MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 22 June 2010

" SiLveR JuBLeE weDdiNg AnNiVeSaRy - HaJi ArSad & HaJjAh ShAripAh. PaRt 1..."

CL masak sambal Udang....dengan
Sayur kobis goreng dan....
Mee rebus.....
Meraikan Haji Arsad dan keluarga nyer ....sempena Ulangtahun Perkahwinan Beliau yang ke 25 tahun....doa CL moga mereka kekal hingga ke akhir hayat....ameennn
Posted by Picasa

85 comments:

YB said...

salam cl

YB said...

salam cl

sedap dan meriah tu

YB said...

salam cl

tahniah hj arshad & pasangannya.

YB said...

salam cl

tak ada gambar potong kek ke?

YB said...

mee rebus ala srengenge ke tu?

taj said...

Salam,


baguihlah CL nih...celebratekan n siap masak lagi...
bertambah sayanglah HA pd CL nih...syukur alhamdulillah
Moga Allah merahmati HA sekeluarga & CL juga...
eee bestnyer lauk tuh...teliur eh

PINATBATE said...

Salam..
happy anniversary Tn Hj Arshad dan isteri
semuga sentiasa dirahmati Allah.

SiNoMoSa said...

Salam,

Happy Anniversary Hj Arshad & isteri.
Dah 25 thn dah eks..
Nampak cam muda lagi ekeke..
Smg dirahmati Allah selalu hendaknya perkahwinan Hj Arshad..

taj said...

Salam,

kalau celebate kat mesia,,,, kita jamu HA ngan pulut durian...

tapi CL duk jauh2 ah...nanti pitam, jenuh nak mengendung eh

taj said...

Salam...

syima....bodek HA eh...

HA...mmg mudalah...kawin muda

taj said...

Salam...


HA - happy aniversary

CL - happy selalu hehhe

manzlie said...

salam yb


taniahh...RAja pecut pdkm..


wsalm

manzlie said...

salam yb...


taniahhh


emas...

perakk

dan

gangsa..


wsalam

Kak Sidah said...

salam cl,

best nya cl masak...nak nak boleh ke..

semoga kekal jodoh tn, hj, hingga ke akhir hayat..

manzlie said...

salam yb...


tungguuu...


next entryy....


waslam

manzlie said...

salam taj


meraikan...kengkawan disni...dah rasa hepi sangat cl tau..syukur punya teman seikhlas Haji Arsad..


wsalm

Kak Sidah said...

salam ,

tahniah yb..laju

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah..

Tahniah pada Tn Haj Arsad dan kak sharifah...yg telah melayari bahtera...rumahtangga sekian lama
Mudah mudahan kekal bahagia sampai kesyurga....disamping permata2 jiwanya...

Psssst sedap aar menu tu...sambal udang, erm kobis goreng..dan mee rebus laa....2, 3 kali duk tgok mee rebus....nih..seksaa...petang ni boleh buat menu berbuka....
CL...pesan ngan hj arsad dia ada utang ngan saya..utang email..hihii

manzlie said...

salam yb


mana leh lawan mee rebus mak wan ....

nih jenis baling baling jer' dalam kuali...heheheh


wasalm

SiNoMoSa said...

Uiks Kak Taj,

Tak maen laa bodek HA..
Cuma mbik ati dia je sbb ri tue dah buat dia terliuq tgk durian wakaka..
Nyampah!! kak taj :P

manzlie said...

salam kak pinat


ameennn ya rabil alaameenn


waslam

manzlie said...

salam taj


amboi dia...asyikk durian jer nak offer kat haji arsad...mentang mentaglah cl tak sukerrr. sob ..sob..sob...


waslam

Kak Sidah said...

salam,

takpe taj biar lah dia celebratekan org, asal dia happy..taj macam mana..tanya jer

manzlie said...

salam dik shimah...


memamg haji arsad tuh nampak mudeee...
pandai jugak dik shimah yer...


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


nanti cl balik cl masakkan yer...


wasalm

manzlie said...

salam taj..


takpa lah...cl tolak ke tepilah ...hyang tua di dahulu kan...

cam kak shidah habaq...Taj bila lagi...?
kuang3x...


waslam

Kak Sidah said...

salam cl,

bila nak balik ni cl, dah lama tgu..jun pun dah penghujung ni

manzlie said...

salam dik shima


tul lah...tak maen lah bodek2 kan...hehehheehh


wslam

manzlie said...

salam kak shidah...


betul bagai di kata....


wslam

Kak Sidah said...

salam cl,

taj tanya cl, cl tanya taj...haaa sama jer..

manzlie said...

salam kak shami..


insyallah nanti cl bagitau yer....


wsalm

manzlie said...

salam taj


tu lah..malam tadi haji ada senut pasal durain si shima tuh...fuhhh

sampai skg duk mengidammmm


waslam

taj said...

Salam,


uaiks...taj kena tembak arrr ngan k sidah...kui3x

k sidah & Cl...bila lagi ek???tguuu...sampai waktu nye nanti...sabar eh

CL...jgn tolak tepi ah, tolak tengahlah...

manzlie said...

salam kak shidah


tungguu....


mana sama taj dng cl ...akak nih...heheheheh


wsaalm

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah semuga di berkati semuanya.

Amin.

tq.

Kak Sidah said...

salam,

Shami best tgk restoran lamb bakar tu, akak nak juga try lah..tgu cl balik..kita g sama2 yer cl..

manzlie said...

salam taj...


dah takleh tolak ketengah...org tak pandang lah cl nih...kena lah tolak jer kat tepi...beri lalaun pada yang mudee..
Cinta Ku Hanyut Di Lautan Sepiiiii....heheheheheh


wasalm

manzlie said...

salam kak shidah


yup..

kita pegi rerami nanti yer...
wsalm

taj said...

Salam,


CL & Taj....sama ah...sama bujang heheh...:P

syima...nyammmmpahhhh

CM said...

salam

betul mata shima tu...cm tak sangka hj arshad dah 25 thn kawin,,,nmpkk muda sungguh,,aura dok mekahh tu,,


shimaaa berhajat nk melanjaa haji makan durian tu cl,,,,takde sapa nk melanjaa cl sian cl tuu!!!

taj said...

Salam...


Cinta Ku Hanyut Di Lautan Sepiiiii...ish ish ish
jgan cam tu ah... tak cuba tak tau...heheh

rosli said...

Salam Cl,

Tahniah pada Hj Arshad dan isteri, semoga jodoh berpanjangan hingga ke akhir hayat. Sampaikan salam saya pada Hj Arshad
Tahniah YB

manzlie said...

salam rosli..


ameeen ya rabil alaameenn


insyallah


wsalam

CM said...

salam cl

dah ramai aniversarry diraikan oleh CL...sapa lg nk amik turn,,kak shidah bila tarikh kawin,,jom celebrate dgn CL ni..

manzlie said...

salam taj..


UDANG SAMA UDANGG MASAK LEMAK DALAM KUALI...
BUJANG SAMA BUJANG KITA KENA TOLAK KETEPII...

hehheheheh



wsalm

manzlie said...

salam cikgu mas


ye lah dik sshimah tuh...
asyik nak melanja haji arsaddd jer...dng cl dia lupa nohhhhh


wslam

Kak Sidah said...

salam cl,

cintaku hanyut di lautan sepi...takkan merajuk mcm tu sekali cl, mana tau cinta baru bawa ke mati..hehehe

manzlie said...

salam hilmy


ameeennn...alhamdulilah


waslam

taj said...

Salam CL...


hahhahaha......
tak can ah orang itu...:P
nyammmpahhhh...:)
ish ish ish

Kak Sidah said...

salam,

ok CM sampai masa akak cakap..tapi lambat lagi ni yg ke 32 tahun tau..

manzlie said...

salam cikgu mas



bolehhh...apa salahnyer...mai jer kat sini...kita raikan di tempat yang penuh keberkatan nih...


wsalm

SiNoMoSa said...

Oppss CL,

Adoii Durian Nan Sebatang skrg betul2 dah tinggal batang pokok..hikhik buah2 dah tarak..
Ampun Hj Arshad..len kali naa..

Uiks Kak Taj, CL dah nyanyi dah tu..

Udang sama udang, mana sama anak tenggiri..
Bujang sama bujang, orang tua yang makan hati hikhik

manzlie said...

salam kak shidah


bila tarikhnyer...taksabr nihh


wsalm

manzlie said...

salam taj..


takda can..?


cl ada can ker lagi...? heheheheh


waslam

Kak Sidah said...

salam,

shima, kenapa lak org tua yg makan hati, ckp jer meh mama buatkan..tak yah makan hati..ikutkan jer..

taj said...

Salam,


syima...ewah ewah dik ooi...nyammmpahhh...:P

tulah pasal...CL dah nyanyi tuh...sapa nk kena jawab eh...kui3x

kali k Taj serender ah...layan lagu rock lak nih...:)

Kak Sidah said...

salam cl,

green light ke...

manzlie said...

salam dik shimah

udang sama udang masak lemak dalam kuali..
kalau sudah sayang apa yang nak di tunggu lagi...

hehehehe


wsalm

taj said...

Salam CL...


ada can?

eh ada can...kalu mahu...cuba dulu baru tau ah

heheh

taj said...
This comment has been removed by the author.
Kak Sidah said...

salam cl,

lambat lagi hujung tahun..cl ada nanti kot..doa cl balik yer

manzlie said...

salam taj...


amboi dia nak layan lagu rock lak...


wsalm

manzlie said...

salam kak shidah

aku sudah temui cinta sejati...

cinta ku hanya pada yang satu dan hakiki sekaranngg....

alhamdulilah


wsalm

Kak Sidah said...

salam semua,

nak g lunch..come join sekali cl pun..dah tak saba tgk cl punya lauk tu

Kak Sidah said...

salam cl,

alhamdulillah...aminnnn......semoga hidup cl diberkati Allah

taj said...

Salam CL...


cinta satu & hakiki...itu pasti

cinta sesama insan patut dicari...:)kui3x

manzlie said...

salam kak shidah...

jommm...makan kan untuk cl tau...

nanti balik kl cl melanja akak...


wsalm

manzlie said...

salam taj...


pelamin angan ku musnah....

takperlu dicari lagi....


wslam

taj said...

Salam CL...

biar benda yg lepas...usah dikenang eh nanti merana diri...

CL...dun worry, perkara itu akan dtg sendiri, biar DIA menentukan sendiri...

cinta satu & hakiki...itu pasti

eh layan lagu PASTI lak...hehhe

pesona said...

Assalamualaikum Tn Hj,

Sempat meraikan ulangtahun perkahwinan ke 25 (Jubli Perak) untuk Tn Hj.Arshad dan keluarga...muga-muga berkekalan hingga ke akhir hayat...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

sedapnyer CL masak utk tn hj arshad...

~~~ meriah benar dengan nyanyian segalanya ~~~

Hajah Zainab bt Abdullah said...

CL DAH TEMUI CINTA SEJATI....

Sejati...(lagu awie)

boxhousestudio said...

salam cl

tergelak-gelak BHS baca korang sumer punya cerita..happy la...

nanti kalau ada peluang BHS nak tolong masak sama-sama cl boleh?..hi hi hi

tuan haji...ooo...tuan haji...nanti hari jadi cl jangan lupa sambut tau.....buat dua tiga hari sambutan tu...mesti tau..ha ha ha...jangan buat buat lupa tarikh cl dah bubuh kat profile dia kat blog nih...ingat!!!...ha ha ha

manzlie said...

salam boxhouse


takperlulah...hehehehha

bukan nak balasan lak...

wslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...


taulah...akak jauh dulu..kalau dekat cl dah dtg bawak kek untuk akak..

w
slam

manzlie said...

salam pesona..


ameenn yarabbbil alameennn


wsalm

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

tak perlu kek tuh...yang penting cl dah doakan akak...mekasih byk2...

manzlie said...

salam hajjah zainab


hanya doa jer yang mampu cl lakukan disini..


waslam

safiudin said...

salam sdr,

tahniah YB.

wah! sedap menu HUT Perkahwinan Hj Arshad & Hjh Sharipah.

terasa lapar lah pulak....

mai..hantar sepiring sambal udang tu...

MohdArshad said...

Assalamualaikum semua...terima kasih bebanyak.jazakallahkhir.

manzlie said...

salam saffiduin


jauh lah cheq nak hantar..maaplah yer..


wslam

manzlie said...

salam tn haji arsad..


afuaaannnnn


wasalm

Idris Talu said...

Assalamualaikum CL dan sahabat sekalian,

Tumpang bahagia mengucapkan Selamat menyambut ulantahun perkahwinan yang ke25 kepada Tuan Haji Mohd Arshad.

Wassalam,
Idris Talu

Norbaya said...

salam,tengok mee rebus terliur..lambat lagi nak bukak posa ni..aduh lapaq...

Norbaya said...

salam,pucuk pauh delima batu, anak sembilang ditapak tangan walau jauh beribu batu hilang dimata dihati jangan..