MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 8 May 2010

" Asam Pedas...."

Tengok jer entry Pak Itam, CL dah terliuq dengan asam pedas ni...tak dapat nak cari di sini...hanya cuma boleh CL tatapi gambar asam pedas pun jadi lah - yang di makan dekat kg Baru masa pulang arituh....alhamdulilah..
Posted by Picasa

48 comments:

Hanis said...

SALAM

Hanis said...

alhamdulillah

Hanis said...

emmmm ke-3 lah

Hanis said...

abg...jap lg kita cite asam pedas naaa

Hanis said...

nak cuba buat kete berhias dapat dak ;-)

Hanis said...

semlm..ibu pon masak asam pedas ikan pari

Hanis said...

abg..pak itam kejam kan...selalu tayang asam pedas ke kita

Hanis said...

teringat asam pedas kak mas...

Hanis said...

cuba lagi....

Hanis said...

10

SiNoMoSa said...

salam cl

wow asam peda

sorry hanis cheq nyelit hihi

Hanis said...

hisss dapat ke pecah rekod 32 nie..huhuhu

Hanis said...

terkejut nie...hahhaha

Hanis said...

emmm esok nak minta kat ibu asam pedas ikan parang laaa....

Azima said...

Salam CL...


Hheehheheheh...hai hanis...nak buat keta berhias yer...

Hanis said...

hari ibu = ibu masak...tak patut belut hanis nie kan...huhuhu

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah memang menyelerakan CL.

Amin.

tq

SiNoMoSa said...

betul3 pak itam selalu tyg asam pedas huhu
kalo pi HC dia harus suh Mak Itam masak asam pedas

hanis, tahniah ratu trek

Hanis said...

shima...cheq baru nak wat kete berhias cam my life tu...32 ..hhuuhuhuh

Azima said...

waaaaaaaaa....jgn mare yer..sesaje nak menyakat hanis ni...

Bukan ape takut keta berhias hanis abis minyak tgh jalan jer...So akak tolong slamatkan la ni...hehhheh

Hanis said...

anyway....hanis ingin mengucapkan selamat hari ibu pada semua ibu2 yang membaca blog PDKM.... :-)

Hanis said...

abang...sedapnya terung tu....terung bakar cicah ngan sambal belacan @ ayaq asam...emmmm bestnyaaa

Azima said...

Salam Cl...

Alaaaaa sian nyer..dapat nengok gambo jer..tak best la CL..kalau dapat rasa ok gak...

Suruh la pak itam order mai..

Tahniah hanis..

manzlie said...

salam dik hanis..

taniahhhh

Ratu trekk lagi...


waslam

manzlie said...

salam dik hanis


tanihhh...spu bersih nohhh


emas, perak dan gangsa..

waslam

manzlie said...

salam hanis...


top 12 komen lagi...taniahhh


waslam

manzlie said...

salam dik shima..


taniahh...Ratu Potong dia...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam hanis..


ishhh hanis lah masak untuk ibu...


waslam

manzlie said...

salam hilmy..


memang menyerelakan


waslam

PINATBATE said...

sedap tuuuu...

PINATBATE said...

hai Hanis ni..tak bagi peluang langsung..;D

manzlie said...

salam dik Hanis


ye lah...yang macam kita makan kat rumah ibu arituh


waslam

manzlie said...

salam cikgu pinat....


memang sedap tau...


waslam

manzlie said...

salam dik hanis...


kirim salam rinduuu pada IBU tau...



waslam

manzlie said...

salam azima...

tu lah takdapat makan dapat tengok pun ok lah...


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

nanti nak buka warong jual asam pedas...ada ke sesape nak beli?

manzlie said...

salam hajjah zainab...

CL nakkkkkkkkkk beliiiiiiiiiiiiii?????


waslam

mama ju, said...

Salam CL

kecuk air liur tgk asam pedas tu...

Wah serangan Hanis! Kat kg lagi ke?

Kak Sidah said...

salam cl,

sedap masak asam tu, tak pe nanti cl balik akak masak untu cl yer..

amboi2 hanis ceria nampak , berjela kete berhias tu, tahniah..

rezeki said...

salam cl

hihihihihi oklah tu hehehe

nanti ibu itam masakkan special utk cl ye , sementara tu sabo jelah dulu

pak itam tempohari suruh cl emailkan atau faks buku 3-5 , nak tgk dh byk tak pak itam hutang dgn cl

hehe

che'na said...

Salam CL,

Tahniah Hanis..

Kesian org Mekah rindukan asam pedas, mujur ada gambar dan blog kekawan terubat sikit ya. xpe kalau balik Msia apa jenis asam pedas pun ada.

sonata anak kancil said...

salam....la ingatkan CL masak asam pedas hari ni.....rupanya tengok gambar aje! kesian CL...esok rasa nak masak asam pedas la

manzlie said...

salam mamaju..

dik hanis di kg dng ibu tuh...


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


daha penuh tau buku 3 lima dia...larat ker nak bayar...heheheh


waslam

manzlie said...

salam kak shidah


ye ker...
ok nanti cl balik akak masak yer...

waslam

manzlie said...

salam che na....



ahaa..dah rindu aar...pak itam lah duk tayang asam pedas tuh...


wasalam..

Norbaya said...

kat melaka asam pedas memang famous di banda hilir.kalau balik boleh tolong bawakkan ...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah hanis...

asam pedas.... peh!... pedas, masam dan sedap...

terliur pulak rasanya...

jangan gundah gulana.... insyallah sdr akan dapat merasakan nanti... sabar ya......