MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 11 May 2010

" Hadiah dari Silent reader..?"

SIAPA KAH SILENT READER INI? CUBA TEKA...hadiah menarik menanti anda...
Wahh...CL menerima Batu Lesung made from Pakistan..(Kayu nih..) Boleh lah tumbuk cilipadi nak masak LOMAK...hehehhehehe...JUtaan Terima kasih kepada beliau...siapa kah dia..? Cuba TEKA....?
Posted by Picasa

52 comments:

KAMATO said...

Sam CL, cantik hadiah tu

KAMATO said...

Salam CL

KAMATO said...

Dapat 1, 2, dan 3 ni bukan senang

KAMATO said...

mana yang lain ni, tak bangul lagi ke.......

KAMATO said...

Masuk cepat kawan2, CL tengah tunggu ni

MohdArshad said...

Salam CL tahniah KAMATO...org malaya semua tidur...

KAMATO said...

CL jangan tumbuk sambal belacan pulak guna benda tu

KAMATO said...

CL kalau marah kad bang samad jangan pulak ketuk dengan benda tu

CM said...

salam..

menarik hadiah ni..silent reader mana leh teka namapun dah silent...alah cl ni main teka2 pulak..dia?

CM said...

salam..


cm dah bangun untuk ke bersiap ke sekolah,,

iBu...gUru said...

salam cl
cantik hadiah tu......

manzlie said...

salam kamato...


taniahhh...Raja Pecut PDKM


waslam

manzlie said...

salam kamato...

sapu bersih nohhh pingat...


emas,erak dan gangsa...


taniahhh


waslam

manzlie said...

salam kamato..


taniahhh...top 6 lagi dia..


wasalm

manzlie said...

salam tn haji arsad..


taniahhh...Raja Potong noohhh


waslam

manzlie said...

salam kamato...


memang ituh untuk tumbuk cili buat sambal belacan...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam tn haji arsad..


oeng mesia masih tido lagi tuh...belum bangun daaahhhh...heheheheh

w
aslam

manzlie said...

salam cikgu mas


cuba lah teka....ada lah dia sekali sekal duk komen tuhhh dah ada clu tuh


waslam

manzlie said...

salam ibu-guru..


memag cantik tuh...


waslam

مسافر_اسلام said...

Salam..apa kabar semua...

مسافر_اسلام said...

berat juga nak teka-teka siapa yg bagi ini...

manzlie said...

salam dik musafir...


cuba lah teka..bukan nyer susah nak meneka kan....hanya gunakan minda dik..takperlu gunakan tenaga...hehehhehe


wasalm

مسافر_اسلام said...

dari sipa agaknya ye..

manzlie said...

salam dik musadir

sapa dia sipa tuh..?


waslam

مسافر_اسلام said...

Kalau teka banyak2 boleh kan

مسافر_اسلام said...

adakah ia dari saudara nik yang baru datang tempoh hari?

مسافر_اسلام said...

kalau bukan juga...IP yg bagi...betuk ke?

مسافر_اسلام said...

Silap juge ye...eemmmm siapa ye?

boxhousestudio said...

Salam Cl

saya suka hadiah itu...sesuai benar dengan your room yang compact..saya bimbang terlalu banyak barang yang cl terima sebagai hadiah nanti tak ada ruang untul cl bergerak...oleh itu mana yang dah tak mau barang-barang tu kan...hantar-hantar le ke m'sia ni..wah!!!...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

boleh buat somtam guna lesung ini! sape dia yang kasi...ntah ler..

taj said...

Salam,

KAmato... tahniah....

depa duk sibuk siapkan diri waktu ini...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah cantik hadiah lain dari yg lain.

Amin.

tq.

haticantik said...

salam cl..

cantik lesung tu..sayang kalau nak buat tumbuk..heheheh

safiudin said...

salam sdr,

tahniah kamato...

wah!, kali ni cerita Batu Lesung...

...apa lagi sdr, jom lah kita mula memasak...

shami2 said...

Salam Cl...

Alhamdulillah...

Tu dia lesung pulak dikirim..hehhe
Lepas nih CL dok tayang kat kita semua masak lomak pulaklah....hehehh

taj said...

Salam,

shami...nanti CL nak masak lomak daging unta salai...

YB said...

Salam CL

Lesung tu utk tumbuk sireh..

ainhany said...

salam CL

tahniah en kamato
amboi....berpagian2 lagi dah bersedia di trek...cmni thomos pun jatuh ke lesung batulaa

tahniah CL
slamat mgguna...buat kerabu mempelam, betik....

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Kamato,

CL, lepas ni mesti masakan akan lebih mantap dan sedap. Tahniah Cl, bertambah lagi kawan. Amin

paksu-azam said...

staff cl yang kasi.........

Rahmat Ilahi said...

Salam CL...

Rahmat Ilahi said...

Salam ziarah sume sahabat PDKM..

Rahmat Ilahi said...

hadiah istimewa tuh!

Rahmat Ilahi said...

Nak teka arrr..
Sapa bagi hadiah tu???

Dato' Imran Paris kut..

manzlie said...

salam boxhouse..

oklah tuh..

waslam

manzlie said...

salam saudara saffiudin


ye tak yer jugakkan ..bole memask nanti


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


som tam...?

tak minat aaar...


wslam

manzlie said...

salam dik musafir..


salah lagi....


waslam

manzlie said...

salam rosli


alhamdulilah...aminnn


waslam

manzlie said...

salam paksu-azam..


salah tuhhh..heheh

waslam

manzlie said...

salam rahmat Illahi


salah jugak tuhhh


waslam

مسافر_اسلام said...

Salah lagi ke...ada klu tak, sebab ramai sgt la silent reader PDKM...