MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 17 May 2010

" TianG MeNaRa MH..."

Tiang menara depan Hotel Darul Tauhid...
Tiang menara King abdul Aziz
Subhanallah...cantikkan
Tiang Menara bukit safa...
Posted by Picasa

74 comments:

Mohd Shukri Hussin said...

Assalamualaikum semua!

Noor said...

Salam CL..

chantek nyer tiang2 yang di suluh cahaya...

SUHAIMI said...

Salam CL..

Cantik

Mohd Shukri Hussin said...

Assalamualaikum kepada sesiapa sahaja..

malek said...

Salam CL

Sungguh cantik!

CM said...

salam cl

Mohd Shukri Hussin said...

Assalamualaikum Mekah !

CM said...

salam cl

canteeek sungguh tiang menara ni..

malek said...

Salam CL

Nampaknya problem sama - boleh nampak posting sendiri jer.

Ayah Zain said...

Salam CL

iBu...gUru said...

salam cl

Ayah Zain said...

Salam CL

Baru sampai rumah dari majlis sambutan hari guru

iBu...gUru said...

cl........ sihat ker

Ayah Zain said...

Salam

Penantnya menunggu. Majlis dari pukul 2.30 sampai 5.30

Ayah Zain said...

Salam CL

bbetulke az no 1 ni

iBu...gUru said...

cantik nyer....subhanallah

Ayah Zain said...

salam CL

hebatnya tiang menara tu

Ayah Zain said...

Salam CL

memang cantik menara tu

kak su said...

Salam CL

Ayah Zain said...

salam CL

Teringat setahun yang lalu az berada di sana

kak su said...

Akak Rasa ada problem laa...

kak su said...

Akak harap dapat diatasi segera....yaaa..

Ayah Zain said...

Salam CL

Tiang menara bukut safa? setahun yang lalu dah ada ke?

Ayah Zain said...

Salam CL

Kalaulah dapat ke sana sekarang ermmmmmmm

PINATBATE said...

Alhamdulillah!!

malek said...

Salam CL

Nampaknya n3 yang tadi dan yang ini, masing2 boleh nampak komen sendiri jer. Tu yang perasan masing-masing juara pecut.

Ayah Zain said...

Salam CL

kat belakang tu darul yakin kan?

PINATBATE said...

Dapat tengok tiang dari segenap sudut..

Rahmat Ilahi said...

Salam Cl...

Kat laptop saya tulis "no comments yet", tapi kat gambar tu dh ada 17 komen.

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...

Salam CL

Masih panas kan cuaca hari ini

Rahmat Ilahi said...

Salam sume sahabat PDKM...

Ayah Zain said...

Salam CL

Masa az dulu suhu boleh sampai 50 darjah C

PINATBATE said...

Dapat rebut pingat jugak kot..;D
emas,perak,gangsa,suasa...

Rahmat Ilahi said...

Syahdu CL tengok post tu semua...

terkenang semasa dulu...

syukran.

liyana said...

SALAM


SUBHANALLAH CANTIK YE..... BERTAMBAH RINDU LAGI KAT TANAH SUCI NI

Ayah Zain said...

Salam CL

pernah satu hari tu, az basahkan kain ehram, then jalan ke masjid, kering. Jalan macam dalam aircond hehheh

PINATBATE said...

aik..?
pingsan!!

Rahmat Ilahi said...

Kat N3 nih pun sy rasa ada "someting wrong and somewhere missing", coz saya tak nampak komen org lain...

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
liyana said...

SALAM


TERPANCAR KEINDAHAN RUMAH ALLAH INI TIADA TANDING YER.

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...

salam CL

Alhamdulillah

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Rahmat Ilahi said...

Atau.... laptop saya nk kena hantar ke workshop nih ?????

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah...cantiknya tiang2 nih...
huhuu naper dah banyak komen tak nampak pulok..hheheh

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
che'na said...

Salam CL,

Cantik menara2 tu. Kita blh naik sampai ke menara ke!

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
manzlie said...

salam shukri


taaniahhh...Raja pecut PDKM


waslam

manzlie said...

salam kak Noor..


taniahhh...Perakkk


waslam

manzlie said...

salam suhaimi..

taniahhh


gangsa..


waslam

Umi Azuddin said...

Salaam CL,

Cantiknya menara2 MH.
CL, tempat yang berkubah bulat warna cekelat tu tempat apa ye?


ruang komen PDKM ni dah gelong dah dek penangan ratu/raja trek yang berhempas pulas nak pecahkan rekod kak ngah...heheh...

VpeaceV

Rahmat Ilahi said...

Betul arrr EN Malek...
Kita nampak posting sendiri jer...
Mulalah perasan nk jadi raja pecut he he he..
Macam N3 sebelum nih. punyalah pecut penat lak rasa he he he
x pe janji PDKM meriah kan.

Ayah Zain said...
This comment has been removed by the author.
hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah lihat Tiang Menara MH pun memang bertambah kerinduan.

Amin.

tq.

Mohd Shukri Hussin said...

Alhamdulillah.. juara lagi kali ni .. hihihi.. yg lain cuba lagi yer !

malek said...

Salam CL

Sekarang dah OK - baru tau siapa sebenar juara - tahniah en mohd shukri. AZ dah mula delete komen nampak? Ni CL saje buat trick kut... bila lagi kita nak perasan jadi juara pecut...

rosli said...

Salam CL,

Tahun 2008 saya ada amik semua menara ni, nama saya tak tau.....CL tk berkongsi info,,,,skrg dah tau nama tiang dan menara tu.

Tahniah Mohd Shukri , Noor dan Suhaimi

YB said...

salam cl

siapa pernah panjat tiang tu

rozainidouteh said...

Salam cl, Subahanallah, Allah Maha Besar. Cantiknye............

manzlie said...

salam semua


meamng cantikkan tiang menara tuh...


waslam

kak su said...

SalamCL..

Alhamdulillah.

Akak dah agak dah mesti ada problem ni...

Wslm

kak su said...

Salam CL...

1st 3 gambar semua menara berpasangan...tapi smart yg last solo...

Tapi nak sindir gak...

Tian tu macam CL...solo...

Tapi jari manis dah ada delima merah
tanda dah berpunya..laa..tuu..ya..

Tahniah...

Wslm.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah mohd shukri, noor dan suhaimi...

benar-benar takjub melihat tiang menara ni...

ps: teringin juga nak bergambar disini....

Marla said...

salam...beautiful pics...

rezeki said...

salam cl

kalau solat kat atas bumbung, luas permandangan