MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 22 June 2010

" HadiAh UnTuK KaK S - BaSeMenT Sae'i.."

Keadaan bawah basement untuk kawasan Sae'i
masih belum siap sepenuhnyer..
Cantikkan...
CL curi curi masuk nih...
Posted by Picasa

43 comments:

CM said...

salam

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Salam CL

Begini rupanya tempat Sae'i

Wslm

kak su said...

Salam CL

Ooo..belum boleh digunakan ya...

Tahniah CM...dah balik umah belum???

Wslm

CM said...

salam

dah nk balik dah ni..tunggu loceng bunyi tapi ada meeting pulak pas ni

kak su dah lunch ker?

PINATBATE said...

Alhamdulillah..tercapai hajat di hati..

taj said...

Salam,


wahhh...dah buak ek...alhamdulillah

peh nih leh try saie ngan CL kat sini ah...

jom CL

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

wah! ada area kat basement tuk saei...bila akan digunakan cl?

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM dan kak su....

Alhamdulillah, syukur untuk kemudahan semua jemmah.

ps: saya pun dah cuba masuk ke situ hari tu... tapi ada polis dok perhati aje.... jadi cabutlah...hihihihi

Hajah Zainab bt Abdullah said...

amboi taj nak gi saei dengan cl...tak per, kak nab ikut kat belakang....jauh2 kat belakang :)

taj said...

Salam K Nab..


mai saiee sama2 lah...mai dekat2 pun takpe

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah info yg terkini utk kami semua, Terima kasih.

Amin.

tq.

rosli said...

Salam CL,

Best tu tmpt saie kat bawah tanah, sejuk kalau musim umrah, klu musim haji rasanya padat ni....apapun indah tmpt saie ni.

Tahniah CM dan kak su.

Idris Talu said...

Assalamualaikum wr wb,

CL, ini lantai paling bawah tempat kita biasa ke? Dulu kita boleh nampak bahagian atas, sekarang macam dibubuh siling pulak?

Wassalam,
Idris Talu, Ipoh.

Kak Sidah said...

salam,

cm, kak su, cm, kak su...tahniah..dalam sibuk kat n3 sebelah dah ada yg baru cekap betul

Kak Sidah said...

salam cl,

baru yer cl..tempat saei basement ni..alhamdulillah..ramai lagi jemaah boleh bersaei..

Ayah Zain said...

Salam CL,

ini basement yang sedia ada atau yang baru yer?

Tahniah CM.
Ingat CM ada kursus. Sodap pulak dengar ringtone tu

ainhany said...

salam CL

tahniah kak CM dan kak su...:)

hati2 noo..jgn curi2 lagi tau..ALLLAH nampak...
amboi utk kk s jer ke?? org lain dapat tenguk jer laaa nooo..huhuu

YB said...

Salam CL

Ada beberapa kali melintas kat bawah tu. Masuk ikut hala babus salam. Tapi kelompok pompuan jubah itam ramai dekat tangga dlm MH tu.

AZIZ said...

assalamualaikum CL,

Terima kasih upload foto tu.. subhanallah cantik.. terima kasih sudi terima kunjungan kami .. from cikgu aziz & cikgu hasanah, jitra

waja9078 said...

masa tahun 2006, dah masuk tapi masuk tu tengah construction. Jalan tu boleh ke kawasan basement yang ber aircond untuk solat dan juga utk wudhu jika emergency dan boleh keluar dalam MH untuk ke dataran kaabah.

rozaini said...

Salam Cl,


Alhamdulilah dah siap ye......

thank you....

PAK NGAH MAN said...

salam,
teringat masa berada di sana tempoh hari

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh


ratu trekk PDKm noooh...

emas dan gangsa..


wasalm

manzlie said...

salam kak su


taniahh


perakkkk


wslam

manzlie said...

salam taj..


boleh ajer nak bersaei di bawah tuh...sejuk tau

w
salm

manzlie said...

salam hajjah zainab..


jom ikut kami seklai kakkk..


wsalm

manzlie said...

salam kak pinat


alhamdulilah...syukur


wslam

manzlie said...

salam idris talu


alahmdulilah...tuh lah tempat saei yang baru


wsalm

manzlie said...

salam cikgu aziz


mekasih jugak kerana sudi mezianrahi cl disni


wsalm

manzlie said...

salam ainhany


cuba seludup masuk jer..heheheh


wsalm

manzlie said...

salam ayah zain


dah cantekk kan tempat nii


wslam

manzlie said...

salam hilmy


alahmdulilah,,info terkini


wslam

manzlie said...

salam saffiudin


alhamdulilah...untuk keselesaan jemaah


wslam

manzlie said...

salam rosli


memang indah kawasan ini...dan sejuk tau


waslam

manzlie said...

salam kak shidah


alahmdulilah...
boleh digunakan disini


wslam

manzlie said...

salam yb


oh ye ker...


oklah tuh...


waslam

manzlie said...

salam waja..


skg dah hampir siap tuh...senanglah sikit kan..


waslam

manzlie said...

salam rozaini


alhamdulilah


dah siap dah tempat saei ini


wslam

manzlie said...

salam pakngah man


nostalgia lama tuh...hehheeheh


wsalm

boxhousestudio said...

salam cl

BHS tak berapa minat nak beribadah kat Basement Sae'i ni...tak best la...

manzlie said...

salam boxhouse..


ishhh...mana leh cakap camtuh...still dalam kawasan MH nih...lum algi kuar dari kaswsan Haram...


wsalm

Norbaya said...

salam,time haji ramai jemaah tidur dan lepak kat situ..kan