MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 31 May 2010

" JaLaN JaLaN CaRi BaRaNg..."

CL duk jalan jalan sekarang nih....'window shopping sikit'...
Posted by Picasa

33 comments:

Azima said...

1

Azima said...

Salam CL,

hhehehehehh...sori,darurat tu...

jadi ketaq la plak

prefect :) said...

pak cik manzlie , nada saya dan keluarga akan datang jenguk pak cik dekat pak cik punye hotel , izinkan saya untuk jumpa pak cik , saya akan berada di mekah awal bulan jun , saya bertolak dri kuala lumpur 7 jun dn smpai di cairo 8 jun , saya di cairo selama 3 hari , selepas 3 hari saya bertolak ke jeddah , kalau ade kelapangan masa , saya akan datang jenguk pak cik li , kalau ade ape² , pak cik li boleh emelkn saya di nadabadrulhisham@yahoo.com

Azima said...

CL,byk ke bli barang????

Ok,nak pi solat dulu...lega sikit dapat Wahid..Thanks

manzlie said...

salam azima


taniahh...ratu trekkk pdkm..


waslam

manzlie said...

salam azima


taniahhh



emas dan perakkkk


waslam

manzlie said...

salam dik nada..


ok nanti senang emailkan kat pakcik tau...


waslam

manzlie said...

salam azima


ada lagi nih next entry...

semua ratu masih rapat dan potong memotong antara satu dng yang lain...top three ratu tuh...


waslam

manzlie said...

salam azima


tak banyak ...cuma beli sikit sikit jerr...


wasalm

Ayah Zain said...

salam,

wah, jalan2 cari barang arr

manzlie said...

salam ayah zain..


ye lah az , jalan jalan cari barang....

w
asalm

prefect :) said...

emel pak cik ape ?

manzlie said...

salam nada


ada kat tepi profile blog tuh


waslam

kak su said...

Salam CL...

Salam Dik Azima...

ee...ee...mana aci....main tipu...mana boleh taip satu jer...

Tadi kata akak lam apa lam pu ke..lamp cop ker??? dah tak nak main jadi ratu-ratu lah...main tipu...

(Acah Jer...dik..jgn marah...minta maaf banyak2 yer...gurau jer...adik buat lawak laa..pas nii akak pun nak camtu laa...--cawan2...mana kau???)

Wslm

ainhany said...

salam CL

amboi cari bahn utk menu tetamu esok ke????
syukran

doakan misi kemanusiaan kita selamat dan misi ditruskan...plzzz ..tmimakasih

kak su said...

Salam CL...

Cari barang apa???

Nii mesti special kann..nak tunjuk hadiah bulan June lak ker?

Jangan la..cari kat pasar malam lak..
penat tau rebut2 nii. tau..

Wslm

Rahmat Ilahi said...

Salam CL & sahabat PDKM..

Bestnya dpt jln2 camtuh!!!

manzlie said...

salam rahmat..

alhamdulilah...

luas pandangan luas pengetahuan...heheheh


waslam

manzlie said...

salam kak su


cl jalan jalan cari makan..heheheheh


wasalm

manzlie said...

salam ainhanny


kita sesama mendoakan yer,...


wasalm

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

Pak aji nak ikut gak leh x??

kak su said...

Salam CL ..Azima...akak tak leh joint la mlm nii..anak lelaki akak kacau daun laa..dia suruh buat cucuk udang la..pulak...

Akak kata malam nii malam finall..dia tanya final apa...hee..heee...tak terkata final apa...haa..haa...

Apa2 terimakasih CL..kerana menyemarakkan hidup kami...

Akhirkata akak mohon maaf kalau ada coretan akak yg menyinggung perasaan sesiapa ya...maaf kan akak kerana terlebih kuah dari sudu... hee...hee...

Wslm

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah nampak macam relax aja utk cari barang keperluan. Silakan CL dan teruskan.

Amin.

tq.

manzlie said...

salam hilmy...

biasa ajer.r...tenangkan hati..

email saudara sudah pun sya baca dan faham akan isi kandungannyer..


waslam

manzlie said...

salam kak su..


alahai kak..kita gurau gurau jer disini..tapi anyway nak cucuk udang jugak tau...


waslam

manzlie said...

salam tn haji rahmat..


pak aji nak ikut mana tuh...?
hehehhehehehe


waslam

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

Nak itut, nak itut, hehehe
Kalau boleh nk ikut g jln2 sekitar MH ler...

Ooo mak ajinye siap cepat, lambat kena tinggal....

rosli said...

Salam CL,

Mesti byk brg yang di cari.

Tahniah azima dan perfect

safiudin said...

salam sdr,

tahniah azima dan prefect..

apa yang di beri sdr?

barang keperluan memasak, peribadi dan si dia...?

manzlie said...

salam saffiudin


kebnayakan barang yang dicari untuk 'sidia'..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam tn haji rahmat..


nak ikut ...jom..bley...


waslam

manzlie said...

salam rosli


banyak gak barang yang dicari niii


wslam

boxhousestudio said...

salam cl

kus semangat...dekatnya ambil gambar...licin pipi..hi hi hi..

beli apa le agaknya tu ya...