MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Thursday, 17 June 2010

" BLoOgEr PdKM YaNg Ke 98 DaTaNg DaRi JoRDaN.."

Adik adik dari Jordan yakni Bloger PDKm datang melawat CL di ketuai oleh adik Arul (baju biru) buat kali kedua selepas 2008...
Menjamu selera dengan Lontong , sambal bilis dan Albaik ayam goreng..
Kuah lontong , serunding dan sambal bilis...alhamdulilah syukur nikmat rezeki yang ada nii...
Posted by Picasa

35 comments:

CM said...

salam

ooopps coop

CM said...

salam


wahhhh mcm hari raya tu cl

CM said...

salam

bertuah dan berselera adik-adik tu yer cl...org belajar ni umpama berjihad malah layak terima zakat dpt pahala besar kita memberi sedekah pada pelajar2 yg belajar di jalan Allah..

CM said...

salam cl

beri sedekah pada cikgu pun dpt pahala cl..sbbb dimana ada cikgu disitu ada pelajar,,,hihihi

CM said...

salam


sedekah kan cikgu sebotol sambal bilis...pas tu semangkuk mee bandung bolehh????

CM said...

salam..

wahhh cl betul2 cam hari raya tu cuma tak nampak rendang jerr...berkat hidupmu tak henti menjamu tetamu Allah..

CM said...

salam cl


dalam mangkuk bulat gambar bawah sekali tu yg warna hitam tu serunding yerr,,,hmmm nmpk sedap ek..

CM said...

salam


laaa mana yg lain nii...nanti cm habiskan semua juadah tu nanti,,,sapa nk share ni???

Kak Sidah said...

salam cl,

sedapnya lontong tu nak sikit..cm dah balik gegarkan gelanggang pdkm semula..tahniah cm

Kak Sidah said...

salam cm,

sori yer cm akak terpotong

Kak Sidah said...

salam cl,

semua juadah ni cl yang masak ke..

CM said...

salam

budak-budak tu pasti rindu masakan melayu.,.kena pulak airtangan cl...pasti teringat beb,,

CM said...

salam..


hahhh suker2 bila share dgn kak shidah yg baikkk tuu....cm dah balik dahh dr holidayy,,,kembali mengengarr,,,mama zainab mana yer????

Kak Sidah said...

salam,

cm dah abis bercuti ke..

Kak Sidah said...

salam,

Tak dgr berita dah lama menghilang..g jalan jugak kot

Kak Sidah said...

salam cm,

cm pernah ke makan masakan cl

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh


RAtu trekkk Kembali mengegar..


wasalm

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahh


emas.

perakkk dan..


gangsa..


wslam

manzlie said...

salam cikgu mass


wahh...

sapu bersih nohhh...top 8 lagii


wasalm

manzlie said...

salam kak shidah


taniahhh..


ratu potongg..


wasalm

manzlie said...

salam cikgu mas


tulah selera adik adik tuh makan kan...

w
asalm

manzlie said...

salam cikgu mas


depa rinduuu sambal bilis cl...heheheh


waslam

manzlie said...

salam kak shidah..


nanti cl masakkan khas untuk akak yer....


wslam

Azima said...

Salam CL,

Happy jer nampak adik2 dr Jordan tu bila mereka diraikan dgn sajian yg best2 tu..Alhamdulillah..

CL,lontong tu Cl masak ke???? Nampak best je tu...

Kak Sidah said...

salam cl,

akak pun teringin juga nak makan masakan cl ni,,asyik tgk liputan...jer..

Kak Sidah said...

salam cl,

okey...akak tgu

Kak Sidah said...

salam cl,

kat sini dah azan isyak..nanti sambung yer.

manzlie said...

salam azima

nak cuba ker merasa "air tangan" yang cl masak...heheheh


wasalm

manzlie said...

salam kak shidah...


bagitau suke makan apa..nanti cl masakkan..heheheh


wasalm

Kak Sidah said...

salam cl,

nanti cl balik kl akak bagi tau

rosli said...

salam Cl,

Best jugak dapat tetamu dari kalangan student Jordan tu. Semoga murah rezki.Amin

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah kunjung Tetamu Allah utk CL memang rezeki. Teruskan CL.

Amin.

tq.

Mohd Saad Hamid said...

Salam CL,

Lama saya tak menjengok kat sini. Alhamdulillah, CL makan serunding yer!

Mohd Saad Hamid said...
This comment has been removed by the author.
safiudin said...

salam sdr,

meriahya...

bila tengok gambar 'last' tu teringat masa sdr hidangkan nasi impit hari tu...

ps: masih segar dalam ingatan..