MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 25 May 2010

" Bonddd.....James BoNd..."

Kalau di entry Blog Cikgu Mas ada gambar "Bond Girls".....
maka terima lah gambar James Bond nih....
hehehhehehehehehehehheeheh

Apa macam......!!!!!!!
Ada gaya James Bond ka.....!!!!!

-
-
-
-
-
-
Alamak......
SAPA NIH PULAK INTERFRAME.......
PADIAYAAPA...........
Jejaka Idaman PDKM...
Posted by Picasa

115 comments:

kak su said...

Hee

kak su said...

Salam CL..

Kelakarnya....haa...haa..

kak su said...

Buat lawak la CL niii....

YB said...

salam cl

nak potong dulu kak su

MohdArshad said...

Salam..James Bond 007..

kak su said...

OOo...bond...haa..haaa..

manzlie said...

slam kak su...

taniahhh...Ratu trekk PDKm...

wasalam

manzlie said...

salam kak su...

taniahhhh


sapu bersih...emas, perakk dan gangsa...


waslam

manzlie said...

salam kak su...


James bond mencari Bond girls nyer...tapi tak jumpa tuhh..heheh

waslam

manzlie said...

salam yb...

taniahhh


raja potong ...noti aaarr



walsam

YB said...

salam cl

ini keturunan james bond berjihad kot

kak su said...

Salam CL...

Harap2 jgn la hujan di tengah mentari terik nii...

hee..heee..

henshom..henshom... Samad pun sporting abih..

Wslm

manzlie said...

salam tn haji arsad..


James bond 007 ka tuh...?

heheheheheheh


waslam

NGINAP SRENGENGE said...

Saalam CL,

boleh tahan .....phuuu

manzlie said...

salam kak su...

memang kami semua nak mintak hujan nih....
dah 50c...


WASLAM

Abg Mgt said...

Salam,

Untuk Mat Bond.

Heeeee, heee

manzlie said...

SALAM AYAHANDA...


SESJER JER ...BAUT KASI MERIAH SIKIT....


AYAH SIHAT KA..?


WASLAM

nadz said...

salam CL.

he he he mama Nadz suka sangat tengok kamu berdua..action 1, 2, 3

YB said...

salam cl

awatnya james bonds tu kongsi spec mata ?

CM said...

salam

hehehehehe..gelakkk..gulinggg cm ni..

manzlie said...

salam abang megat..


alahai...dah turun sikit gred...
mat bond....????

is ok takpa..hehehe


waslam

Imran Paris said...

En Li....nakalnya...sian Bond no 2 dr India tu.....encem pe, tak caya tanya CM.

manzlie said...

salam mama nadz.


orite.....no problem..


waslam

manzlie said...

slaam yb..


agaknyer kot...


heheheheheheh

manzlie said...

salam yb...


laaa dah cakap james bond berjihad...kena lah kongsi maaa....heheheheh


wslam

SiNoMoSa said...

salam CL,

nak tumpang kak mas gelak guling2x gak laa..James Bond Makkah 007 opss silap 1205 hikhik

taj said...

Salam,


CL.....nakal arrr....
nak gelak dulu ek....hahahahahahahhahahahaha aduhh sakit perut....geli hatiku...

hai james bond... boleh lah

ini "bond girl"... im ready for action....

paddiyapaaa....heheheh

manzlie said...

salam ddato imran parisss.


memamg pun....



waslam

manzlie said...

salam taj...


aduhai....bond girl dah sampai...menari padiayapa yer...

jeng jeng jengg....


wasalm

Ayah Zain said...

Salam

ehopssssssssss, hahahahhahhehehheeh

manzlie said...

salam dik shima


aduhai...jatuh lagi gred abang

james bond 1205...heheheheh


wasalm

kak su said...

Salam CL...

Ini rasanyer first time James bond ada kumis and ada jambang...hee...heeee..

Susah nak menyamar nii...

Wslm

rezeki said...

salam cl


hahahahahahah

tu bukan jame bonds

kalau pi kuala ganu jadi

james bonggggggg hahahahahahah

taj said...

Salam,

Pak Itam...


heheh mat bong lah....sudah tukar

rezeki said...

cl

james bonggg bertemu 6J
mau bertembak spi malam mcm joe labu dgn jesse james hehehe

rezeki said...

taj

ini mat bongggggs naik's unta's

hehehe

rezeki said...

salam cl

kalau samad jadi james bonggg
senang sikit
boleh selit sepetol dan mikropon kat celah janggut hehehe

cl nak selit kat mana hahahahaha

spikan salam saya buat samad tau cl, dari pak menakan dia from mumbai hehehe

manzlie said...

salam taj...

mat bonggg lak...alahai turun lagi lah gred bnd nih...heheheheh


wasalm

manzlie said...

salam pak itam..


james bond ada pak menakan dari mumbai kah...?


hehehehehhe


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

hahahahahahahhahaha....nak gelak dulu arr..nakal jugak CL nih...hiks

James Bond kat Makkah...hehehe,kelakar betul ler...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Hello James Bond,

I thought I saw the two girls at Putra Jaya a few days ago..hehehe

manzlie said...

salam ayah zain..


kenapa pulak tuh...!!!!!

hehehheheh


waslam

CM said...

salam

CM pasti CL akan hilang PA pas ni..sebab produser bollywood dah tepon samadd sain kontrakk niii...adoiiii..

Azima said...

Salam Cl,


Wakakkahhhhhhhh.....James Bond versi arab tu CL...hehehehh

Cl,tak complete lagi tu...gun xder arrrr..
Klakaq la nengok Cl cam tu...

manzlie said...

salam hajjah zainab...


nak gelak kenapa lak...

kan kita pun ada Mat Bond kat singapore (mat sentul lah tuh) hehhehe

mat bond ada di mana mana sajer kan..


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

CL..ini entri yang paling nakal....hahahahaha..hahahahaha..

manzlie said...

salam cikgu mas

ohh ye ker....takpa..cl relaaa..
demi karier dia yang penting tuh...heheheh

waslam

manzlie said...

salam azima


tunggu nanti...kemunculan kami nanti dalam THE MAN WITH THE GOLDEN GUN...


tunguuuuuuuuuu


waslam

Noor said...

Salam CL..

aduhhhhhhhhhhhhh!!! james bond akak mat bond aka james bong.. keh keh keh.. sakit perut kak ngah..

manzlie said...

salam hajjah zainab..

dat y lah...

now this james bond waiting those two Bond girl from Putrajaya ....hehehhe


regards


waslam

manzlie said...

salam kak noor..

jgn lah camtuhhh...tetiba kuar jer james bond dah sakit perut...

nanti suruh padiayapaa belikan vicks...ok
bleyyy


waslam

Noor said...

Salam CL..

pak menakan james bond mumbai janggut dia siap bleh wat tocang.. la nie ada kat HC.. ternak tik tik.. heh heh

blueCITY® said...

salam,

teringin g mekah madinah dan sewaktu denganya
teringin g umrah dulu sebelum wat haji
insyaAllah...
kalau ada rezeki nanti
best ke tinggal n kerja sana
leh kirim barang ni
hehehheh...

ops,
salam kenal

manzlie said...

salam kak noor


padiayapaa nak jumpa kat ladang gotah malam nih...bleyyy/

w
aslam

Ummi Humaira said...

salam CL...

he he he saja nk cerita , kul 12 tghari td kak ngah dtg (balik dr kebun getah) dtg terjah kat rumah akak.

kak su said...

Salam CL lagi...

Nasib baik dua2 bond duduk...
kalau dibuatnya posing maut sambil berdiri...huh mau putus urat perut kami.....hee..heee...haaa..haaa...

"Semuga Allah lanjutkan usia Bond2 ini..."

Amin

Wslm

Noor said...

Salam CL..

cop cop.. lupa nak habaq.. james bond mekah pakai senapang patah.. sambil2 berehat.. sambil2 bersugi.. keh keh.. awwww i like..

manzlie said...

slam kak su...


ameennnnn


mekacihhhhh


waslam

manzlie said...

salam blue city...


salam perkenalan dari warga pdkm..


walam

manzlie said...

salam kak noor..

ishhh...kami tak main lah senapang patah..tuh nak tembak tupai lah...heheheh


maintain...tetap with the golden gun..tunggguuu kemunculan kami tau...next entry


waslam

CM said...

salam


amboiii samad jadi padiayapa terus nak jumpa senahhh kat ladang gotahhh pulakk...sekendelll yerrr,,,,ko jgn senah,hehehe,,,cukup share abg jamil jerrr..nanti tanngal rambut 3 tingkat hang tuu..

Noor said...

Salam Kak Su..

kak ngah dah putus urat perut dok tahan gelak.. ayaq mata jangan cite lah.. dah meleleh dekat 3 timba.. nie tgh nak carik mesin jahit.. nak sambung balik urat perut.. hik hik

Noor said...

Salam CM..

awwwwww.. padiyappa @ bang samad nak jumpa senah malam nie.. nak p masjid india lah petang nie.. nak p beli sari merlip merlap.. dating sehhhhh.. jangan jeles arrrr

Azima said...

Salam,

Cl...macam pernah kulihat cermin mata hitam tu...tapi di mana yer?????

Pak Cik Arshad mesti tau nih....

Kak Ngah..kalau senapang patah boleh tahan gak...kot2 senapang mainan baby Iman jer tu...!!!

Noor said...

Salam Azima..

amboih dik.. kenal sungguh ngan sepek mata hj arsad.. he he..

S said...

salam,
hensem,
mesti ada yg meroyan nnt.

CM said...

salam

salam

betul tu kak s...ramai awekkkksss dah meroyan loor..



pssst dinda senah takat sari liplap..padiyappa tak heran arrr...kak tipahh pakaii abaya bling2 lip-lap sampai kaki tutupp aurat sesuaii dengan padiyappa versi arab tuu...

che na said...

Salam CL,

NAk pecah perut ketawa. Kena buat drama sebabak attach macam video dlm blog Hj Arsad mesti box-office.

Cuaca panas di Makkah mesti ramai yg pakai speck hitam.

Tahniah Kak SU

shami2 said...

Salam CL...

Hahahaaaaaaaaaaaaa CL noti aaaaaaaarrrr

Amvoi2 bang haji smad....bukan main lagi....spek pinjam kaaaaaaaaa..sib baik baju putih tau...kalau tidak...lalu pun tak perasan....psssst bila nak trim janggut tu...hehehhe

Kakzakie said...

Salam CL,

Kami satu office gelak la... Kebanyakan di office kami ni silent reader. So nampak The 2 Bonds kami gelak sakan.

He... he... ha..ha... macam nak golek-golek geli hati

maklang said...

woooo...mesti ramai gadis2 terpikat ni cik li...he..he..

Che'gu Mimah said...

salam CL...

ayoo...yoooo...lawak la CL nie...

ainhany said...

salam CL


hahaha...ingt ke pendekar dlm 3 abdul...kelakoq nye....sesekali mcm pancasitara ke pancadelima nth laa mana2 yg bersangkutlaa

hihiii

boxhousestudio said...

cl and samad
hilang BHS punya ngantuk tengaharai rembang kat malaysia ni ha..ha ha ha

shami2 said...

Salam CL...

Opppps2 kak shami nak ucapkan "alenggarekai" tu aji samad...hehehhe special tau carik perkataan nih...hehehhe

SUHAIMI said...

salam.....

ada la jugak sipi2 cam james bond...hahaaaa

Rahmat Ilahi said...

salam Tn Hj. CL,
Salam sume sahabat PDKM...

Rahmat Ilahi said...

Mabruk, Kak Su,
Juara N3 nih!!!

Rahmat Ilahi said...

Kelaka N3 nih...

James bong ni lain sikit sebab dia dh naik HAJI he he he.

Rahmat Ilahi said...

Tn. Hj CL, gaya james bond?? x dek, x de tapi kalau gaya boss pada james bong ada ada gaya hehehe.

rozaini said...

Salam Clie,


Hensem gak, dua2 hensem maa....

heheheheh nanti clie dpt lah cari ond girl nyeeeee........

manzlie said...

salam kak noor..


laa..nak ajhit urat perut ka..? kenapa lak tuh...?


waslam

manzlie said...

salam che na..


oklah tuh...james bond from makkah maaa.


waslam

manzlie said...

salam azima..


sori aar...

tuh spek bukan tn haji arsad punya...
ori from UK..branded James Bond..heheheh


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


betul tuh...pakai abaya lip lap lip lap..heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak shami..


aduhai sukenyr akak kita nih...tengok padiayapaa dia...heheheheh

waslam

manzlie said...

salam rahmat..

ok kan james bond nih..


waslam

manzlie said...

salam kak s..


biar benau...betul ka ada..?

ishhh mana ada...biasa jer tuh 2 teruna niii


waslam

manzlie said...

salam kak zakie...


alhamdulilah....mesti gamat kan kat ofis tuhh...hehehehhe


waslam

manzlie said...

salam boxhouse studio..


oklah...janji mata tak mengantok jer...


waslam

manzlie said...

salam kak shami...



ayat ayat cinta ka tuh...?
hehehheheeh


waslam

manzlie said...

salam suhaimi


sipi pun sipi lah...janji ada jugak lah tuh...heheheheheh

waslam

manzlie said...

salam che gumimah..


oklah tuh kan...heheheheh


wslam

manzlie said...

salam ainhanny..

bukan panca sitara lah...

ini Jmaes bond...and padiayaapa...heheheh


wslam

manzlie said...

salam maklang...

dah ramai terpikat kat padiayapaa tuh...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam rozaini..


bond girl dah ada dah kat entry cikgu mas tuhh...hehheheheh


waslam

MohdArshad said...

panjang cerita mat bond kali ni...

manzlie said...

salam tn haji arsad..

meamng panjang nih....ada mision kat Makkah lah...james bond nak petik bauh kurma..hehhehe


waslam

CM said...

salam

komen ke 100...ternyata samad terbukti jejaka idaman malaya....n3 ni meletooop..

manzlie said...

salam cikgu mas..


nampaknyer....Padiayapaa lagi HEBAT dari James Bond/Mat BONGGG...hehehhe

Bravoooo PADIAYAAPAAA......


waslam

Kakzakie said...

Salam CL & semua commentatars,

Hari ini dalam sejarah PDKM. Comments reached more than 100. Wow fantastic!!

manzlie said...

salam kak zakie..


alahmdulilah...

mision James Bond dan Padiayaapa BERJAYA....


Taniah semua pembaca blog PDKM..


waslam

boxhousestudio said...

cl and samad

membawa ke petang dah kat malaysia ni tak sempat BHS nak mengantuk tau...meriah seh...
ok lah ok lah BHS pilih Cl yang terbaik antara berdua ni..amacam?...
walaupun majoriti padiyappa yang menang kan kan kan

bapakhalid said...

As Salam! Uztaz Azli! Baru selesai urusan ngan tabung haji pagi tadi, InsyaAllah persiapan kami mengerjakan Haji tahun nak minta tolong Uztaz Azli doa2kan berjalan lancar hendaknya....Anyway my Emak angkat akan mengerjakan umrah dalam bulan jun ni..kalu tak keberatan she wanna meet Ustaz...to get more info reg Haji....bleh ka?

manzlie said...

salam bapakkhalid...


alahmdulilah...syukur....moga allah swt permudahkan perjalan umrah dan haji mereka...

boleh...apa salahnyer...tapi bagi tau bila nak mai..cl nanti takda disini bulan depan..


waslam

manzlie said...

salam boxhouse


mana boleh...?

padiayaapa tetap di hati mereka lah...dan dia adalah pemenang nyer...


waslam

PINATBATE said...

Ayyoyooo...lawak macam nak putus urat kentut..

manzlie said...

salam cikgu pinat...


urat kentut...!!!!!


hahahhahahahah


waslam

Rahmat Ilahi said...

Salam Hj JameS Bond aka Mat Bong..

Nak jawab satu soalan ar.. dari tadi CL asyik tanya padiyaapa, padiyaapa... jawapannya...

PADI MALINJA LAA, HIKS HIKS HIKS..

manzlie said...

salam tn haji rahmat..


hahahhahahahaha....so sweet your answer...bravo haji...


wslam

Hanis said...

salam,



hahahhahaha...walaupon ketinggalan cerita...hanis tetap gelak sakit erut sorag2.....hahhahaha

manzlie said...

salam hanis..


jgn putus urat perut atau urat kentut sudah lerrrr.


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah kak su... dan YB..

eeeh... sejak bila pulak james bond ada kat Makkah...

bergaya...

gambar abg samad tu.... jejaka idaman..

mamacomel said...

salam cl,

bergaye sakan noo..baik-baik nanti ramai yang tergoda..you

rosli said...

Salam CL,

Gaya James Bond tu memang ada....kat spek saja.....bab jangggut tu ....jauh sikit...tp ttp menawan hati awek2 nnti...