MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 28 May 2009

" B U S Y... "

Jugak dah siap tu certificate untuk budak budak saya.. Hadiah hadiah pun dah di balut semua..sapa lah dapat nanti kan lucky draw ni..


Asalamualaikum.....hari ni saya terlalu busy....nak kena siapkan semua benda benda ni sebelum staff party for my department besok petang selepas Asar...ini adalah kali pertama akan aku lakukan party ni dan of course harapan ku akan success lah hendaknye..insyalah.dan jangan lupa ada tilawah quran dan nasyid serta doa doa.( kalau kat kl dulu aku suruh staff karaoke dan show tapi depan Haram ni aku buat tu je lah)...staff pun dah tak sabar nak tau sapa yang akan menang untuk kategori...Best Employee of the month, Best trolley Set up, Best Pantry set up, Best room corridor and Honesty Award...semua dept Head aku jemput for this party..so fauziah, norsiah, nita, ramli, shidee dan semua staff saya kat kl tu..jgn lupa tomorrow entry for sure best nanti for you all to view...sukran and wasalam


16 comments:

yusinalizamo said...

Salam,

Bertuah saudara terpilih utk berada di tanah Haram. Terlalu indah gambar2 yang saudara kongsi dlm blog ini menjadikan saya rindu dgn suasana disana. Mudah2an ada rezeki saya lagi untuk ke sana. Tak puas menatap gambar2 Masjidil Haram, makin byk dilihat, makin rindu. Semoga usaha saudara ini diberkatiNYA..

manzlie said...

salam Yusinalizamo

terima ksih kern sudi memabca blog sya...

sukran

wasalam

Leenoh said...

Salam.
Sesuatu kerja yang dibuat bersungguh-sungguh, insya Allah akan berjaya.
Saya nampak melalui kekemasan gambar-gambar itu menunjukkan ada kesungguhan dan motivasi.

Atikah said...

Salam en lie...

Wah... banyaknya hadiah.... Nie first time buat la yer... mesti teruja tahap gaban staff en lie... Hmmm.. Hope semuanya berjalan dengan lancar... Nanti jgn lupa upload gambar2 tuan empunya diri yang dpt award tu... nak compare cape yang lebih encem... encik lie kah or penerima award tu... kih.. kih... jgn marah en lie...

manzlie said...

salam saudara Leenoh..

terimakasih atas teguran dari saudara tu..insyaalah akan say lakukan yang terbaik untuk semua pemabca blog sya yang budiman,,,

sukran
wasalm

manzlie said...

salam atikah..

ok will do...nanti komen erh...

sukran
wasalam

cikgu mas said...

Salam n dear my fren..

tahniah,kekemasan n ketelitian nampak kesungguhan dan keikhlasan sorang ketua pada staff yer..moga jadi contoh pada boss kat luar tu,doa saya semua yer sucsess..

tapi mataku tertumpu pada satu nama `Abdul Samad Muhamad Ali Naeem`,OMG..oh tidak!!! adakah itu exboyfreind ku yang pernah lenyap dari bumi ini telah lari ke Makkah,cik lie tolong cek,tapi kalau kalau abg samad ini bangla,bukan sama sekali,cek please,he.he

Noor said...

As Salam..
ooo cik lie.. nie kira cam annual dinner lah ek.. bagus2 ada baca Al-Quran, ada nasyid.. huh! saham akhirat dikongsi bersama.. amin.. bertambah2 berkat lah hidup cik lie..
cik lie.. part lucky draw tuh, bleh masukan nama kt org tak??.. (cheq & tikah) manalah tau kot2 dapat LCD.. cikgu x nak join kali nie..dia tgh sibuk bukak kedai urut kaki.. kuang 3x

Noor said...

Salam cik lie..
tumpang.. tumpang..
ooo ex 'bopren' ye.. apa nama?? abd samad.. a'ah, memang org melaka tapi made in bangla.. fuiyo! international taste.. wa ha ha..

PINATBATE said...

bestnya hadiah-hadiah tu semua...tak ada nak hulur barang sebungkus dua utk orang kat sini kerrr...........

perantau.timur.tengah said...

salam, blog ni makin cun n canggih la.. gambar2 pun ade sikit lain dari biasa.. adekah pakai henpon lain skang nih atau dah amik kamera?

gambar atas kat header blog tu cantik sgt.. amik sendiri ek.. nak gak sekali masuk bilik tu waktu mlm amik gmbr tuh.. heh memang cun..

btw Li, jgn luep ek ade aku emel doa dari kawan tuh.. sekadar membantu mana yang mampu..

n selamat meraikan staff.. moga terus berjaya berkembang dalam bidang yang diceburi...

errr.. Uncle takde buat jamuan camtuh ke? hahaha

cikgu mas said...

Salam cik lie

tumpang,tumpang lagi sekali nak pi kat Noor

tolong yer noor hang jangan sibuk,hang tak tau!!!tahun 20 tahun cheq merana menjejaki abg samad cheq,seperti Kassim Selamat menjejaki Sabariah,tetiba terjumpa Combi di Pulau pinang,bukan International taste.local taste org Balik Pulau,Penang.tetiba nama tu ku lihat di Makkah.oh tidak!!!tolong cik lie!!!

manzlie said...

Salam cikgu Mas...


terima kasih for the comments....

ohh abdul samad ni adalah say punya PA..ok nanti saya tunjuk kan gambar nye sma ada you boyfren ke atau tidak..?

sukran

wasalam

manzlie said...

slaam Noor...
mana boleh ..tu semua tuk perkeja saya yang telah penat lelah bertungkus lumus masa busy aritu..cikgu dan Noor mana ada kerja sini so takleh lah abgi...so sorry yerk

sukran
wasalam

manzlie said...

salam pinatbate..

tak leh lah..sorry

wasalam

manzlie said...

salam sadara Azrai..

aaha gamabr atas tu amik masa dalam bilik..

dah , saya dah print doa tu , tunngu ari minggu ni yah sebab baru ada masa sikit nak doakan sekali untuk semua yang hantar minggu ni..boleh kan..


thanks for the wish...

sukran

wasalam