MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 5 May 2010

" Makan Roti Arab Depan Haram.."

Bersama Haji Arsad, aidil, Nik dan suhaili....dah bersedia nak khenduri roti...
Haaahh..kak shami...tuh dia Roti Arab yang di maksud kan...
CL cicah dengan Kari daging Unta dan Pool...sedapppppppp
Jangan Jeles.....masa nih cl teringat kak as dan abang megat...kenangan lalu...
Posted by Picasa

53 comments:

kak su said...

alam CL

Azima said...

Salam CL

kak su said...

HHaa Salam La

kak su said...

Salam Azima...

CL pegang pada janji nyaa...

Azima said...

Aikkkkk Kak Su....kita berdua lagi arrrr!!!!

Kak Su tunggu depan umah Cl yer?????

manzlie said...

salam kak su..

taniah...Ratu trekkk....no wahid


waslam

CM said...

salam

adduuh lajunyer kak su tuuu

manzlie said...

salam azima


perakkkk lagi dia...heheheheh

waslan

manzlie said...

salam kak su...


emas dan gangsa...


bravoo...taniahhh

waaslam

Azima said...

Salam Kak Su...

Apa janji Cl tu yer???

Cl...nanti blanje kita makan depan haram tu gak yer...

manzlie said...

salam kak shidah...



memang sedap kari tuh..


waslam

kak su said...

Salam CL...

Seronok nya boleh berkelah depan Haram yaa..

manzlie said...

salam kak su..


mesti aar..heheheheh


waslam

manzlie said...

salam azima

cl takpernah berjanji apa apa pada mu.............hehehhehehe


waslam

manzlie said...

salam kak su..

kalau kak su datang kita berkelah ramai ramai tau..


waslam

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Besarnya roti tu, tak abis makan..

cl dah banyak kawan kat mekah

CM said...

salam

kak su may be lari tak pandang kiri kanan ejaaan pun dah berterabur..bravooo kak su yg pentingg ..ingat satu lagu tu..


i believe i can fly...
i believe i can touch the sky..

manzlie said...

salam cikgu mas


laju jugak kak su tuh memecut..heheheh

waslam

Azima said...

Salam Mama,

Janji apa ni mama????

Janji Manismu nyanyian Aishah tu saya tau la..saya suka lagu tu!!!!

***Kata janji manismu oooooooo
***Lidah tak tak bertulang....hahahah

kak su said...

Salam Azima

n3 sebelum nii akak terbaca Cl suruh tunggu kul 8 (ada date...)
Jgn marah akak pun apalagi nak test la CL nii..

Alhamdulillah...dia pegang pada janji...nii..tasbih kat tangan gak...jgn risau CL ..dua2 x lepas.

Wslm

manzlie said...

salam kak shidah


alhamdulilah...syukur..


waslam

manzlie said...

salam kak su..


alhamdulilah...banyakkan berzikir tau...


waslam

kak su said...

Salam CM...cam nii lar rasanya rupanya...terketar-ketar tu..yaaa..

Haru-haru...

CL jgn buat lagi laa..akak dah tua...laa...

Azima said...

Salam Kak mas,

I like that song toooo...

If I can see it, then I can do it...
If I just believe it, there's nothing to it..

Tahniah kak su

kak su said...

Salam CL...

Maaf tumpang umah CL...

Laa..CM tak persan ke..kan tadi akak pinjam CM punya kasut spike tuuu...

Seluar trek..si Azima..

Hee..hee..

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor said...

salam ziarah kembali. Seronoknya dapat tengok gambar2 di mekah. Teringat masa 3 tahun lepas. tapi sekarang dah byk berubah. tq jd follower, kita balas balik.

manzlie said...

salam hajah nafisa..


alahmdulilah...mekasih melayari pdkm..


waslam

manzlie said...

salam kak su..


pinjam jgn tak pinjam...pecutan seterus nyer ...pukul 9.30 malam tau...get readyyyy girls...


waslam

manzlie said...

salam kak su...


pecutan seterusnyer ..jam 9.30 malam waktu mesia tau...


waslam

MohdArshad said...

roti ni lebih di kenali roti tames....

Azima said...

Cl..if I eat that big of roti e'day...sure I can put on weight laaaaa...45kg to 55kg...haaaaaa...tak nak la gemuk sgtttttt!!!

Satu roti tu bleh share dgn kak su arrr

haticantik said...

salamm cl...

wah seronoknya makan kat luar masjidil haram.Teringat saya masa puasa berbuka puasa di luar masjidilharam nak minum air zam zam pun ramai yg berebut..berbanding kat dalam masjid semua penuh sopan...wallahualam..

kak su said...

Salam CL...

Laa..akak baru cakap..jgn la..buat cam ni..lagi...

Tak tergapai tangan den...

Terkotar-kotar...

Wslm

che'na said...

Salam CL,

Tahniah Kak Su n Azima. Jarang2 sy bersiaran waktu camni. Rupa2nya saling pecut memecut, meriah. PErsaingan sihat mgeratkan ukhuwwah.

Kalau ramai2 bloggers PDKM makan kat dataran tu berapa dulanglah gaknya CL. MEsti best, roti tames & kari unta plus angin2 sepoi bhsa lak tu di dataran...ala2 berkelah.

My Life said...

salam..

dear cl .

alhamdulillah sedap nampak roti tames tu... bertambah sedap bila dimakan dengan daging unta.. masyaallah..

tahniah kaksu.. memecutt kaksu.. tak larat nak memecut malam2 nie.. hehhehe

kak azima pun.. laju memecut akak

atie said...

salam cl..

banyaknya n3 yang tertinggal nie... internet rosak ....tak dapat online.. syoknya makan roti arab dpn haram ye....

manzlie said...

salam azaima


kalau nak share dng kak su..gemok lah lagi...sebab sekeping roti tmes tuh share dengan 4 orang...hheheh


waslam

manzlie said...

salam tn haji arsad..


mekasih atas info di beri...



waslam

manzlie said...

salam atie..


memang seronok kalau duk di depan haram ni


waslam

manzlie said...

salam che na..


insyallah..doakan ananti adalah bloger pdkm beramai ramai disni

waslam

manzlie said...

salam haticantik


alhamdulilah...seronok beramai ramai nihh..


waslam

manzlie said...

salam kak su..


oklah tuhh

waslam

manzlie said...

salam my life..


alhamdulilah..


waslam

Atikah said...

Salam cl,

best jer nampak... cl, kacang pol tu rasa cam mana?

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

bestnyer...duduk2...makan2 depan Haram tu...bila agaknya giliran akak!!

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah seronok santai sambil makan Roti Arab depan MH tentu menghiburkan.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Kak Su dan Azima

CL, yg paling best berkelah di dataran MH....saya suka sangat....tgk muka semua ceria....hope one day saya pun nak berkelah dengan CL di situ

YB said...

Salam CL

kalau habis sekeping tu boleh lena buatnya

rezeki said...

salam cl

cl dah mcm pegang streng keta dah hehehe

berapa lama tak drive keta tu, krg balik mesia lupa pulak masuk gear hehe

boxhousestudio said...

salam CL

nape tak jemput akak...teringin nak lepak-lepak cam gini tapi kalu tak ada geng...segan le pulak....kelmarin dek kerana terkejar waktu sembahyang dah lambat...duk geng ngan makcik makcik pakistan tu

safiudin said...

salam sdr,

tahniah kak su dan azima..

la... kenapa tak ajak sekali...

lapar ni..

asuhan said...

Salam CL
Nanti bila saya ke Mekah dapatlah rasa roti arab ni.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

teringin nak makan2 camtuh..