MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 11 January 2010

" Ramah Mesra PDKM ...10/01/10 - Part 2"

Amboi..busy nyer Receiption merangkap Emcee kita tuh mengagihkan 'door gift' pada para tetamu istimewa PDKM
Hidangan makanan yang tersedia .Jutaan terimakasih jugak pada bloggers yang sudi membawa beberapa makanan untuk kita semua..semoga allah swt memberkati pemberian yang ikhlas dari anda semua....insyalah

Wahh...Rosli, Rozali, Saffiduddin, Yamin, Hji abdulah, Musafir look serius jer tuh...
didahulu kan dengan bacaan Tahlil dan Qasidah dari kumpulan Masjid Muadz..alhamdulilah
Semua duk terpegun mendengar alunan bacaan Qasidah..syukur alhamdulilah




69 comments:

CM said...

salam

123.

Noor said...

Salam..

taraaaa.. cmmmmmmm

CM said...

salam

mesra sungguh

Noor said...

Salam CL...

amboihhh CM... masuk dulu baru bagi tau arrr... menciiii

CM said...

salam

nooor,no dua yerr.

CM said...

salam..

dua penyambut tetamu yg masam-masam maniss mengambil tempat diruangan komen..

Noor said...

Salam..

mesraaa gituuuu.. cam semalam.. he he.. pak itam jangan jeless arrr

Noor said...

Salam..

yes yes.. penyambut tetamu yang kalang kabut menyambut.. he he

Zie said...

Salam,
CM & Noor semalam berduet ke? jelesss

einaa said...

Salam ,

Congrat Cik Lie n the geng sebab berjaya organize gathering ni .Rugi tak leh nak join semalam . InsyaAllah lain kali kalau umur panjang saya pun nak join jugak .

CM said...

salam

cikliee,bukan qasidah jer depa terpegun,persembahan nasyid kami pun depa terpegun kan...lupa ker nk cerita,

Noor said...

Salam..

cm.. harap2 semua berpuas hati ngan layanan penyambut tetamu yang tak berpengalaman nie ek..

manzlie said...

salam cikgu mas..

wahhh..dah amik Gelaran Ratu trekk yer tahun 2010...


waslam

CM said...

salam..

aah zie berduet mcm Kris dayanti dengan rossa,hehehe

manzlie said...

salam kak noor..

aaaikkk berlari sama ker dng cm nihhh..pingat perak...

waslam

manzlie said...

salam eina..

takpa lah..lain kali insyalah boleh dtg yer..

waslam

manzlie said...

salam zie..

jangan lah macamtuh..jeles...heheheh

waslam

manzlie said...

salam zie..

jangan lah macamtuh..jeles...heheheh

waslam

rezeki said...

salam

adusss kereta berhias cm , noor , cm , noor ngeh ngeh

manzlie said...

salam cikgu Mas..

ada tuh nasyid tunggu next episode nak kuar lah...
heheheh


waslam

Zie said...

Salam CL,
Semoga ukhwah berpanjangan... Terima kasih pada anda semua yang menjayakannya. Lepas ni nak buat kat mana pula? Paris?

CM & Noor, adoii.. sedapnya menyanyi, tu jadi hujan ye.. ngeh ngeh ngeh

Noor said...

Salam..

amboih pak itam.. kreta berhias arr.. siap bubuh bunga 'raflesia'..

einaa said...

salam CL ,

tulah rugi tak join ,smlm dh plan nak pergi dah dah ajak member yg tau jln , last minute dia ader hal ,terus cancel sebab x sure sgt jln nk g situ .

Lama lg ke kt Msia ni ? bila balik mekah ? Rindunya nak menatap kaabah setiap hari macam masa kt mekah hari tu .

rezeki said...

salam

cl, semalam jadi emceee hari ni terus mc he he

Noor said...

salam..

zie.. sila sediakan payung jual buah.. hujan lebattttt

opsss.. payung jual eskrim pun bolehhh.. he he

CM said...

salam ciklie

kalau ada rezeki,tahun depan kita buat lagi,cikgu nak tropy ratu trek cam anugerah juara lagu tu,leh takk?,glamour sehh,

yg dapat thn ni pun sangat cantik...mekasih yerr

manzlie said...

salam rezeki...

kereta berhias....? apa kah masud mu ituh..heheheh

waslam

manzlie said...

salam rezeki...

kereta berhias....? apa kah masud mu ituh..heheheh

waslam

rezeki said...

salam

tak payah letak bunga , you all mmg great

rezeki said...

salam cl

keta berhias ... ngeh ngeh

aik, lama dh cuti CL pun pickup dah lambat he he he

manzlie said...

salam cikgu mas...

suka ker trophy tuh..hehehehe


waslam

um. masyitah said...

Salam
wah saya terlamabt lagi hu hu
dah ke 31

manzlie said...

salam rezeki...

get ready sediakan payung..ada orang tuh dah nak berduet nanyi ..hehheeh

waslam

manzlie said...

salam rezeki..

memag depa semua the greatest among others..heheheheheh


waslam

um. masyitah said...

bestnya ada door gift

um. masyitah said...

kemesraan kawan-kawan pada majlis ini jelas terpancar.moga suatu masa saya pun dapat sertai juga

SiNoMoSa said...

Salam CL,

Wah2x ratu trek 2009 tetap terus unggul..caya laa MIL and kandaku CM.

CM, ada nasyid eks?? ekeke

rezeki said...

salam cl

he he

duet lagu apa lps ni

manzlie said...

salam sinamosa..

adalah tuh..

waslam

manzlie said...

salam rezeki....

entah lah...ini kena tanya kak ngah dng cm.

waslam

SiNoMoSa said...

CL,

pembetulan gmbr 1st tue belum agihkan lagi..baru sibuk2 nak masukkan barang2nye..

pn zainon suami isteri & en safiudin pun turut ringan tulang membantu. tiada border antara kita. alhamdulillah

manzlie said...

salam uumi masyitah..

kalau nak door gift ada nih..bagilah alamat leh cl hantarkan..insyalah

waslam

mama ju, said...

Salam CL,tadi masa CL datang kat rumah mamaju tak dengar pun.Tau2 ada beg kat pagar. Maaf ya!dan terimakasih.

mama ju, said...

CM,Noor buka saja hebat di majlis semalam tapi kat sini pun dia hebat juga!

Zie..semalam cm dan Noor nyanyi sampai tak dengar...

Salam untuk ainna..

manzlie said...

salam sinomosa..

alahmdulilah...keberkatan kita besama

waslam

manzlie said...

salam mama ju..

tulah jenuh duk tekan loceng tapi takda jawapan pun..ingat mamaju takda rumah , dah 2 kali datang..jadi maaf lah sya letak kat situ..

waslam

shami2 said...

Salam CL..

Ramah mesra PDKM ada berapa episod nih...heehehhe

Amboi Kak Noor & CM depar dok lawan ligan tuh....

Azima said...

Salam CL..

Rugi bebenor la rasanya saya tak dpt join majlis CL ni..ish ish ish
Skrng ni masih lg kat KK.

Cik Lie..
Kalau boleh buat lagi majlis mcm ni ye...bertambah ukhwah sesama kita.

Congrat CL..salam untuk semua warga PDKM.

mnasir said...

Asm.

Bestnya, nanti buat lagi gathering ni CM dan AJK2 yang budiman.

mama ju, said...

Salam CL,

Kalau CL tgk betul2kan,door bell tu dah ditandakan tak boleh pakai!

Tapi tak pe kan..CL dah tawaf rumah mama..ini kali ke tiga CL dtg...jgn marah..dpt pahala..

Tumpang lalu..

Datin Asija tu macam budak sekolah je...comel dan lawa!

CASA QASEH said...

sorry x dapat nak joint. ingatkan kembara 1 malaysia kami berakhir hari sabtu tapi terpanjanglah pulak sampai hari ahad. sampai area keramat pun dah pukul 3 lebih jadi x dapatlah nak joint sama. jelous sangat2 tengok semua geng PDKM beramah mesra. Next time insyallah kita jumpa .

Che' Pit said...

mama ju..

datin asnija bukan mcm budak sekolah lah mama..

kalau perasan kan, sebijik mcm uniform kat guardian farmasi tu.. supervisor kot kat guardian tu ngeh ngeh ngeh..

manzlie said...

salam qasa qaseh..

alahai kan majlis sampai jam 5.00pteng
hmmmmmtakda rezeki tuh

waslam

manzlie said...

salam mamaju..

ye lah...takpa lah.heheheheh

waslam

manzlie said...

salam tuh che pit and mamaju...

Datin Asnija tuh..cute and comel kann...look young..tul tak Datin?

waslam

SUHAIMI said...

salam......
next time kalau ada lagi.....masa kena panjang sikit......semalam tu macam singkat sgt.....apa2 pun best dan sukses....dpt kenal org2nye yg sebenar.....

Atikah said...

Salam..

Wah kak noor ngan CM dah kembali jd ratu trek...

cl brp episo

مسافر_اسلام said...

Salam...wah bukak-bukak je dah banyak coment ya..syukran dgn majlis semlm, irama selawat nabi yang penuh syahdu...

Mungkin lepas ni boleh kita sama buat 'Marhaban PDKM'.

مسافر_اسلام said...

untuk CM...trima kasih atas usaha dan jasa yg diberikan...

Semua bejalan dgn selamat.

Yem0805 said...

Salam,

Tahniah pada Cik Pit jadi MC bidang terjun.

uncle pet..!! said...

meriah nya cik lie..

Che' Pit said...

salam che Yem0805

ngeh ngeh ngeh.. tu baru bidan terjun tu.. kalau betul2 prepared tu, hmm kalah pengacara MHI..

مسافر_اسلام said...

biasa ana akan post yg teakhir...mungkin ini yg terakhir sebb sudah ada n3 yg baru, nak jadi raja pecut sudah ketinggalan.

-Semua meriah, semua terhibur dan semua dapat merasakan suasana yg tak pernah dialami.

-Dari maya ke nyata.....eemmm...susah tu nak digamabarkan.


-------------AKHIRNYA--------------

manzlie said...

salam uncle pet..

alahmdulilah..syukur

waslam

manzlie said...

salam musafir islam..


oklah tuh...nak jadi raja pecut kaa..?hehehehe

waslm

مسافر_اسلام said...

tak nak la...tak larat nak jadi raja pecut...jadi raja corot je la..

Biasanya adik bongsu ada dpat yg last....

last pun seronok...

Syukran semua...

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

CM n Kak Noor,

Memang penyambut tetamu ada kelas. Datang-datang dah sambut beria-ria. Seronok dibuatnya. Peluk mcm tak nak lepas. Takut gue!

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah, sepertimana yg dirancang terjalin semuga berpanjangan.

Amin.

tq.

S said...

salam

semua AJK ada kelas lah.

lega dapat melihat wajah CM ngn N secara life.

anak dara 3 orang tu memang sesuai sangat kalu nak buat menantu.
Si B tu CL yg punya tau.