MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 17 May 2010

" BersaMa BloGgers DaTaNg....."

Haji arsad sedang asyik ber'sms' tuh...Busy man...
ituhlah dia Blogger yang ke 70 mai sini...cuba teka sapa tuh?
Posted by Picasa

59 comments:

rosli said...

Salasm CL,

COP

rosli said...

salam CL,

Salam utk Hj Arshad, Samad dan blogger ke 70.

rosli said...

SalaM CL,

Nampak santai semuanya....jeles tgk

rosli said...

Salam CL,

Saya tak boleh teka bloggers tu....tp ada iras kawan saya....namanya Rosli Mustaffa....tp pelanduk dua serupa agaknya

rosli said...

Salam CL,

Dah tak tau nak kata apa lagi....sarapan or minum petang tu ?

rosli said...

Salam CL,

Geng2 dah tido ni agaknya,....esok isnin semua nak bangun awal....

rosli said...

Salam CL,

CL dan geng2 lepak kat mana ni.....macam nk pekena tek tarik jer

rosli said...

CL,

Ni kawan2 nak bagi saya peluang buat kereta berhias ni...

rosli said...

CL,

yang ke 9 ni...

rosli said...

CL,

nak cukupkan 10 ni

Imran Paris said...

wah Rosli liga terus...hebat hebat

Imran Paris said...

En Li....sapa bloggers tu? En Rosli...puas dah ke dpt 10 teratas...TAHNIAH n tqvm for all ur doa for my family during our previous umrah journey. Syukran

rosli said...

CL, Mintak laluan.

IP kebetulan ada ruang, IP dan keluarga masih di Madinah or skrg dah ada di Paris ? Semoga mendapat umrah yang mabror.

rosli said...

CL, Mintak laluan lagi,

IP....baru 10 dah kurang idea....camana nak beat Noor...84 komen....sebelum subuh lagi.....

Next time saya cuba lagi......

che'na said...

SAlam CL,

Tahniah Cik Rosli. Dato' IP di Madinah ke dah balik Paris?

Minta maaf CL, x tahu nak teka nama tetamu ke 70 tu. Kalau 2 org lagi tu blhlah. Sape betul kena bg hadiahlah nmpknya.

che'na said...

SAlam..

Tapiii.. kalau tengok lama2 mcm biasa nampak. Kat mana, dlm PDKM kot!

manzlie said...

salam rosli..

taniah...raja Pecut PDKM


waslam

manzlie said...

salam rosli..

taniahhh...

sapu bersih noohhh


Emas , perak dan gangsa..


waslam

manzlie said...

salam rosli


taniahhh...top 10 lagi dia


waslam

manzlie said...

salam dato imran parisss



taniahhh...


raja potong..


waslam

manzlie said...

salam dato Imran Parisss


selamat pulang ke Parisss..kota Percintaaannn


waslam

manzlie said...

salam rosli..


jgn lah jeles...hehehheheheh

kami berehat sat...



wasalm

manzlie said...

salam rosli


kami minum minum petang jer nihhh


waslam

manzlie said...

salam che na...


cuba jangan tak cuba tau...


walsam

manzlie said...

salam dato Imran parisssa

cl rindu aar kat baby iman tuhhhh



waslam

mama ju, said...

Aslkm CL

Moga sentiasa dalam keberkatan.

Sapa ek dia tu...geng kita2 ke?

Mama cdg adakan buku pelawat, boleh jadi kenangan...nak kira pun senang...tak payah tulis dlm buku 3 x5!

Tahniah Sdr Rosli...pulun habis..!

Ayah Zain said...

Salam CL,

asyik rindu ngan baby iman yer. hehhe carilah baby sendiri baru tak rindu ngan baby iman lagi.

Ayah Zain said...

salam rosli

wow nak buat kereta berhias . apa pun tahnmiah

Ayah Zain said...

salam Rosli

az baru tahu noor buat samapi 84 komen? itu gila tahap gaban tu hehhehe

mama ju, said...

Hebat betul Kak Ngah tu kan AZ?
Mama dah tak kuasa nak lawan2 ni dah tak larat...tu che Rosli kita nak lawan Kak Ngah!

SiNoMoSa said...

Salam CL,

Waa tahniah En Rosli..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

sape dia? tak kenal...tapi yang sorang tu...memang kak nab kenal punyer!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL


sat kak nab teka .... dari kiri tu, abang samad (CM ! ),pastu yang encem tu CL , yg blogger tu Hj Baba dr Melaka, yang last tu pemilik blog kehidupan mekah....betul ke CL?

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah kunjungan Tetamu Allah berterusan.

Amin.

tq.

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

aikk yang paling dikenali..hehehh tentulah Haji Cl..Haji Smad..haji Arshad...yg sorang tu..blum kenal aar...saper tu.....tulun kenalkan diri..bleh...hheheh

cl..Akak tumpang buat ucapan yer

KEPADA GURU2 SEMUA....BAIK YANG TENGAH BEKERJA DAN TELAH BERSARA..
SELAMAT HARI GURU...JASA MU SUNGGUH BESAR UNTUK BANGSA DAN NEGARA..TERCINTA...SEMOGA ALLAH JUA YANG MEMBALASNYA...

Noor said...

salam CL..

skali kak ngah perati blogger tu dah macam muka en rosli lak.. tapi tak mungkin.. en rosli dok tgh pecut kat trek.. (tapi kak ngah tetap berdoa, satu hari nanti giliran en rosli lak kat sana.. Insyallah.. amin.. cepat2 en rosli aminkan doa kak ngah..) emmm, mungkin betul kot seperti yang dikata oleh kak nab.. Hj Baba.. (heh heh.. nie kira tumpang telekan kak nab lah ek..)

apa2 pun lagi sorang blogger tu kak ngah memang kenai sesangat.. emmm.. dia tu lah yang utang kak ngah abya 3 dozen.. ahiksss

rezeki said...

salam cl

kembar air rosli hehe

Noor said...

Salam..

Tahniah en rosli.. walaupun 10 komen.. tu dah kira bagus.. yang penting semangat.. he he

tapiii.. kak ngah sedey bangat nih.. AZ kata kak ngah gila tahap gaban.. sob sob.. uwaaaaaaa.. (orang lain tak bley pujuk tau.. AZ je yang bley.. heh heh)

Noor said...

Salam..

eleh pak itam tu.. nak 'kopi cat' kak ngah je.. cuba teka orang lain..

opssss.. kak ngah pun nak amik kesempatan cam shami gak.. nak ucapkan..

SELAMAT HARI GURU..

pada semua blogger2 yang bergelar cikgu.. esp: CM, cikgu shaari, ibu guru, suhaimi, pijal dan yang lain2 yang tak tersebut nama.. semoga Allah memberkati segala usaha kalian.. cop cop.. last but not least.. hepi hari guru pencen untuk kak nab..

YB said...

Salam CL

Tahniah sdr Rosli.

Masih tunggu jwp siapa kah gerangan. Gaya macam biasa duduk mekah jer.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

tumpang lalu sat...

kak ngah majuk ke? meh sini kak nab pujuk...jgn majuk dek, nanti cepat berkedut muka..:(

Nas said...

salam..harap CL dapat membalas email saya..Terima kasih..Sejuta harapan daripada saya untuk mendapat feedback yang baik.. ^_^

Hajah Zainab bt Abdullah said...

dear kak ngak ,

don't majuk2 arr...nanti CL kasi itu abaya lip-lap-lip-lap...leh pakai masa nak pi .... hehehe

rezeki said...

salam

kak nab, pak itam sambungkan ayat kak nab hehehe pi noreh hehe

kak ngah, kalau pakai pakai abaya ada lampu, gi noreh tak payah pakai lampu yg kat kapla lagi hehehe

kak ngah jgn marah, nanti estet kak ngah kena jual hehe

S said...

salam,

CL,
seronok tengok ramai jemaah p zizrah cl. Alhamdulillah.

S said...

salam,

Rosli nNoor,
mana kak s nak laghat lawan pecut ... dah tua. kena sedaq diri laaa.

rumahey katahey callo hey, quburey katahey accahey. hehehehe.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rosli...

berehat santai,

sambik minum...

siapa kah gerangannya blogger ke 70 ni....?

selamat melaksanakan ibadat umrah..

rozainidouteh said...

Salam CL, Insyallah kami sekeluarga akan menunaikan umrah pada 26.5. nih, kalau ada rezeki dpt lah jumpa CL. Tlg doakan depan multazam ye CL agar segala urusan kami dipermudahkan olehNya.Amin.

CM said...

salam..

CM br lepas main sukaneka..tiup belon..dan pecahkan belon..juara loor..sempena hari guru

CM kenal benar bloggers ke 70 tu,selalu gak memecut dgn CM kt ruangan komen ni...CM suka pecahkan belon cm jugak suka pecahkan lubang..

jeng,jeng,jeng HAJI SAAD....betulkan,kan,kan??

psssst..sampaikan kenyit mata rindu cm pada jejaka bertie merah tu..alah2 makin lama makin manisss..

Noor said...

Salam..

Tahniah cm.. pergh!! marveless.. juara pecah belon.. tabik spring kak ngah kat cm.. gumbira belon tu bila cm berjaya pecah kan nyer.. heh heh

eh!! Hj Saad ke tu.. oooo, kak ngah pun teka Hj Saad jugak lah.. sowiee arr kak nab.. kak ngah tukar tekaan.. heh heh (dan dan tu tukar.. manalah tau kot2 bley dapat hadiah.. ahikss)

boxhousestudio said...

salam Cl

sepanjang BHS kat mekah tak dapat langsung jumpa Samad..tapi kalau tuan Haji Arshad, CL, Ustaz Lutpi, Chef kat di saji tu...Alhamdulillah...dah sampai hafal le dah...tang kawan baru tu...BHS ucapkan selamat berkenalan...semoga ukhuwah berpanjangan...amin

seronok depa bersantai ni...santai-santai masuk waktu solat....pastu santai lagi...solat...memang BEST!!!...tak tahu nak cakap lah...Alhamdulillah...

dan d'saji is the excellent place to meet...nyaman tenang teh tarik sedap dan dekat ngan haram dan senang nak set kan temujanji...amacam CL betul kan?...nak gi lobby CL tu glamoru benor...segan sih...

Ayah Zain said...

Salam Kak Ngah


heheh, kak ngah jangan majuk yer. Sebab kak ngah mai umah CL jer, tak tak jengok2 umah az ni. hahahah

CL, AZ dah tahu siapa dia tu, dia orang melaka kan.

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,
Salam CM,
Salam Hj Arshad
Salam Samad
Salam Blogger ke 70

CL, itu Haji Baba dari Melaka, saya kenal dia.

Wasalam

boxhousestudio said...

la ye ke...salam kenal..mana satu blognya ya...teringin juga nak pi intai intai cerita..

boxhousestudio said...

salam cl

tuan haji arshad tu talipon dia bukan satu bukan dua tapi tiga kan kan kan

pernah kal dia kelmarin...dia settlekan pasal imran paris kat madina untuk deliver barang...kejap je dah settle....cekap sih...

rosli said...

Salam CL,

Rk pada Noor kerana doaksn saya ke Makkah, mmg saya cepat aminkan.

Begitu jugak saya doakan pada Noor...semoga cepat ke Makkah.

مسافر_اسلام said...

Salam CL, siapa agaknya bloger ke 70 tu...nak pernah nampak la...dan tak perasan siapa.

مسافر_اسلام said...

Salam
Mohd Saad Hamid

Salam Blogger ke 70

CL, itu Haji Baba dari Melaka, saya kenal dia.

Wasalam

Menyamar ye.....
hehehe

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,

Salam MI,

Tidak menyamar. Saya dikenali sebagi aa~jibaba dalam forum terapi alquran

http://www.rukyahsyariah.com/

Wasalam.