...

salam kak zakie..


aminn...


taniahhh..pingat perak...


waslam

kak su said...

Salam CL...

Janganlah rindu-rinduan sangat ya..

Tapi hati dah sayang camna kan

Wslm

manzlie said...

salam kak su..


taniahhh



gangsa..


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


uncle lie pun sedih gak cikguuu


waslam

manzlie said...

salam kakzakie.


depa ke madinah...


wasalam

kak su said...

Salam My self

Tahniah..moga ibubapa adik pun dapt kerahmatan dr Allah ya...

Wslm

manzlie said...

salam kak su...

cute kan iman...geram tengok dia


waslam

manzlie said...

salam kak su


tu lah...dah sayang camner..?


waslam

manzlie said...

salam kak su



aminnnnnnnn ya rabilalaminnn



waslam

SiNoMoSa said...

Salam Cl,

Alhamdulillah..berseri2 wajah abg Im..

kak su said...

Salam CL...

Selamat bertugas yaa..
Akak nak keluar...nii...

Remember no ais aar...

Wslm

CM said...

salam..

uncle jgn sedih tau...nanti iman besar dia dtg jumpa uncle....iman tak senyum pun tu,mata memandang jauh.walaupun dia masih kecil pasti dia bahagia berada di sana...

rezeki said...

salam cl

dh beso dh baby iman, yg tukang dukung pun dh beso juga hihihihihihihihihi

manzlie said...

salam dik shima


ye ker....?


mekasih



waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..


aminnnn



wasalm

manzlie said...

salam rezeki...


noti aaar...hehehheheeh


waslam

manzlie said...

salam kak su


ais...no lah....


air zam zam jer..don wori


waslam

CM said...

salam pak itam

amboii dia suka benar usik CL tu...nanti cm babapp nanti.cm dok perhati CL tu mana ada besar dia comel cute arr...hihihihihi..

rezeki said...

salam

cm, pak itam je tau heheheh

pak itam ada 3 mata tau hihihi

NGINAP SRENGENGE said...

Salam CL dan Imran sekeluarga,

Ayah pun terasa sedih bila nak pisah ni.Ikatan hati dan perasaan ni memang cukup unik.Sukar dipahami dan susah dimaklumi.

Selamat berangkat ke Madinah dan kemudian selamat berada di sana.

CL pun selamat di studio 1205.

Wassalam.

CM said...

salam pak itam

aaahlah pak itam ada 3 mata..tapi

cm conpommm cl tu boleh slim balik,hujung tahun tengok arr...jomm kita taruh,kalau cl kurus balik cm melanjaaa..kt kg baru tu dengan anak menakan..mana dia arr,,,memotong agaknyer...

rosli said...

Salam CL,

Tahniah My self dan Kakzie dan kaksu.

CL, mesti sedihkan masa ni, bila lagi nak jumpa IP dan keluarga.

Kami akan hiburkan CL dari Msia

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah..

Dah siap dah nak balik tu..cik imran...check elok2 barang tu karang tertinggai botol susu kaaa kalut nanti..hhehehehe..

Iman diam2 aarr say bye2 & asalamualaikum tu uncle....hehehe meriah aar...kan CL

rezeki said...

cm

kalau cl balik cuti pak itam racun baik punye selera cl dgn asam pedas hehehe

hari ni asam pedas keli
esok asam pedas daging tetel
lusa asam pedas tenggiri
tulat asam pedas siakap
langkat asam pedas

lps langkat apa aaaaa hihihihi

CM said...

salam

pak itam cl tu bukan jenis `pemakan` arrr...tapi tu lah besar cabaran racun pak itam tu..cm dah tak boleh jamin arr..slim balik ke tidak..hihihihi


pas langgkat ..cikgu shaari ajar dia kata tomorrow..

rezeki said...

cl hehehehe

tommorrow

cm dh advance dah, menuntut dgn tok guru cikgu saari hehehehehehe

kita dok merempit kat highway PDKM, cl duk merempit dlm MH,

alhamdulillah

rezeki cl dpt buat tawaf sunat selalu

Azima said...

Salam CL,

Time ni la paling :-(((...sian kat baby Iman tu...eh ehhhhh silap sian kat yg dokong baby Iman tu...sedihhhhhhhhhh!!!!

Baby Iman nampak sayu gak..maklumlah nak tinggal Pak Teh nyer tu....

Selamat berangkat ke Madinah buat IP sekeluarga..

boxhousestudio said...

Salam Cl

Selamat berangakat sahabat... selamat meneruskan perjuagan mu...sokongan yang tidak berbelah bahagi dari kami semua di sini...kagum dengan ketabahan menunaikan ibadah sefamili ni...rasa syahdu sangat....semoga umrah yang makbullah buat anda sekeluarga dan syurga terbentang luas di depan sana..amin amin amin yarabballallamin

Kak Sidah said...

Salam CL,

Geram nya tgk baby Iman tu, kecik2 dah masuk MH, tuah badan..

Baby Iman tu sama chubby dgn Pak sedara yg dukong tu

Kak Sidah said...

Salam CL,

Mesti En Im terharu nak tinggalkan Cl dan tanah suci Mekah kan..nanti balik rindu lah kat kaabah tu..rindu yg amat sangat.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah semuga mendapat Umrah yg Mabrur dan datang semula ke Mekah & Madinah.

Amin.

tq.

Kak Sidah said...

Salam CL,

En. Im akan ke madinah pulak la kan..Salam kat Rasulullah SAW..dan selamat bersolat di Taman Syurga..Raudhah..

ina said...

Salam,

Lepas nie kita pakat ramai2 pi Paris pulok.

Pak Itam tinggal sebab dia nak pi jumpa sedara mara black dia kat SA.

Ummi Humaira said...

salam CL n semua...

selamat berangkat IP , semoga mdpt umrah yg mabrur.. ameeen

ina said...

Lagi 1 sebab pak Itam kena tinggal tak boleh pi Paris sebab dia NOTI...pepagi dah mengenakan org.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL,

tentunya pilu nak meninggalkan Makkah...tapi gembira hendak ke Madinah...ziarah baginda Rasulullah SAW.

ainhany said...

salam CL

selamat berangkat dato Im dan family....semuga pejlann selamat danjagn lupa sampaikan salam buat rasullullah....

YB said...

Salam

semoga perjalanannya selamat sampai.

ainhany said...

salam CL

buat myselF: tahniah tuntas memecut. InsyaALLAH selamat hendaknya emk ayah menunaikan ibadah dan mmperolehi umrah yg mbrur. Jgn lupa mhn mereka doakan akak juga.Mudah2an cepat myusul.

Semuga ALLAH mmberikan kesihatan dan kebahgiaan buat CL utk terus trima tetamu ALLAH...labbaikallah

mysabani said...

Assalam CL
Kalau ditengokkan cara CL dukung Iman tu dah ada gaya seorang bapa.........so bila lagi....

mysabani said...

Assalam CL
Kalau ditengokkan cara CL dukung Iman tu dah ada gaya seorang bapa.........so bila lagi....

safiudin said...

salam sdr,

tahniah my self, kakzakie dan kak su..

ratu pecut kali ini semua wanita....

selamat berangkat ke Madinah Dato' IP.

semoga dipermudahkan perjalanan...