MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 22 January 2010

" Majlis Ramah Mesra PDKM - Pemenang Cabutan Bertuah..part 10"

Haaahhh tuh Boss lama CL tu..puan Sabariah..
Menang ....taniah..silent reader...
Another silent reader ka...Taniah...


Taniah..mekasih yer kak...


32 comments:

safiudin dot com said...

salam sdr...

saya dulu ya

safiudin dot com said...

cuba lagi lah

safiudin dot com said...

pingat perak pulak

maaf... ya

safiudin dot com said...

op salah pulak emas, perak dan gangsa... rezeki pagi jumaat...
alhamdulillah syukur.

sempat lagi belum ambil anak untuk pergi solat jumaat ni...

beg dah penuh ke...

CM said...

salam

salam untuk org melaka,...amboii pecut betul dia..

mnasir said...

sALAM.

Tahniah Safiudin dan kudanya kerana membolot tempat pertama dan CM tempat kedua.

mnasir said...

Salam.

CL, flight weekend ini pukul berapa?

Kalau tak sempat jumpa di KLIA, insyaAllah berjumpa kita semasa pergi buat umrah pula kot (kalau diizinkan Allah SWT).

Sayonara

manzlie said...

salam saffiuddin..

taniah..sapu bersih dia..emas , perak dan gangsa..
Raja Pecut minggu nih..

waslam

manzlie said...

salam cikgu mas..

ye lah cikgu..orang melaka nih Pecut sakan dia..hehehe

waslam

malek said...

Salam CL

Betul ke dah nak berangkat balek ke Mekah tak lama lagi? Lepas ni boleh tengok posting dari sana pulak. Selamat bersiap untuk berangkat.

NGINAP SRENGENGE said...

salam anaknda,

Sempat lagi buat 'grand finale' terjah ke Sik.Weekend ni Hanis pun ada cutinya.CM pun cuti kan ? Tentu nya boleh buat berita yang terpanazzzz.

Everybody di jemput,buat lah contect.

Insyaallah ayah doakan keselamatan dan kesejahteraan.

Ya Salam , Ya Salam , Ya salam .

My flying kiss to all and everyone.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, semuga sihat sejahtera.

Amin.

tq.

hajah zainab bt abdullah said...

salam CL,

selamat berangkat. take care!

Ayah Zain said...

Salam CL,

moga dipermudahkan segala urusan.

CM said...

salam ayahanda

cm tangkap ur flying kiss,..tu dia!!!hehehe,pandai ayahanda bergurau..

Masyitah said...

Salam Tn Hj CL dan kawan2
tahniah Tn saifudin

wah boss lama pun datang juga..dapat hadiah lagi

Asnija said...

Salam CL,
Cabutan bertuah ni seronok kan bila dapat, namapun cabutan bertuah, saya tak pernah dapat cabutan bertuah ke lucky draw ke...kalau sekali dapat mesti seronok...dibuatnya plasma 42"...tahun depan CL buat hadiah cabutan bertuah cam gitu laa...

ps: biar kecil, ingatan itulah yang paling utama.....amboiii...sibuk nampak petang ni...Ipin kirim salam kat Upin, dia kata, bila makan sotong sumbat ingat-ingat le kat dia...

CL, maaf ya...ada aral melintang la pulak...

manzlie said...

salam datin asnija..

wahh dia ingat jugak akt plaswma 42'..

heheheh

waslam

manzlie said...

salam mnasir..

saya dah ubahkan trikh jadual penerbangan sya..nanti sya umumkan bila..

waslam

SiNoMoSa said...

Salam CL,

Hehe cantik bekas merah yg letak nombor cabutan bertuah tue..hehe
Rahsia disebalik nombor cabutan bertuah tue..sy dera anak2 sedara sy tolong buatkan hikhik

umiazuddin said...

Salaam CL,

Tahniah kepada para pemenang cabutan bertuah.
Ermm...lepas ni cheq nak jadi silent reader lah pulak, mana tau boleh menang plasma 42" tuu...hehe..sori kak nija, cheq potong trip akak pulak...heh ;}

Semoga CL sihat walaafiat dan dipermudahkan segala urusan. Selamat dah sejahtera juga kepada semua rakan2 PDKM. Amin.

VpeaceV

Tahniah kepada en safiudin, raja pecut entri kali ini... en. safiudin naik kuda, mana aci! ;)

S said...

salam ,

naik kuda pecutlaju
tahniah,saifudin dpt no 1

CM, Noor bawa kreta bebaik naa. kalau makan masak lomak daging salai tu jangan lupa kat kak S.
teringin nak rasa, terlioq dah ni.

kalu sotong sumbat tu resepi orang teganu kite. sedap tu. CM tolong makan sekoq dua untuk kak S.

kalau CL nak mai Sik, habaq sama . nak p juga rumah ayahnda.

shami2 said...

Salam Cl..

Alhamudillah..

Aikk sambung lagik ...CL,..maner gambar Be gilin cili maaa kami semua tunggu...lagi barang yang depar semua packing...heheh

S said...

salam,

CM n Noor,

tepak sireh pembuka kata
puncak mahligai nyior gading
anak dara diam, tandanya suka
ujung tahun majlis bersanding.

masak lomak daging salai
ketupat sotong idaman hati
janji di ikat, kasih disemai
smoga bahagia sampai kemati.

Abg Mgt said...

Salam,

Semoga semuanya dalam kenangan.

YB said...

Salam CL

Ada lagi yg dapat tuh....
Semoga semua arah perjalanan selamat dan gembira sebelum berangkat pulang.

mfisma said...

Salam CL, selamat Berangkat balik..tolong doakan saya dapat ke sana lagi bersama isteri ...2015

UmmuAdam said...

Salam CL and Semua,

Alhamdulillah, saya dan keluarga dah pulang dr mengerjakan umrah minggu lepas. Tapi disebabkan sibuk and kepenatan, tak dpt nak menulis disini. Pasti seronok gathering PDKM baru2 ni kan. Masa saya lalu dpn safwah hotel on 10 Jan yg lalu, teringat CL and the geng sdg bergumbira dimajlis Ramah Mesra PDKM.

Anyway, seronok sgt dpt mengerjakan umrah dgn keluarga baru2 ini. Orang tak ramai so dpt tawaf many2 times dan juga kucup hajar aswad berkali2 tak mcm musim hj and Ramadhan...begitu tenang dan penuh kesyahduan. Masyaalah, rindu kat masjidil haram and masjid nabawi masih terasa begitu juga dgn anak2...rasa nak terbang kesana balik. Semuga kami dapat menjadi tetamu Allah lagi dilain masa.....

ijoismart said...

Salam CL

Ya la, kalau g Sik, habaq ya

mnasir said...

Salam

Dimaklumkan Sultan Johor telah kembali ke rahmatullah pada pukul 7.15 malam tadi.

CL, kalau dah lanjutkan tarikh kepulangan ke Mekah, mai la terjah ke JB, CL terjah hari tu baru sampai Kota Tinggi shj.

sonata anak kancil said...

selamat berangkat ....semoga dipermudahkan perjalanan ke Mekah Mukarramah

safiudin dot com said...

salam sdr,

untuk CM, mnasir, masyitah dan s -> terima kasih atas ucapan tu..

umiazuddin -> naik kuda tak aci.. maaf, tak daya nak pecut macam orang muda..

ps: saya mungkin tak dapat menghantar sdr di KLIA nanti..
(doa kan saya dan isteri ke sana (Makkah) sebagai tetamu Allah dan penziarah Rasulullah untuk tunai umrah tahun ni).