MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 15 January 2010

" Ramah Mesra PDKM - Ratu Ratu Trekk.." Part 8...

Ratu Trekk..adik Hanis
Ratu Trekk Datin Asnija...
Ratu Trekk ....DAtin Sophie
Ratu Trekk....Kak Shidah
Posted by Picasa

41 comments:

CM said...

salam

thanks you very muchhhh,hehehe,selamattttt den..

CM said...

salam CL

sungguh teguh memegang janji
tu ciri kawan sejati..

CM said...

salam

seronok datin nija tau
souvenir tu dia bawak tido tau..

Zie said...

Salam CL,
Ratu trek ni tak sempat sampai...

CM said...

salam CL

mana yg lain ni,CM baru siap buat sarapan...dah minum pagi ker?

makan nasi dagang ker tu?

CM said...

salam CL

wahh 2 ratu trek dr golongan datin tu..bila yer cm nk jadi datin.panggil cm Puan Sri jer lah..isteri seorang Tan Sri.hehehe

Zie said...

Salam,
Kita panggil CM Puan Sri Mas, isteri Tan Sri .... apa ye? heheheh

Kak Sidah said...

Salam,

Tu dia, ni baru betul ratu2, hai CM pecut lagi..tahniah buat mu.

Zie apa dah jadi, lambat sikit ye..best tido ke..

manzlie said...

slam cikgu mas..

Ratu trerkk nonhhh taniah


waslam

manzlie said...

salam cikgu mas



mana janji manis mu..? buku tiga 5 masih penuh nihh


waslam

manzlie said...

salam ciikgu Mas...

masak lemak ulam pegaga
nanti cikgu i balik u jaga...!


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Tak sangka lah jadi ratu juga, terkejut den........

Nija, CM , mari lah kita buat gathering lagi sebelum CL balik, zie ikut ye, jangan tinggal lagi, kali ni simple je, boleh tak agaknya.

manzlie said...

salam CM.ZIE and KAK SHIDAH..


wahh tiga tiga ratu trekk berada di balapan nih..dah bersedia nak berlumba ni

waslam

manzlie said...

salaqm kak shidah..

kangan risau.nanti sebelum sya balik sya buatkan satu majlis yang simple jer...di rumah sya..nak tak..? menu nyer ,masak lemak dagaing slai...heheheheh

waslam

Zie said...

Salam CL,
Gambar ratu trek berbaju biru muda ada tak??

Kak sidah, cantik baju ke majlis ni..

S said...

salam,

amboi CM pepagi lagi dah pecut ni. tahniah.

Cl dah tuntut janji tu, jangan buat2 lupa naa.
bedosa tau kalu janji muhong.

siakap senehong
gelama ikan duri
kalau cakap muhong
CM juga yg rugiiii... hehehe

CL p GM umah sapa haaa??
teruja nak tengok N3 GM ngn KT.
CL jangan potong naa trip tu.

manzlie said...

salam zie..

ada tunggua kemunculannyer..

waslam

manzlie said...

salam kak as...

Biarlah rahsia...



heheheheh

manzlie said...

salam kak as...

Biarlah rahsia...



heheheheh

CASA QASEH said...

wau!!!!! kak shidah pun dapat anugerah jugak yer. apa-apa pun tahniah pada semua pemenang. tahun depan kalau ada acara qaseh pun nak lumba juga. nak tunjuk talent. he...he...he..

CM said...

salam CL

anak ular dalam semak
CL dah warning alamakkk..

CL beli sekati roti..
zie jgn mintak yg noti-noti..

dari segamat ke daerah pulai
mari baca seloka daging salai..

dari selama ke air papan
buku 35 ku jelaskan thn depan..

reliks CL,enjoy ur holiday,shoping2 kt pasar payang tu,pas tu boleh pi Kuantan rumah mama zainab yg pandai masak tu...salam untuk mama zainab tau..

Kak Sidah said...

Salam CL,

Best2, tu yang akak tgu2 harap2 dpt dapat dtg, cakap bila ye,

Zie, jgn tak dtg tau...CL tu teringin sgt nak tgk awk hehehe...

Hanis mana ye, mama lama tak dgr cerita ni, tak de dlm blog, sibuk ke.

CM said...

Salam kak S

walaupun CL kata biarlah rahsia.sebagai mamarazzi berpengalaman CM tauuu dia pi umah sapa????

kalau kak s nk tau,kak S kn masakkan CM sebijik mcm hidangan menjamu CL hari tu..jeless tau..

hehehe,pas ni CM nk create gurimdam seorang pengembara di GM,bertajuk "seloka sebotol budu"

betul CL jgn potong trip tu...

datin nija,tolong bagi idea

Cik Fasihah said...

salam....
alamak....terlambat plak..

Ayah Zain said...

Salam CL

CM dengar sini az nak serikan majlis kamu ni

Wajahnya tampan budi tak terperi
ditambah dengan banyak pengalaman
wajahnya cantik berseri-seri
ditambah lagi dengan senyuman

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,

Salam perkenalan dan salam persahabatan. Saya Haji Saad yang baru tel you tadi. Terima kasih kerana memberi izin guna gambar-gambar dlm PDKM. Saya gunakan gambar tsbt utk buat video klip utk upload ke youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=rxT6cA4vsYA

Imran Paris said...

En Li...patutnya bg Ratu2 Trek PDKM buat ucapan 1 minit ala2 Academy Award...tentu kelas dgr ucapan CM dgn Datin...sure kuar punya ucapan "lihatlah dunia"

En Li thanks for sharing this n3, baru saya perasan wajah2 jelitawan PDKM...err yg paling jelita tentunya tak dpt dipaparkan di sini ye...betul tak CM. Kelas gitu CM...kelas menjahit...hehehe

Syukran wasalam.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, makin ramai makin seronok.

Amin.

tq.

S said...

salam ,

awatlah manyak bangat fahasia niii.
habaqla, kak S dah zip mulut.

CM,
jangan jeles syg, nnt kita buat potluck PDKM di PD. tentu lebih meriah.jom!!

kali ni tntu IP jeles sakan punya.

apapa pun CL, jaga diri baik2 naa.
alamak!! trlupa CL dah dewasa dah.

rosli said...

Salam CL dan rakan2,

Tahniah pada CM dan ratu trek yang dipaparkan

umiazuddin said...

Salaam CL,

Tahniah kepada ratu2 trek semua! :)

Wah CL dah sampai T'ganu.... sempat tak pegi 'yachting'? Boleh ler burn calorie dalam setengah kilo kot...ker dapat sunburn jer..heheh ;)

VpeaceV

mnasir said...

Salam.

Tahniah kpd semua, CL nanti paparkan raja pecut pulak

SiNoMoSa said...

Salam CL,

Tahniah kepada semua ratu trek.
Hanis, Kak Nija, Kak Sophie, Mama Sidah, CM, K.Noor dll

مسافر_اسلام said...

Salam semua..ratu trek acara regu campuran ke pagi ini?

مسافر_اسلام said...

Wah...CL nak buat majlis ke..bagus la tu..mana yang dekat boleh la dtg ye..

مسافر_اسلام said...

Oh ya...samapi terengganur jgn lupe beli keropok leko atau losong ye...nanti majlis yg simple2 tu boleh dihidangkan pada CM atau rakan2 yg lain.

Biasa juara kena mkn dulu kan..

Yem0805 said...

Salam CL,

Tuuu dia ratu-ratu trek kita..happy dpt cenderahati dari CL.

safiudin dot com said...

Salam sdr,

tahniah! CM. Ratu pecut...

mama ju, said...

Wah Puan Sri..hebatnya...

CL dah kat Trengganu.?..Kak Nab jgn terlepas bila CL sampai ...

مسافر_اسلام said...

-------------AKHIRNYA-------------

raihanah said...

Salam
Wah hebat sungguh Kembara PDKM.
bila Kembara PDKM nak jelajah Paris pulak?