MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 26 May 2010

" AbAh / EiRiN dUk wEbCaM DeNgAn MaKLaNg.."

Abah duk kyusuk borak dengan Maklang kemaman tuh..
Webcam sekali tuh...seronoknyer...
eirin pulak berym dan webcam dengan maklang
Kirim barang kat eirin ka...? hehehheheheh
Posted by Picasa

32 comments:

Azima said...

Salam CL,

Rozali said...

salam cl

kak su said...

salam

iBu...gUru said...

salam cl

kak su said...

Salam CL


Seronok nya,,,

Kat bilik CL ker...???

iBu...gUru said...

amboi santai jer depa tu

Azima said...

Mak Lang...I can see ur face...heheeh

kak su said...

Salam CL...

Wah..seronoknya mereka mendapat layan istimewa dr CL yer...

Wslm

kak su said...

Salam CL...

Apa kata kami sewa..bilik CL jer la...

Boleh??? hee..heee...

Tahniah dik...

Wslm

Azima said...

Alhamdulillah...dgn keprihatinan dan jasa baik CL mereka dapat berhubung...menatap wajah yg dirindui...

Hanya Allah jua yg dapat membalas semua itu...

manzlie said...

salam azima..


taniahhh...

ratu Pecut memecut sakan di penghujung bulan....saingan semakin sengit antara kak su, cm dan azima...masing masing kian rapat untuk mengejar...

taniahh..emas dalam gengaman.

waslam

manzlie said...

salam rozali


taniahhh


perakkkkk


waslam

manzlie said...

salam kak su


taniahhh


gangsa....


wasalm

manzlie said...

salam ibu-guru


apa kabar ...?


waslam

manzlie said...

salam kak su..


yup


dalam bilik cl..heheheh


waslam

manzlie said...

salam ibu-guru

memang santai semua tuh...seronok ..likes family...

wasalm

maklang said...

terimakaseh Cik li...budi cik lie tak terbalas oleh kami...Allah Maha Agung dia temukan kami dengan insan seperti Cik Li...Memang maklang tak sangka Abah mak dan erin sekeluarga dapat berkenalan lebih rapat . Masa mereka kesana, memang berniat sangat nak kirim ole2 untuk cik Li, tp memikirkan abah dan jai tak berapa sihat, terbantut pulak hasrat maklang sebab takut nanti mereka susah pulak nak cari Cik Li ( lagipun last year abah dan mak tak ikut masa kami jumpa Cik Likan...panas jadi mereka nak rehat aje)...Allah tahu benar hasrat maklang, dia kabulkan lebih dari itu...( berair dah mata ni...syukur sangat2..:))..Sungguh maklang bersyukur kerana rahmatNya..budi Cik Li Allah aje yang akan balas..Amin...

Tumpang lalu Cik Lie..Azima..gambar maklang banyak kat blog maklang...:)

manzlie said...

salam azima


takyah sewa...free jer cl bagi duduk...


waslam

manzlie said...

salam azima

biasa ajeer..

tetamu allah ahrus di layan sebaik mungkin kan..


waslam

PINATBATE said...

Best nya..
bersiaran langsung dari studio CM gitu..;D

manzlie said...

salam maklang..


syukur pada allah swt kerna maklang membenarkan cl melayan mereka semua tuh...ituh yang paling penting bagi cl...
mereka adalah tetamu allah ayng harus di layan dengan penuh mesra dan keikhlasan...

syukurlah kita pada Nyer..

wsalam..

manzlie said...

salam kak pinat..

begitu lah kira kirannyer...hehheeh


waslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

Seperti Mak Lang, akak pun terharu dengan budi baik CL !
Semoga Allah SWT mengurniakan segala kebaikan buat CL.

manzlie said...

salam hajjah zainab..


ameeennnn


waslam

Rozali said...

salam cl

kalau saya jadi tetamu Allah
saya nak webcam jugak
dgn warga PDKM
he he

Wassalam

manzlie said...

salam rozali


bolehhh...apa salhnyer...


waslam

CM said...

salam CL


malu benarr cm nk cakap,bagai zahir tak terucap ni...CM dah lama dah simpah hasrat ni bila tengok erin leh webcam dgn maklang CM rasa dah sampai masanya untuk CM berterus terang...


CL......boleh tak CM berweb cam dengan Padiyappa@ samad,????...hihihik...sejak dia bergaya ala bond tidurku dah tak lena...hehehehe..

manzlie said...

salam cikgu mas


demi cinta cikgu berdua..bolehhh apa salahnyer...tapi kena mintak izin dengan senah lah...sebab padiayapa duk kat estet dia...


waslam

boxhousestudio said...

salam cl

seronok tengok keluarga bahagia-bahagia begini..dan teknologi cangih dan jadi alah bisa tegal biasa ..Alhamdulillah

maklang ni yang best friend dengan kak hanieliza kan..?

cl pun dah pernah ke rumah maklang dan jumpa kak liza sekali kan?..

manzlie said...

salam boxhouse


alahmdulilah...seronok kan


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah azima, hj rozali dan kak su...

hebat, hebat benar-benar hebat...

boleh buat lintas langsung berYM... dengan webcam pulak hehehehe..

rosli said...

salaM CL,

Untung mak dan abah erin.... nampak mereka gembira.