MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 21 June 2010

" JoM IkUt CL PeGi MaC DOnALd..."

Harinih cl nak ajak anda semua kita pergi ke Mac DOnald di Jalan Sharasetin...apa macam ..setuju tak..?
Posted by Picasa

45 comments:

CM said...

salam

baik makan mcdonald dr dok merana dek samad

taj said...

Salam

taj said...

Salam...


lapar ar

taj said...

Salam CM...


ku paham hatimu....

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahh

ratu trekk pdkm...pingat emas


waslam

manzlie said...

salam taj


taniahh


perakkk dan gangsa..


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas

dahhh...jgn majuk..meh cl melanja makan mcd..

waslam

manzlie said...

salam taj..


dahh..p pujuk cm kita makan macd bersama yer..


wasalm

CM said...

salam cl

nk bigmac burger
apple pie
bubuq nasi
freid chicken
fries
apa lg ek...geram nii dek samad,,,baikkkkk layan McD.dgn cl kan!!!

manzlie said...

salam cikgu mas


samad pun nak makan sama tau...


wsalm

taj said...

Salam CM....


amboiiiiiii segala nya BIG tuh....nanti jadi lagi big....jenuh akakkk

safiudin said...

salam sdr,

tahniah CM dan taj.

jom kita makan di Mac Donald...

terasa lapar lah pulak..

ps: CM... pasai apa tu...'merana'

CM said...

salam cl


laaa samad nk ikut ker???pi lah dia makan dgn datin sophie n kak umi tu,,,ada pulakkk nk makan dgn kita,,


putiuss sudah kasih sayang,,cm nk nengok yg lain..

taj said...

Salam CM...

Kenangan manis kau dan aku
Takkan terhapus
Duri ranjau dalam bercinta
Lumrah dunia
Sayang menyayang
Cinta dikenang
Perasaan menjadi rindu

Ohhhh...
Lihatlah diriku yang kehilangan
Tanpa kasihmu sayang
Siapalah aku
Sayang menyayang
Saling percaya
Punca kasih berpanjangan

kasih berpanjangan antara PDKM...muahaha

malek said...

Salam CL

Kat sini anak2 yang ajar jangan makan kat McDonald - boikot produk yahudi. Mak bapak sengeh jer - jimat sikit duit.

Ummi Humaira said...

salam CL n geng ..

jgn ler marah2 cam tu , he he he

pe sal suruh samad makan dgn akak n datin jer , tak per ler , best gak leh samad belanja kami b2 makan ...

Ayah Zain said...

salam CL

Mc Donald?
banyak MSG

Ayah Zain said...

salam,

wow, dapat lagi no 17 yang banyak memberi erti. I like no 17

CM said...

salam

amboii taj tu,,,layaaann lagu tu..hihihihi,,

noor mana ek??

Umi Azuddin said...
This comment has been removed by the author.
Umi Azuddin said...

Salaam CL,

McDonalds arab ada juai daging unta dak? McCamel.... heheh ;}

fuh, untung besar McD bila CM majuk...hehe
emm CM...konpem ker CM dah putus ngan Abg Samad?..err sajer jer tanya (tanya ada makna kui3x).. heheh jangan mare arr CM... ;}

jangan majuk naa CM, jom kita tulun CM cari lain... remy & fahrin still available per.. ;}


VpeaceV

PINATBATE said...

alahai..terlambat seminit.. baru jer habis makan nasi dengan kerabu pegaga..kenyang betul dah ni.Alhamdulillah..lain kali lah yer CL..

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah sudah tentu setuju utk ke Mc Donald.

Amin.

tq.

waja9078 said...

kenapa tak belanja kat Juara TomYan kat Jalan ke Tanaem!

taj said...

Salam....

CL... still cool ek

CM....Noor gi jejalan ngan Hanis

Umiuzudin... remy & fahrin tak sama ngan abg samad...tak ada janggut tuh...

kak Umi...apa suh duk berposing ngan abg samad...kan dh majuk CM tuh

sekalisekali layan lagu jiwang eh...

shami2 said...

Salam CL...

Ermm majuk2 melanja makan..lama2 jadi albam huhuhu...nanti komplen..
kan CM....itulah deper semua..suka aar buat orang majuk...nak pujuk ajak makan...kan...

Psssst bang samad nanti tapau..buat kita buka posa aar..kita posa tau hari ni...

Noor said...

Salam CL..

taraaaaaaaa.. owowwww, Mek Dunal arrr.. orderkan kak ngah Mek Ciken 5 ngan ayaq melo ais.. emmm, kat Mek Dunak Mekah ada ayaq melo ais tak?? he he..

psstt.. kak chik, kalu Mek Camel perisa black pepper ok tak.. emmm, cicah ngan kuah kambing shami pun ok gak.. he he

PAK NGAH MAN said...

salam,
CM merajuk ka CL.. pasai apa tu...

taj said...

Salam...


finally.....mai dah kak ngah nooh...

hang pi mana cik ooi...abg jamil duk cari tuh...suh mujuk CM

Noor said...

Salam..

dear CM, ghindu ngan kak ngah arrr.. opsss, dah berpatah arang berkerat rotan ngan bang samad ek??.. awwww, inilah peluang kak ngah potong jalan.. ahikssss

Noor said...

Salam Taj,

alahai.. pujuk memujuk nie kureng ilmulah.. tapi kalu tolong cilok mencilok.. opsss, ok aja dong!!.. heh heh

desyummm..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL...

McD..McMas....amboooiii, byk ler order!

manzlie said...

salam hajjah zainab..


cm order banyak sebab keciwa dng bang samad...


wslam

manzlie said...

salam kak noor..

pujuk jer lah si cm tuh...cian lak cl tengok ...


wasalm

manzlie said...

salam pak ngah man


cm merajuk sebab bang samad bergambar dnegan datin siphie and kak umie lah...hehehhehe


majuk cayang tuh...


waslam

manzlie said...

salam taj..


kenangan mengusik jiwa dan raga..?


waslam

manzlie said...

salam ayah zain...


tinggi kah kalori tuh...?


wasalm

manzlie said...

salam waJA..


LUM CUBA LAGI...NATNI CL CUBA NOOHHH..

wsalm

manzlie said...

salam ummie azuddin..


mek unta jer ada...mac unte takda lah.,..heheheh

wslam

manzlie said...

salam hilmy...


jon kita p makan...


waslam

manzlie said...

salam kak pinat..

takpa...nanti lain kali kita makan sesama yer..


waslam

boxhousestudio said...

salam cl

habis hati dengan tulisan jawi ...E1 suka habis dengan Mac Donald tapi tak leh lawan dengan al-baik kalu kat arab ni..

rosli said...

Salam Cl,

Mesti best dapat makan mc d di sana, apapun masih teringat perjumpaan kita di Mc d, equine park Januari lalu.

Tahniah Cm dan Taj

sman said...

Salam..Mgkin sahabat2 terlupa..McDonald tersenarai dlm syarikt yg menyumbang pd Yahudi..Istiqomahlah dlm boikot Yahudi..Nmpk usaha ni simple je tp kesannya besr terhadap dunia Islam..

sman said...

Bila kita boikot produk mereka kita sebenarnya akan menaikkan produk yg 100% muslim,,kini dah ada gantinya..nantikan RFC (Radix Fried Chicken)HPA Malaysia- di Kota Mekah