MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 27 January 2010

"Majlis Ramah Mesra PDKM - Gelagat Photographer.."

Woww..abang Yamin dari Kota Bahru nih.cayaaa lahh.
Nii..lagi hebat..siapakah 2 jejaka bertuah nih..? duk pulun cari bahan ker..?
Mamarazi..? cari bahan tuh..heheheheheh
Cepat cepat snap bang....nak buat laporan nanti kat blog....?cam pernah dengar jer statement niii....
Posted by Picasa

39 comments:

My Life said...

salam

My Life said...

salam

dear ciklie

no 2

um. masyitah said...

Salam Tn Hj CL

My Life said...

salam

dear ciklie

no 3

dah lama tak dapat temapt nie.. hihii

um. masyitah said...

macam2 gelagat tukang amek gambar.lucu lihat.

My Life said...

salam

dear ciklie

kak um. masyitah no 3..

My Life said...

salam

dear cl

harapnya berada dalam keadaan kesihatan yang baik.. dah lama nak berankat tu... jaga kesihatan yer..

um. masyitah said...

tahniah azie dapat no.1

My Life said...

salam kak um. masyitah

gelagat yg menjadi kenangan 2...

My Life said...

kak um. masyitah

dah lama tak dpt no 1.. hihihiii
salam perkenalan kak

My Life said...

salam
dear cl..

mana yg lain2 nie..

umiazuddin said...

Salaam CL,

Fuh! Photographer pro, semi-pro, suku-pro, zero-pro, macam-macam adaa...hehehe

cheq jugak yang zero-camera... ishk, ishk, tak leh jadik nih ... sib baik sempat enterprem.. heh ;)

VpeaceV

Tahniah Azie & um. masyitah! :)

SiNoMoSa said...

Salam CL,

Macam2 gelagat photographer kan..hehe

مسافر_اسلام said...

Salam...
Masssaallah...gelagak yang melucukan, megusik jiwa dan menjadi kenangan abadi selamanya.

Bukan senang nak tgk gelagat dan gaya jurufoto amik gambar pada waktu yang singkat.

Semoga semua selamat dlm perjalan.

Syukran.

***yang jejaka berdua tu still tak pro pun kak umaizuddin.

Atikah said...

salam..

My life menguasai trek nampaknya mlm nie.... tahniah....

Gelagat yang mencuit hati...

probakti 21 said...

Salam Sdr CL,

Rasa bertuah dpt ambil gambar di Majlis Ramah Mesra PDKM,tapi masih terkilan tak dapat menyambut sdr sebagai tetamu istimewa di KB.We really miss you.

Panjang umur kita bersua lagi.
Insyallah

sonata anak kancil said...

sape snap sape nih? semua nya untuk buat bahan berita di blog masing2...

Ayah Zain said...

Salam CL,

bila semua orang ambilgambar, itulah jadinya,

Kak Sidah said...

Salam CL,

Macam pemberita akhbar kan..berebut2 ambik gambar CL..glamour betul..alhamdulillah semua orang sayang...

Azie tahniah.....

Kak Sidah said...

Salam CL,

Macam pemberita akhbar kan..berebut2 ambik gambar CL..glamour betul..alhamdulillah semua orang sayang...

Azie tahniah.....

Kak Sidah said...

Salam CL,

2 x plak, sambil tgk rahsia hati

CASA QASEH said...

salam CL ingat tadi tengah briefing utk kelas photography rupa2nya semua paparazi n mamarazi.

Tahniah My Life memecut laju ari nie.
Gold medal utk My Life.

Hanis said...

Salam,
Mama shida, kita takda camera...so kita tumpang senyum pd camera org lain aje laaa kan...

azie..tahniah juara mlm nie...

mama ju, said...

WAH Azie...banyaknya dear ciklie!

mnasir said...

Asm.

Tahniah My Life (nama tak tau) krn telah meletakkan anda antara ratu2 pecut yang dilatih oleh CL, semoga kejohanan sukan dimana2 boleh jadi juara.

Mesti ada gelagak yang melucukan di atas pentas yang menbuat begitu ghairah jurufoto2 merakamkan aksi2 yang menarik.

CL, selamat mempersiapkan apa2 yang patut sebelumberangkat pulang. Kalau diizinkan Allah SWT, kita semua akan bertemu lagi.

Selamat mengulik mimpi2 yang indah semua

mnasir said...

Salam.

Kesilapan menaip:

GELAGAK = GELAGAT

My Life said...

salam

x sabar2 nak baca entry dari makkah..

rindu ingin menatap kaabah...

abangsulung said...

Salam Syeikh,
Ingin benar nak tengok Kak Ngah..yang mana satu ye..?

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, hebat gaya tersendiri yg cukup menghiburkan.

Amin.

tq.

YB said...

Salam CL

Mau terbakar muka kena snap banyak kali.

S said...

salam,

smoga sihat belaka.

m.q said...

salam, bestnya..tak berpeluang hari tu nak p

ainhany said...

salam

hmm mgg boleh tahan photograper CL yer...aksi yg hadir hanyer sekali pun sempat dirakamkan..ooohh itu pro camera diguna oleh profesional photograper.

nampaknye lepas nie kenalah ade anugerah dibelakang tabir...sisa hadiah ade lagi ke CL???oopp berbaki lagi ke???

Yang tentunya CL pasti terhibur dan gaya macm org fofular kan....
forfular......CL!!
teruskan senyum dan tebarkan ukhuwah

safiudin dot com said...

salam sdr,

tahniah my life.. tempat pertama dan kedua... ratu pecut baru...

betul-betul gempak. ramai jururgambar dan wartawan yang membuat liputan majlis tersebut.

siapa yang kena terjah! tak lain tak bukan sdr CL kita le...

My Life said...

salam

syukran awi2..

hanis,um.masyitah,umazuddin,atikah,kak shidah casa qaseh,m.nasir & safiuddin

My Life said...

salam

mama ju..

alahai mama..

ummi humaira said...

salam CL ...

macam perasan jer ayat suruh penembak berani mati tu snap gambar nak buat liputan .. he he he

rosli said...

Salam CL,

Tahniah My Life

naziramin said...

hebat...