MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 16 January 2010

" Ramah Mesra PDKM - Ratu Trekk dan Raja Pecut "part 9

Ratu Trekk yang baru jugak ni..Wan
Raja Pecut En Rosli
Ratu Trekk yang syahdu Kak Shami
Dan Ayahanda tersayang....
Posted by Picasa

39 comments:

SUHAIMI said...

Chop.....

rezeki said...

salam

suhaimi ngeh ngeh

SUHAIMI said...

wah....dapat juga no 1. CL kat T'ganu lagi ke.........betul2 pusing satu semenanjung........

rezeki said...

salam CL

va va va , sambil scuba sempat antar n3 lagi he he

ijoismart said...

Salam CL
I'm the 3rd

ijoismart said...

Salam CL
Tak sempat no.3. Sy org biasa

rezeki said...

salam CL

kalau kita bertiga scuba, seorg je tu yg sampai dasar, mau kita terapung berdua terapung kat atas

he he

TPHEAMRSMPONTIAN said...
This comment has been removed by the author.
SUHAIMI said...
This comment has been removed by the author.
rezeki said...

salam CL

okey, pak itam nak menyelam dulu he he mlm nti kita jumpa

Ayah Zain said...

Salam CL

semoga teru ceria dalam kembara

ijoismart said...

Kaum Adam bermaharajalela...

SUHAIMI said...

Salam CL

semoga selamat sampai ke destinasi2 seterusnya................

SUHAIMI said...

geng2 GPK & kaum hawa yg lain tengah bershoping agaknye..he2

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam CL,

Jauh Cik Lie berjalan ye! kena minum air banyak-banyak ye, sekarang musim panas tak menentu. Wan n husband baru baik demam. Balik drp gath hari tu terus demam, hari ni baru badan okay sikit. tu pun rasa lemah ada lagi.

Moral of the story, ikat botol mineral water di pinggang anda, Teguklah setengah jam sekali, untuk menjaga kesihatan tegak anda! Jangan lupa cari wash room atau powder room atau ladies dan seumpamanya kerana kalu setengah jam, setengah botol, hang kali lah dengan 24 jam. Berapa botol habis?

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam sume,

Untuk makluman, ramai yg tak perasan wan ada 2 rumah.
satu blog biz: http://www.rusyainifrozenfood.blogspot.com

satu blog personal:
http:www.catatanperibadirusyaini.blogspot.com

dua-dua blog ni wan ada link satu sama lain, cuba lihat di bhgn blog list (kanan)

jenguk wan nanti ye!

CM said...

salam

wahhh semuanya raja pecut menguasai gelanggang,terselit si wan sorang..

pak itam nak tahu tak!!kalau CL sedang berdating di Pantai Buruk Kuala terengganu,CM pulak sedang online dari Pantai Bagan Lalang Sepang,,,sambil dok tepi pantai ni...

rosli said...

Salam Cl dan rakan2,

Tahniah Suhaimi, Raja pecut....tahniah pada semua Raja Pecut.....opsssss saya pun ada jugak. TQVM pada Sdra Azli sekali lagi...(sempat jeling pada Piala depan PC saya...)

Tahun ni acara lebih mencabar dan kena training lebih....CF dan CM makin laju...CR dan Suhaimi pun makin laju....MI pun semakin laju...AZ pun tidak ketinggalan, ijoi pun semakin laju dari Sg Petani...ni belum diambil kira dari pantai timur , sabah dan Sarawak....abg sulung dan hjh Zakiah....dan ramai lagi.....

rosli said...

Salam CL,

Mintak laluan, pada CM,,,,, jgn lupa singgah kat ikan bakar tu....yg belah kiri simpang pun sedap dan belah kanan menghala ke pasaj jabatan perikanan pun sedap jugak...tepuk dada tanya selera....

Bestnya mengadap laut....angin sepoi2 bahasa , makin byk lah pantun nanti

rosli said...

Salam CL,

Tahinah jugak pada CR.....perak...jleas kaum Adam control trek entri kali ni.....

Zie said...

Salam CL,
Tahniah... haji-haji menguasai trek kali ni.

Mana ratu trek berbaju biru tu???
ngeh ngeh ngeh

rosli said...

Salam CL,

Mintak laluan, Zie, tk bagi komen dlm blog saya.....masih baru belajar....byk yg perlu saya perbaiki....mgkn malam ni akan posting gambar2.

rezeki said...

salam

CM berdating dgn cik Abg ya kat tepi pantai he he he kira ok la tu
tapiiii
ni CL berdating kat pantai batu burok dgn cik abang juga he he
bilalah CL nk berdating dgn cik adik pulak he he

ampun tuan speaker ngeh ngeh

ainhany said...

salam CL

selamat ke pantai timur..
smuga selamat di laut dan darat..

Amboi..versi 9 baru keluar pic ratu dan raja pecut iyer. Hai kalaulah dapat peluang apa pemenang2 ni nak berucapkan...??

"award ini adalah......
Sila sambung ayat tersebut..

S said...

salam,

wah raja pecut berselang seli
suhaimi ngn rezeki
dipintas oleh ijoi
ooh AZ tiba2 memecut.. no 4
wan sebagai serikandi ganti
tempat CM dan zie
rosli terhencot sakit kaki
diikuti ainhany...

aduh penat kak S ligan depa semua. heh heh heh... semput .

Cik Fasihah said...

woooooooooootttttttttttttt

SUHAIMI said...

Salam...

Pastikan raja2 pecut memintas semua ratu2 trek...he2

um. masyitah said...

Salam Tn Hj CL dan kengkawan

YB said...

Salam

cuma nak ucap salam, assalamualaikum

mama ju, said...

Salam semua.wah hebat kaum Adam kali ni...menguasai majlis..

Suhaimi..yg mana ek..ada tak ari tu..

mama ju, said...

Tak sangka Ijoi ada ada dara..yg sulung ke tu?Anak dan bapak sama sehati baguslah..

mama ju, said...

CR..

Scuba kat Sipadan dah cuba...pulau tu menarik tapi sekarang tak boleh tido kat situkan?

mama ju, said...

Sdr Rosli..

Mama dah tgk...gambar tu menarik..berjiwa.Isi kandungannya membuat mama terfikir tentang kehidupan...terus menulis..

mama ju, said...

Tghhari ,mama dan keluarga ke kedai peralatan buat kek di Chowkit...tak sangka pulak kedai tu terletak di lorong Hj Taib 1!

Lalu je..ramai betul mak nyah di pintu2 kedai...seram pulak mama dengan situasi tu.

Kedai kek tu amatlah memuaskan..semua barang ada..lama juga kat situ.

Suami kejap2 masuk....rupanya ada bunyi2 memanggil..dia tgk atas memag ada org buat isyarat tapi pandang ke lain...

Macam mana terselit kedai kek kat situ..kedai ni famous..dikeliling ada hotel2 murah..ada kedai macam kedai runcit cina kat kg tu tapi bila baca disco!

Mudah2an mereka berubah... sedih semua tu melayu...dia tunggu pelanggan macam tak salah je..

Ya Allah berilah kami semua petunjuk dan hidayah..

Atikah said...

Salam,

Mama Ju, saya pun first time ke sana terkejut plus seram.. udah ler sorang...


CL dok kat TRG lagi ker? Menjelajah semenanjung nampaknya... :) TQ... dalam dok menjelajah, sempat buat n3 terbaru... Semoga selamat di sepanjang perjalanan.. bila kembali ke KL?

rosli said...

Salam CL dan rakan2,

Mintak laluan pada Mamaju, terima kasih....ada entri terbaru dan gambar keluarga saya.

Pada CL dan rakan2 jika ada masa dan ruang jengok2lah rumah saya...sokongan dan dorongan rakan2 amat penting. TK

safiudin dot com said...

Salam Sdr,

eemmmm,

tahniah semua Raja dan Ratu Pecut.

ainhany said...

salams

hai kak S,
dah part time juru ulas ke???
ain ni tak fofular laa..sesekali merempit jer
hehe...

مسافر_اسلام said...

Seeronok lihat terlatah mereka yang berjaya megondol hadiah dari CL.

-------------------AKHIRNYA------------