MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 2 May 2010

" Salam Ulang Tahun pada Najwa..."

Ustaz Lopti memberikan kata kata aluan pada tetamu yang hadir di majlis Ulangtahun isterinyer yang tersayang najwa..
"Selamat UlangTAHUN Najwa..memotong Kek Aiskrem tuh..peberet Cl kek aiskrim tau..
Tetamu tetamu VVIP yang hadir..Haji Arsad, Dato Imran Pariss dan Boxhouse...
Bersama isteri tercinta....moga allah swt memberkati anda berdua doa dari CL dan warga PDKM...aminnn

36 comments:

MohdArshad said...

salam CL

MohdArshad said...

No 1 ni..Alhamdulillah...

MohdArshad said...

jangan marah kawan2 di Malaysia...depa sedang nyeyak tidur...ada hadiah ke CL....

Hajah Zainab bt Abdullah said...

alhamdulillah!

tahniah hj arshad!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

meriah sambutan hari ulang tahun kelahiran najwa..selamat berbahagia pada najwa & lutfi serta waseem & naseem.

and to CL, selamat menunggu hari bahagia...hehehe

rezeki said...

salam cl

" allah selamat kan kamu "
buat lotfi sekeluarga

hj arshad jadi juara pagi ni hehe

sama2 pegi majlis lotfi tadikan hehe

Atikah said...

Salam Cl,
Selamt ulang tahun buat Najwa...

Tahniah Haji Arshad...
Org Mekah dapat pingat ari nie... :)

mama ju, said...

Salam CL


SERONOKNYA....selamat hari jadi buat Najwa....mama seronok baca cerita yang ditulis oleh ust. Lofti.

Berbahagialah CL,Hj Arshad dan Kak Nab dan CR.

Atikah said...

Salam cl,
Rasa jadi cam hari tu balik.. gambar tak kuar ler... tak tahu kot saya jer tak nampak...

Lotfi Lokman a.k.a kamitaken said...

tenks to CL too. .sebab sudi datang.. mekasih banyak2!~

mfisma said...

Salam CL..Tahniah HJ Arshad..CL kenapa gamber tak de?

mfisma said...

Cl..kat Mekah tak samput hari pekerja ke?

sI tEDI said...

salam CL,

selamat hari lahir buat najwa juga ;)

Ayah Zain said...

Salam CL,

Tahniah Hj Arshad, ente no wahid.

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Salam CL...

Reporter : Dari Sterlight (Pencawang) Shah Alam tiada gambar yg kelihatan...

Roger..roger out...Hee...heee.

Wslm

My Life said...

salam
dear cl

alhamdulillah... semoga bahagia sentiasa menjadi milik cl (-_-)

tahniah pakcik arsyad.. raja pecut.. hadiah jgn lupa kongsi dgn azie .. heeheehe

kepada ustaz lutfi & najwa

semoga dalam bahagianya selalu dan rahmat ilahi....

Rusyaini Food Industries said...

Salam CL,

Moga mimpi-mimpi indah Najwa menjdai kenyataan. Semoga panjang umur yang bermanfaat, dirahmatiNya sentiasa dan murah rezeki.

Gambo tak dok... huhuhuhu...huwaaaa..

Azima said...

Salam CL,

Selamat Ulangtahun buat Najwa..

Tahniah buat Hj Arshad

PINATBATE said...

Salam Cik Lie..
ermm .. macam tak nampak gambar jer...saya tengok gambar kat blog Naj5a jer lah..;(

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, Salam Ulang Tahun Najwa semuga dimurahkan rezeki.

Amin.

tq.

Zie said...

Salam CL,
Takde gambar la... Selamat Ulang tahun Najwa.

Wassalam

S said...

salam,

kring ...kring.... kringggg..... helo helo helo CL......

mana tuan rumah ni
wayar tenet putuih plak ka .

Nekwan said...

salam CL ape kabar.

U said...

Salaam CL,

Salam ulang tahun buat Najwa. Semoga hidup Najwa sekeluarga diberkati sentiasa.

awat gambaq tak keluaq, CL?

Tahniah Hj. Arshad.


VpeaceV

farah said...

salam CL,

Pasai apa tak dak apa pun, ada tulisan je. ghaib lah tu noh

manzlie said...

salam haji arsad..

taniah...Raja Pecut noohhhh


waslam

manzlie said...

salam haji arsad..


wahh..top 3 lagi...


Emas, perakkk dan gangsa...

taniah


waslam

manzlie said...

salam hajh zainab..


menunngu nasi minyakkk...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam rezeki...


jgn lupa buku 3 lima noohhh heheheh

waslam

manzlie said...

salam kak su..

rogerrr


ok dah tuhh


waslam

manzlie said...

salam farah...

gambar ada tuhh...cuba tengokkktuhh


waslam

Atikah said...

Salam cl,
baru nampak gambar...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah tuan hj mohdarshad...

orang Makkah dari jadi juara ni...

Selamat Hari Ulang Tahun Najwa...
semoga berbahagia bersama Ustaz Lopti dan anak-anak..

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Hj Arshad, juara pecut dari Makkah.

CL meriah nampak majlis tu, semoga jodoh mereka kekal berpanjangan dan sentiasa mendapat keredhaan Allah s.w.t

boxhousestudio said...

assalamualaikum warohmatullah hiwabarokatuh CL dan rakan-rakan PDKM sekelian...

semenjak BHS menjejak kaki ke bumi ALLAH MEKAH yang paling BARAKAH..kejutan demi kejutan BHS terima dari rakan-rakan yang tinggal di mekah ini...especially CL, Tun Haji Arshad dan Lotpi dan tak lupa juga Chef Din yg bertungkus lumus baiki hp BHS yang rosak.

Salam ulant tahun buat najwa..luahan rasa hati Najwa BHS dengar katanya dia rindu ibu ayahnya di tanah air..setiap tahun ibu ayahnya ada menyambut bersama

tak dinafikan suaminya najwa, memang seorang yang romantis ..very very romantis...kalau la sumer insan insan bernama suami begini...arghh....indah sih...

majlis di adakan di family room di saji..terasing dari customer yang berkunjung ke d saji untuk makan-makan or rehat-rehat

yang pasti BHS teruja dan amat teruja bila mil, fil, e1, adam, nana, ina ..7 semuanya di jemput meraikan majlis bersejarah ini...even Imran Paris pun terkejut kerana tak sangka dia akan di jemput sama...pasai kami berjumpa di luar berborak-borak dengan keluarga hj arshad dan Imran baru turun dari bilik nya ...

inilah kenangan terindah yang ALLAH kurniakan pada kami semua pada waktu itu boleh hari jadi najwa jatuh pada hari BHS di sana...setting tempat makan telah di susun mengikut tema oleh lotpi dan chef di saji berbincang untuk memastikan majlis sempurna..memang sempurna..memang deboom...memang memang memang....yg sedihnya camera phone dan camera BHS habis battery..kalu tak..pasti habis semua gambar itu ku rakam kan....

airmata BHS tergenang bila mana lutpi menayangkan slide show untuk kami semua...

diakhiri dengan kepuasan yang abadi...Alhamdulillah

kepada Lutpi, cl, Hj arshad dan Imran Paris...hamba terkesima....