MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 1 May 2010

" JUARA ANTARA JUARA - RATU / RAJA PECUT PDKM BULAN APRIL 2010..'

JUARA ANTARA JUARA RAJA PECUT/RATU TREK..APRIL 2010
1. Cikgu Mas ( 18 kali )
2. zie ( 13 kali )
3. Hajjah Mai/Rozali ( 8 kali )
4. Pakngah Man ( 7 kali )
5. Rosli ( 6 kali )
6. Atikah ( 5 kali )
7. Rozalisuriyani - kak su ( 4 kali )
8. Azima,Rezeki,Noor,Taj,Ibuguru ( 3 kali )
9. Kak shidah,Ummihumaira,Mylife,U,suhaimi,shami,che Na,Che Pit,Ibumomy (2 kali)
10. Hilmy,Nazir,Yb,Qasehmas,silversarina,mamaTanjung,Yuyee,Musafir,Hj arsad,Ayah zain,Mamaju,Kak Pinat,Malek, Olive. ( 1 kali )

TANIAH PADA
JUARA ANTARA JUARA BULAN APRIL 2010 - CIKGU MAS

p/s: Rekod PDKM masih lagi di pegang oleh Che Na, Hajjah Mai dan CM bagi kategori komen terbanyak (23 tanpa henti/non stop.)


Posted by Picasa

59 comments:

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Report nii kira x??

kak su said...

Tak Kisah lah yaa...

kak su said...

Tahniah kepada CM kita...

kak su said...

CL.. May nii.. apa ganjarannya...

kak su said...

Haa...apa...ganjarannya percutian di Mekah??? Biar betul...

kak su said...

Kalau camtu..akak akan on..24 jam siaran langsung ke PDKM...

ok...Hee...hee..

Wslm

PINATBATE said...

susah betul nak jadi juara yer..banyak cabaran!

PINATBATE said...

Salam tahniah KakSu...

PINATBATE said...

harap-harap report ni pun dikira SAH..kalau tak..tersungkur pilu dibuatnya..;D

Azima said...

Salam CL,

RATU PECUT PDKM BULAN APRIL 2010...

Azima....Sila naik ke pentas utk menerima 10 pasang abaya bertatahkan berlian Swarovski...dipersilakan....

Emmmmmmmm....terima kasih!!terima kasih
buat CL!!! Huwaaaaaaa


Wassalam

kak su said...

Salam Azima... laa dah menang ..
Awat hang nageh...Dah diam...diam..
kita cuba bulan nii..ya

Azima said...

Salam,

Tahniah buat CM...
Sodeh ni...melopas nak dapat abaya free!!!

CM...kita kongsi abaya tu yer,rasa2nya CM size S gak tu!!!hehheh

Tahniah Kak Su..ratu pecut utk 1st N3 bulan mei ni...

iBu...gUru said...

salam cl
not bad la .......... 3x

manzlie said...

salam kak su..


taniahhhh,,Ratu trekk pertama bulan Mei


Pingat Emas, perakk dan gangsa..


waslam

kak su said...

Salam Pinatbate...sorry akak x tau nama adik...

Yang penting bulan nii mesti dipegang oleh kaum Hawa ya...

Cayok..Cayok..(bahasa korea da...)
Hee...hee..

manzlie said...

salam kak su...


taniahhh...top 7 lagii..


waslam

manzlie said...

salam kak su...

hadiah bulan mei ni lagi meriah tau...

nanti cl kuarkan kat entry nyer...tungguuuuu


waslam

iBu...gUru said...

salam cl
bila la nak jadi juara bulanan ni.........

manzlie said...

salam cikgu pinat..


cuba..jgn mengalah cikgu...i know you are the BEST...

waslam

Azima said...

Salam Kak Su,

Monang tapi tak dapet hadiah tak best arr Kak Su...

Kalau 6 bulan jadi juara..6 pasang dapat abaya tu Kak Su..dapat abaya free ni sapa tak nak Kak Su..

Tak per arrr..nak kena bodek CL ni!!!

manzlie said...

salam azima..


jgn lupa cuba pada bulan mei...hadiahnyer meriahh tau...


waslam

kak su said...

Cl...betul yaa..bulan may nii..ganjarannya air ticket kay...
akak dah mula berjinak2 dgn buku2 umrah niii..

Wslm

manzlie said...

salam ibu guru


cuba jgn tak cuba...


waslam

manzlie said...

salam kak su


cuba jer...nanti cl kaurkan hadiah nyer apa..?


waslam

sonata anak kancil said...

salam...la kalah lagik!!! sedih betul la...nak kena makan supplement apa ni CL kasi pecut laju utk juara nih...?


tahniah kepada yang menang.
melangok la lagi tengok CM naik ambik tropi

Azima said...

Salam Cl,

Hadiah bulan Mei lagi meriah????

Agak2 dapat keta BMW 7 series tak???Best tu!!!

Nampak gaye kena 24 jam tunggu rumah CL laaaa....

kak su said...

Salam CL...
Terimakasih kerana me..meriahkan hidup kami...

Walaupun kami jauh..CL pun tetap
menjalinkan ukhwah di alam IT ini...

Selamat beristerehat.

Wslm...

YB said...

Salam CL

Satu kali pun jadilah.

manzlie said...

salam cikgu sonata..


cuba lah makan asaam pedas...mana tau boleh memcut nanti...


walsam

manzlie said...

salam azima...


tunggu...jgn tak tungguuu


waslam

manzlie said...

salam kak su...

takda masalah...kita semua mesti sayang sesama islam...alahamdulilah..
moga berpanjangan ukwah kita semua nanti..insyalah


waslam

manzlie said...

salam yb..


alhamdulilah...syukur atas pemberiannyer..


waslam

YB said...

Salam CL

Nak tambah alat N3 Alert kat PC. Nak panggil programmer tolong buatkan

manzlie said...

salam yb.


wahhh canggih tuh...satu kemajuan dalam bulan mei nih...good effort tuh


wasalm

PAK NGAH MAN said...

salam,
taniah CM. nanti hadiah tu boleh la pakai pergi ke sekolah ya...

U said...

Salaam CL,

Tahniah CM....Ratu April...(chewah, macam model kalendar la pulak...ops, gurau ye, CM...heh)

Bolehler bergaya dengan abaya masa Hari Guru nanti, kan cikgu? hehe...

VpeaceV

manzlie said...

salam U..


boleh gak mencuba nanti pada bulan mei ni..


waslam

manzlie said...

salam pak ngah man..

cuba ..jgn tak cuba bulan mei ni




waslam

MohdArshad said...

Salam CL...yg pecut sekali tak ada hadiah khas ke.....

CM said...

salam..


terimakasih semua atas ucapan tahniah dr semua.terlewat pulak tahu keputusannya sbb terlena awal ,jomm kita cuba lg untuk bulan seterusnya..

Ummi Humaira said...

salam CL...

tahniah CM ,juara diantara juara2 ..
hu hu hu bila ler nama ummihumaira nk naik kat atas ni .

macamana nak wat ni,N3 baru ,kuar 12 tengah malam , mata dah pejam ,ngantuk ..kalu 12 tengahari , kot2 ler akak ada peluang ...he he he

Ayah Zain said...

Salam CL.

alhamdulillah, tersenarai juga dalam top ten, kira orait lah.

zie said...

salam ziarah CL

tahniah kpd CM,tingkatkan usaha utk kekalkan gelaran juara hehehe

manzlie said...

salam ummi humaira..


takpa..cuba lagi bulan mei nii


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas


TANIAH...JUARA ANTARA JUARA BULAN MEI NI...



wasalm

manzlie said...

salam ayah zain..


tul gak kan,,,at least top ten sudah memadai jugak..


wsalm

manzlie said...

salam tn haji arsad


wahhh..baru jadi sekali juara nak hadiah jugakkah...heheheheh



wsalam

My Life said...

salam
dear cl

tahniah cikgu mas

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, Tahniah utk Juara2.

Amin.

tq.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

TAHNIAH CM! BRAVO! MAMA GEMBIRA JUGA...

rosli said...

Salam Cl,,

Tahniah pada kak su....laju mlm/awal pagi.....

Tahniah jugak pada CM, juara bulan April 2010

rosli said...

Salam CL,

Tahniah pada CM ,Hjh Mai dan Che na...juara kereta berhias

manzlie said...

salam rosli..

juara kereta berhias...hehehehh


waslam

manzlie said...

salam hajh zainab..


alhamdulilah...bila lagi kak nab nak jadi juara...?


waslm

Atikah said...

Salam...
Tahniah kak mas... juara keseluruhan...

safiudin said...

salam sdr,

tahniah kak su..

tahniah kepada semua yang berjaya menempatkan diri dalam senarai juara antara juara...

yang lain.. apa lagi.. kejar lah raja dan ratu pecut niii...

ps: saya dah tak larat nak kejar sebab 'kuda tua' saya dah dijual...

buat modal .......

manzlie said...

salam saffiuddin


buat modal apa...?hehehheeh


wslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

kak nab tak mampu nak kejar orang muda kat trek tuh...

apa kata CL buat kategori ikut umur pulak! kak nab kategori warga emas...baru 57 thn..heheheh!!!