MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 20 May 2009

" Lampu lampu...." Part 2




Sempat jugak penulis blog ni posing...heheheheheeh


Cantik kan......



21 comments:

ijoismart said...

Damainyaaa...

cikgu mas said...

salam..en lie

amboi posing bawah lampu,kita kat sini mampu dok bawah pelita minyak tanah jer...cantik nyer kerdipan lampu..

tapi mataku tertumpu kepada kereta besar yang ada kat belakang cik lie..tapau kan kereta tu sekali yer..saya dah bank in pun that money..cik lie tunggu jer kat ALRajhi bank depan tu..

Carrie-Ma said...

salam,

cemburu melihat gambar2 saudara berada di bumi suci. tidak sabar ke sana insyaAllah Jun nanti.

mohon izin di'link'kan ke blog saya...

Abg Megat said...

Malam begitu nyaman, menghayati keindahan yang Maha Kuasa...................

manzlie said...

salam cikgu Mas..
aikk semua dia nak tapau..mana boleh...

wasalam

manzlie said...

salam Carrie -ma,

boleh apa salahnye...


wasalam

manzlie said...

salam abg megatdan Ijoiismart...

malam memamg best dan nyaman..rasa tenang je jiwa ni

sukran

wasalam

NGINAP SRENGENGE said...

assalamualaikom anakanda,

ayahanda singgah sebentar.Macam setiap hari berada di Makkah.

Thank you for your blog.

My regards.

Kak As said...

salam,
taka sabaq nak kesana nih. tolong doakan visa kak As dan jemaah di luluskan ya. maklumlah macam2 selsema plak yang ada nih.

nanti bolehla bawa kak As ronda-ronda dengan kereta besaq tu. hehe

manzlie said...

salam ayahanda,

terima kasih kerana ayanhanda masih lagi setia dengan blog saya...many thanks for the comments

wasalam

manzlie said...

Salam kak As..

insyaalah nanti lulus lah visa tu...banyak berdoa lah kita sma sama semoga negara kita bebas dari sebarang penyakit merbahaya...

akan saya doakan nanti untuk kak As..insyaalah

wasal

hayati said...

salam
bile ambik gmbr, saya suka dok bwh lampu...nampk lbh cute. hehe

manzlie said...

salam Hayati..

boleh apa salahnye..

wasalm

taj said...

salam,

wah, nampak lebih hensem & segar di bawah lampu tuh...

cikgu mas said...

kak taj,nak menyibuk sekali yer..

betul tu nampak sweet disimbahi cahaya lampu..kan kak taj.kita duakan suka komen tuan punyer blog..

taj said...

salam cikgu mas,

siapa lagi nak komen... kalau bukan kita... heheh

mmg betul, nampak hensem...

jgn mara cik azli ye...

afisazlie said...

salam cikgu mas n kak taj.. hehehe abg aji mungkin tak marah, tapi hati2, mana lah tahu kot2 kalau ada org lain yang marah kita mengusik abg aji, hehe..

cikgu mas said...

salam..

bagi saya la afisazlie..biarlah `dia` marah,kalau yang marah tu dah rasa panas,`dia` mesti cepat-cepat jaga abang aji..terjaga jugak abang aji kita..kekadang kena jugak fishing-fishing marah orang,bagi bukti tanda sayang..betul kan pengkritik tetap kak taj..

mana abg aji..tak beri komen ni??

afisazlie said...

hmm tapi kan cikgu mas, saya rasa bukan 'dia' tak nak jaga abg aji, tapi abg aji yang 'cuti' 2 tahun sbb nak rebut peluang tu..

kesian si 'dia' kan, harap2 teruskan bersabar, hehehe

manzlie said...

salam cikgu mas/afisazlie...


apa lah yang kamu berdua ckapkan ni..heheheeh tak faham lah?

wasalam

cikgu mas said...

Salam afisazlie/ cik lie

Oh...Cam tu cerita yer..
abg aji oi..?????.

Ye lah saya harap`dia` terus bersabar,jgn risau jodoh tak ke mana,walau apa pun halangan,beribu tahun menanti kalau jodoh,tetap akan terjadi.. Sabar yer..Insyallah

Cik lie jangan buat orang macam tu tak baik yer...