MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 26 May 2009

" L E P A K " Part 2

Posing baik punya tuh....
Pas umrah keletihan tu , terus minum bersama family

Tak lupa jugak dengan penulis blog ni..duk posing

Need help to snap your picture sir ?
tidur lah wahai yaa haajiiii...........




20 comments:

cikgu mas said...

salam en.azli..

wah,saya dapat no 1,saya seperti biasa akan meneliti hasil kerja cik lie dengan begitu fokos,cik lie perasan tak gambar no 4.,ada seorang perempuan di belakang mamat yang sedang ambik gambar tu sari dia sebijik sama dengan baju cik lie..he.he beli kat Jakel Masjid India ye..ampuunn cik lie kalau merapu..

Siti Rahmah said...

Salam,

Memang seronok dok lepak mcm tu sambil tu pekena teh arab.

Tiap hari dok tertunggu2 the latest update.

elaira said...

Salam Cik Lie (pun ikut2 panggil cik lie ni.. boleh kan?),

Saya terjumpa blog ni semalam, di pandu oleh incik gugel.

dan.. Khalasss... tak pernah saya khatam blog orang dalam masa sehari (mungkin pasal keterujaan berganda lah ni) :D terasa bangga ngan diri sendiri. upss... cikgu mas (nama kita sama ;)) saya pun nak tumpang mencelah sama kat sini ok kan... erk bukan sepatutnya kena mintak ngan cik lie ke hahaha...

selaksa terima kasih buat cik lie kerana mewujudkan blog yg sgt informatif dan mengenyangkan saya yg starving for info ttg tanah suci ni. terima kasih atas gambar yg cantik2...entah berapa kali meleleh air mata melihatnya. objektif blog ni tercapai, dan perbincangan di ruangan comment juga banyak memberi maklumat. terima kasih kepada semua grup perempuan kaya kat sini... dan juga yg lain2nya.

*selaksa - bukan laksa penang ok ;)

alamak, ni sah panjang ni. ok ok saya pendekkan ok. insyaAllah isnin depan 1hb jun saya bersama mak dan abang akan berangkat ke madinah, ke mekahnya tak pasti hari apa. hotel kat mekah pun saya tak pasang telinga masa kursus tu hari... pak cik tu cakap laju, nak tanya lepas tu malu. tp dah pasti la hotel tak berbintang kan... erk kalau hotel beribu bintang lagi adventure a.k.a padang arafah gitu.

so insyaAllah kalau saya tak rasa segan nak carik cik lie sok, saya cari lah kat otel tu. kalau segan saya amik gamba otel lawa tu je dari jauh hehe.

dan kisah nya bile tetiba bercerita dgn sahabat karib sehati sejiwa saya dr time sekolah sampai sekarang bernama puan rosz, (spin memory timesquare) rupa2nya kalian pernah bekerja di tmpt yg sama. dan dia kirim salam pd cik lie.

ok ok nak habis dah ni :D sori ambil space byk sgt ni... huhu

kalau ada masa jenguk2 lah saya di hujung rimba > www.elaira.net

Atikah said...

Salam en lie...

santai jer yer.... awat en lie dak tolong cik abg tu ambik pic dia... cian kat dia... :)

NGINAP SRENGENGE said...

salam,

ayahanda singgah sat aja.
Beri can sahabat2 baru buat komen.
Depa baru jumpa blog anakanda.

Kita semua bersaudara.Dalam satu famili.
wassalam.

manzlie said...

salam cikgu mas...

mana ada sama ...saya beli baju say tu kat Busana di Ampang Park lah..opp mungkin smaa kedai kot deng mak cik tu..

sukaran

wasalam

manzlie said...

salamsiti Rahmah...

memamg pun seronok lepak tau kat depan Haram ni..

saya malam minggu selalu je lepak situ pas keluar dari Haram..

sukran

wasalm

manzlie said...

salam elaira,

dah teerlanjur datang tu singah lah hamba yang keseorangan disini..sian hamba takda berteman..kalau jumpa je malaysian hamba je yang terhegeh hegeh nak borak..almaklum lah adika beradik tak ramai kat sini, cuma sorang jee kan..


wahh..wat a small world..kirim slam kat Pn Roose tu dari saya..

inyslah will kirim berita pada nye..

sukran

wasalam

manzlie said...

salam elaira,

dah teerlanjur datang tu singah lah hamba yang keseorangan disini..sian hamba takda berteman..kalau jumpa je malaysian hamba je yang terhegeh hegeh nak borak..almaklum lah adika beradik tak ramai kat sini, cuma sorang jee kan..


wahh..wat a small world..kirim slam kat Pn Roose tu dari saya..

inyslah will kirim berita pada nye..

sukran

wasalam

manzlie said...

salam atikah...

nak jugak tolong dia tapi takut gak nanti kena perambat sebab duk menyibuk ker...heheheheh

sukran

wasalm

manzlie said...

salam ayahanda..

jangan risau..just coment je..depa semua ni pun nak gak dengar pengalaman ayahanda yang anakanda rasa lagi menyeronok kan pada zaman dahulu..come on ayahanda tell us more about your experience and share with us yah..

sukran

wasalam

cikgu mas said...

salam en azli

jaap yer cikgu ambik speq mata..aah tak sama..

cara duduk diaorang brutal yer..kalau sopan sikitpun abang yang tengah ambik gambar tu jer..cam tu lah kita lain2 budaya.

manzlie said...

salam cikgu Mas..

lain kali saya amik gambar duk mencangkun lak..heheheheeh


sukran

wasalam

LYNN said...

salam cik Lie, kat tembok bulat tu memang tempat menunggu para suami yang ketinggalan isteri...ha, kami anak beranak pun lepaks situ makan donut konon...musim sejuk yg lalu...

Kak As said...

salam Cik Lie,

tumpang sronok sbb peminat blog Cik Lie dah bertambah.

sesuatu yang kita buat dengan ikhlas sudah tentu akan dapat pertolongan Allah.

smoga hidup Cik Lie diberkati.

elaira said...

salam...

erk syahdu la pulak cik lie habaq lagu tu... insyaAllah moga dikurniakan kelapangan dan kepandaian untuk saya mencari alsafwah tu nanti. boleh kita melebarkan sayap ukhwah dan persaudaraan, kan?

hmmm belum pun sampai ke sana, saya dah rasa macam taknak balik... moga Allah menjemput saya sekali dan berkali-kali lagi ke tanah haram ini.

~berlena dalam kerinduan padamu Ya Rabb...

manzlie said...

salam Lynn..

ye ker..alahamdulilah dah kemabali kan nostalgisa Lynn

sukran for the info

wasalam

manzlie said...

salam kak As..

terima kasih..semoga amerka akan seronok dan hepi dgn cerita cerita saya yang tak seberapa ni...

sukran

wasalam

manzlie said...

salam elaira..

yup..jgn lah lupa dtg ye..leh kita bertukar tukar pandangan dan pendapt mengenai Haram nanti...semoga ballah permudahkan perjalanan saudari..Insyaalah..

sukran

Hajah Zainab bt Abdullah said...

seronoknyer jika kak nab dapat 'lepak' kat sini dgn abang din dan CL. bahagia!!