MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 26 January 2010

" Majlis Ramah Mesra PDKM - Bersama Orang KUAT PDKM.."

Seronoknyer dapat bergambar dengan kakak nih..
Dengan Azrin jugak..mekasih kerana sudi datang..
Dengan Ustaz Mohd Yusof..very humble person nih...
Dengan Abang Megat...mai dari Utara tau..mekasih mai nooh
Posted by Picasa

54 comments:

CM said...

salam

terus beramah mesra hingga kini..

CM said...

salam

cm kembali menguasai gelanggang

CM said...

salam

tgh semangat ni baru pas latih budak buat lompat jauh

Noor said...

Salam..

alaaaa cm nieeeeee

Noor said...

Salam..

hancusss harapan.. he he.. tak pa arrr no yang seterus nyer..

CM said...

salam

CL !!! semua org hepi bergambar dgn CL

Noor said...

Salam..

no 6 nie pun cheq nak amik gak.. harap2 dapat lah..

CM said...

salam

aduhhh ada nooor,mana ada cm kat situlah ada noor...

Noor said...

salam..

ala cm nie.. cantas lagi.. uwaa.. no 6 pun cm amik..

CM said...

salam noor

jom chilies...cm teringin ni...

Noor said...

Salam..

sehati sejiwa maaaa.. tu yang ada bersama-sama.. heh heh

Noor said...

salam..

jangan kan chilies.. cabai pun boleh.. jommmm

CM said...

salam

dahlah noor jgn berebut nombor dgn cm,noor tetap no 2..cm ttp no 1

manzlie said...

salam cikgu Mas.


wahhh Ratu trekk baru balik dari latihann di balapan...taniah..Pingat emas, perak dan gangsa cikgu sapu..

waslam

CM said...

salam noor

jomm arr kita tinggal gelanggang ni..bagi peluang kat org lain..

CASA QASEH said...

Tahniah CM nie training utk acara sukan tahunan sekolah ker CM. Apa2 pun tahniah sekali lagi

Buat CL tengah menghitung hari lah yer nak kembali ke bumi Makkah Al Mukaramah

CM said...

salam

yup sis Qaseh,awal tahun ni,sibuk dengan sukan tahunan lah,hujung tahun kelas tambahan..timakasih..

manzlie said...

salam kak noor...

cik senah no 2 jugak..tetap...

taniah

waslam

manzlie said...

salam cikgu dan noor..

leh join ka ..kat chilli or cabai tuh...heheheh

waslam

My Life said...

salam
dear cl
semoga dipermudahkan semuanya.. insyaallah

manzlie said...

salam qasa qaseh..

cikgu duk baru balik p latihan lompat jauh tuh..heheheh

waslam

My Life said...

salam
dear cm dan kak noor

waduh2 berjanjikah kalian berdua..

manzlie said...

salam qasa qaseh..

cikgu mas sekarang duk amik acara Hepatahtlon...terror kan dia..


waslam

My Life said...

salam
dear cm

cikgu lompat jauh??? hebat akak (-_-)

My Life said...

salam kak noor

cm ajak akak ke chilies.. nak ikut yer.. hehheheh

manzlie said...

Di mana ada cikgu...sure ada Noor jugakkan...

sehati sejiwa.....bukan sehati berdansa tau..

wasalm

manzlie said...

salam My life..

mekasih...

waslam

rosli said...

Salam CL,

Tahniah CM.....laju arini ni cikgu.....

rosli said...

Salam CL,

Yang lain2 sibuk kerja ni...

S said...

salam,

cik tipah
cik senah
cik tipah
cik senah
pandai cik Lie jampi depa bagi baik.
kalau tak, pantang jumpa nak gaduh jaa.

depa dua ni pakat baik, tak gaduh nohh
cik rohani sibuk kut, tak masuk ni.

Ayah Zain said...

Salam CL,

tak sempat lah nak potong que tadi nih, dok asyik tengok burung. Entah hape ke nama burung ituh.

psssssssst, ada yang ternampak seseorang dok meronda kat area bukit kepayang. ada apa-apa perkembangan terbaru?

S said...

salam CM,

patutlah masa kak S tdoq tadi terdengar bunyi macam buah nangka jatuh..... hehehehe

Noor, kasi can pada kak Tipah naa. No one is one forever...heheheh

Noor said...

Salam CL..

cik senah pun cik senah lah.. redho sehh..

alahai.. banyak sungguh nama glamour cheq kat PDKM nie.. CN, panda, kak ngah, cik senah & kak ros.. perghhh!! pak itam jangan jeles arrr..

Noor said...

salam Kak S,

kak tipah & cik senah memang baik sungguh.. 'baik.. baik ada makna tu'.. ahiks

dear azie, nak chilie jugak??.. brapa kilo??.. akan kanda pos kan kepada adinda.. heh heh

SUHAIMI said...
This comment has been removed by the author.
SUHAIMI said...

Salam.......

Wah...CM dah agresif semula........semangat sukan budak2 dah meresap kat CM la tu............

PAK NGAH MAN said...

patut cm laju lompat jauh

ummi humaira said...

salam CL...

ada juga bdk si baju hijau tu dlm blog CL nih , suka le dia..

sonata anak kancil said...

salam....masih ade lagi foto2 yang tercicir....masih segar diingatan ini gathering itu...

Kak Sidah said...

Salam,

Wah2 CM , bawak lappy kat padang ke, sambil suruh budak2 lompat you pecut kat mah CL..

Noor lain kali ye..jgn rebut2 ada 4 hari lagi sebelom CL balik..hehehe...tu belom zie masuk..lagi

CM said...

salam..

betul tu cikgu suhaimi,semangat sukan tahunan meresap kuat kt CM ni,esok petang pemilihan untuk peserta lompat pagar pulak..fuuh serba boleh juruletih ni...hehehe

wahhh salam untuk pak ngah man...bila pak ngah nk menulis kt blog tu????

Kak S...tipahh ttetap no 1.senahh tu baik ada makna,hehehe,demi abg jamil kami tetap berbaik..

CASA QASEH said...

CM BESOK NAK TRAINING APA PULAK? LOMPAT PAGAR? ADOI CM NIE MMG LAH COACH YG SERBA BOLEH KAK QASEH TABIK SPRING LAH KAT CM NIE.

CL MMG LAH CM NIE BOLEH BUAT ACARA DECATHLON UTK SEA GAMES NIE HE...HE...HE...

mnasir said...

Salam.

Semuanya senyum melerek

Imran Paris said...

En Li...saya dpt tau gak gathering ni earlier...nak gak attend...apakan daya...hehehe. InsyaALlah next time ye :D

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam Cik Lie,

Wan rasa terkilan jugak tak dapat hadir hari tu. Nak buat macamana kerja bertimbun-timbun. Insyallah next time!

Kak Sidah said...

Salam.

Tumpang lalu ye CL....
Wan..memang seronok masa gathering tu, tapi wan tak datang sebab keje kan ..rezeki wan, jgn tolak tu yang utama..kene jaga customer.

safiudin dot com said...

salam sdr,

betul tu... tanpa mereka majlis tidak dapat dilaksanakan dengan lancar, meriah dan akrab.

terima kasih semua kerana berkorban masa dan tenaga untuk majlis ini..

tahniah CM.

1,2,3 dan empat.
ratu pecut CM dapat.

S said...

salam,

CL konfem ka berangkat hari ahad ni ??
dah siap ka semua bekalan untuk 10 bulan di Mekah nnt.

safiudin dot com said...

salam sdr,

sambung lagi..

kemesraan dari semua 'blogger' yang sukar diucapkan..

tak kenal tapi mesra

UmmuAdam said...

Salam,

Tau2 gathering ke 2 dah lepas....melepaslah lagi....

Atikah said...

Salam....

Cm dah kembali menguasai trek... nampaknya belawan ngan kak ngah...

مسافر_اسلام said...

Salam ziarah, semoga sihat selalau keluarga PDKM. Masing2 gamabrnya telah tersiar. Wah...populer bersama moderator PDKM ya...

Seronok suke-suke..

Syukran.

ainhany said...

salam

huhu...sedihnya tak sempat bergambar dgn CL pun...tapi takpelah...sekurang2nya berkesempatan juga berbual seketika cuma dgn CL.

kan nur mardiahkan ...kita syok sendiri dgn foto yg ramai2 tu jer laaa....

mfisma said...

CL, saya masih hairan dan terpegun ramai sungguh peminat CL ni...apa rahsia anda? boleh kongsi ke