MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 7 May 2009

" A View from Room"

Waktu Solat Asar
Pemandangan yang sangat cantik dari bilik hotel ku

Berhampiran dengan Hotel Darul Tauhid
Assalamualaikum....semalam waktu solat Asar tidak lah berapa ramai sangat dengan para Jemaah...kemungkinan ada di antara mereka solat di kawasan kawasan yang berhampiran sahaja...atau mungkin di masjid masjid kecil as you all can see those photo i snap yesterday dari kamar bilik ketika aku sedang sibuk duk check one of my VIP Arrival room, so sempat jugak lah aku rakam kan gambar gambar tersebut dari pandangan bilik Hotel ku. oleh kerana rasa tak ramai jemaah Insyaalah malam ni aku akan menunaikan Umrah sebab besok aku Offday Horray....Insyaalah dengan Izinnye.....sukran..wasalam..



12 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

wahh yg kecik2 tu umat manusia yer???berapa floor hotel tu en.azlie??

manzlie said...

salam casper...

22 tingkat jee...

sukran kerana sudi membaca blog saya

amir bin safie said...

Salam saudara Manzlie..

inilah yang dikata nikmat dari Allah, biarpun jauh di sini tapi jadi dekat dengan gambar yang saudara Manzlie ambil..samada asar, maghrib, isyak dan Zohor..mungkin satu hari nanti gambar sewaktu subuh bakal di lihat oleh semua peminat blog saudara..

alhamdulillah...

Atikah said...

Salam en lie...
cantiknya permandangan di sana...

manzlie said...

salam saudara Amir..

gambar waktu subuh saya tak snap sebab malas nak bawak hp takut terlupa letak nanti..almaklumlah pagi pagi kan cepat nagntuk heheheheheh
insyaalah nanti saya cuba snapkan

sukran for the comment..
wasalam

manzlie said...

salam saudari Atikah...

memang cantik kan...alahmdulilah kamu suka gambar permandangan tu..

waslaam


sukran

cikgu mas said...

Salam en lie..

Betul kata en Amir..waktu subuh lum lagi tengok.wake up..cik lie..

kat sana,subuh sgt happening,azan pertama sangat awal rasanya kul 4.00pg.tu pun masjid dah penuh.Anak-anak kecik pun diaorang bawak pi masjid,mengaji,hafal Quran.Bab ni saya cukup kagum dgn ibu-ibu arab ni.Kalau anak2 kat mesia tido lena masa tu..

Bolehkan cik lie.snap,snap.cikgu dah bangun subuh-subuh lagi solat dan pi sekolah.

manzlie said...

salam cikgu mas...

maksud saya tak bawak hp waktu subuh lah...ok nanti saya cuba snap kan for your everybody view..

sukran

RKC said...

saudara sungguh bertuah diberi nikmat Tuhan untuk sentiasa melihat Kaabah.

manzlie said...

salam RKC,

sukran for the comment.

wasalm

nikfarizah said...

Bertuahnya sesiapa yg dapat menginap di bilik hotel tersebut....pemandangan yg sungguh menakjubkan.....

manzlie said...

salam saudari Nikfarizah...


tapi mahal lah..buang duit je kan..


sukran