MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 22 June 2010

" SiLvEr JuBlEe WeDdiNg AnNiVeSaRy 25 - HaJi ArSaD & HaJjAh ShAriPaH PaRt 2.."

Sayang menyayang....cinta di kenang.....
Bersama Keluarga Tercinta....taniah Haji Arsad & Hajjah Sharipah..
Kek Hadiah pemberian dari CL...Jublee Perak 25 tahun..dan Haji arsad anak perak lak tuh...taniahhh.Doa CL MOga kekal hingga ke akhir hayat...amenn..
Posted by Picasa

74 comments:

rosli said...

Salam Cl,

best tu kek tu

CM said...

salam

alah,alah romantikkk yer haji tuu

rosli said...

Salam CL,

nampak ceria Hj Arshad dan wife dan anak2. Mesti sedap kek tu. kan...special punya resepi ker CL

taj said...

Salam CL...

wah kekkkk

taj said...

Salam,


wah happy, romantik d amor, nampak muda...

manzlie said...

salam rosli


taniahhh...

raja pecut pdkm muncul semula..

emas dan gangsa.. dalam gengaman..


wslam

CM said...

salam

en rosli tengok tu haji lambang suami contoh..suka cm tengokkk..

rosli said...

Salam CL,

Saya suka kat nenas tu....kek tu bagi CM dan Taj....

Saya nak gi lunch dah ni

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahh


perakkkk


wasalm

manzlie said...

salam rosli


memang mereka nampak ceria tau...seronok cl tengok


wasalam

SiNoMoSa said...

Salam,

Cheewah!
Cak pong cak pong!

Tahniah Tn Hj & wife!

CL, lagu satu utk depa hihi

manzlie said...

salam taj...


haji kita tuh selalau nampak hepi jer....

alhamdulilah

wsalm

rosli said...

Salam CL,

Betul tu CM, Hj Arshad lambang suami yang penyayang dan ceria.

manzlie said...

salam rosli


gi lunch..? asam pedas kah.../ heheheh


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas


tuh dah semestinyer...tuan haji kita tuh..


wslam

CM said...

salam


tengookk tu,,,haji dgn hajjah satu coklat gigit berdua...jom taj beli coklat kita gigit ramai2

shami2 said...

Salam Cl...

Alhamdulillah...

Tu dia duk ada kek...HJ arsad ngan kak sharifah....sama seiras bagai pinang dibelah dua....jodoh Allah pada hamba..dia kan...subhanallah...
Kak sharifah tentu manyak pengalaman nak dikongsi tu..taj, syima tikah.. kena pi menuntut ngan dia..cheq baru 14 tahun heheh

CL duk menuntut ngan hj Arsad tu...tapi bila nak gred CL...hihiii

manzlie said...

salam dik shmah


takkan cak ponng cakk pongg...

bukan kepakkkk kepakkk gebung gebunggg....

nak lagu apa lagi...?


wsaalm

taj said...

Salam...


HA...yg Taj kenal...orangnya mmg happy selalu dan ada lawaknya...heheh

manzlie said...

salam kak shami


takperlu menuntut lah kak...


dapt meraikan pun dah cukup rasa hepi dirinyer...heheheheh

rosli said...

Salam CL,

Pekena nasi campur jer.....asam pedas hujung minggu saja....tunggu wife masakkan

manzlie said...

salam taj..


haahhh tau takpa kan...


wsalm

taj said...

Salam..


CM...tak mau ggit cokelat ngan CM...nanti CM yg gigit banyak, taj melopong je...

kalau ngan tikah...tak nak, tikah gigit sikit je...heheh

CM said...

salam

shimaa tu notii tau ada beri lagu cakpong-cak pong kat haji

punyerr lah romantik haji tuu dia bg lagu tu...bagilah laguu cinta kerr,,,

lagi Adira tuu `ku ada kamu`

mamacomel said...

Salam,

Salam Cl,

Syukur ada kawan macam CL..didoakan semoga berbahgia hingga akhir hayat dan CL juga semoga diberkati dan murah rezeki..
Amin

manzlie said...

salam cikgu mas


amboii...cikgu pun nak gigit coklat jgak kerrr..?

nanti balik jkl cl belikan tau....coklat cadbary....? bleyyy

tapi cikgu kena gigit dng cik senah dan cik rohani...hehheheeh


wsalm

irinah said...

salam..nak skit kek..lapo2 nie..baru abis handle makmal kat fakulti gan student..tak breakfast lagi nie..huhu.

manzlie said...

salam mamacomel


amennnn yar abill alameenn


waslam

CM said...

salam taj


tahu pun kalau gigit coklat dgn cm ,,,dgn taj sekali cm gigitttt,,,hihihihi..

manzlie said...

salam rosli


ok set...ari minggu nih kita makan sesama asam pedasss noohhh


wsalm

manzlie said...

salam irinah


nak cikit.../

boley...nanti cl postkan yer...


wsalm

manzlie said...

salam cikgu mas



oww lagu baru kah tuhh...cl taktau lah..bukan zaman cl..


wsalm

Ayah Zain said...

salam,

Best lah dok dekat dengan CL boleh dapat kek, huhuhu

Rozali said...

Assalamualaikum CL

taniah pd CL
mengigati dan menganjurkan Juble Wedding Anniversary ke 25 untuk keluaga HA

manzlie said...

salam ayah zain


bleyyy...apa salhnyer...


waslam

boxhousestudio said...

salam cl

sayang kat cl...nape...cl baik...suka buat hari orang bahagia...syukur sangat-sangat...susah payah cl siapkan semua ini untuk tuan haji dan kak sharifah...alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah...BHs bangga dengan cl...mmmm...memang sahabat dunia akhirat BHS....wah!!!

pada tuan haji, kak sharifah dan anak-anak menantu serta cucu...happy forever dan semoga segala cita-cita dimakbulkan ALLAH....amin amin amin yarabbal..'allamin...muah...opppsss...he he...terlebih happy da...

manzlie said...

salam rozali



alhamdulilah...sykur nikmat ayang allah beri...


wsalm

Rozali said...

salam CL

salam HA

selamat ulang tahun perkawinan ke 25
moga Allah permudahkan segala urusan untuk dunia dan juga di Akhirat
taniah
syabas
Alhamdulillah

manzlie said...

salam boxhosue


ameen ya rabbill alaminnn


waslam

rosli said...

Salam CL,

Jom, bila smpi Msia bagitau....jgn mengejut je tau.....

Rozali said...

salam CL

salam Rosli
salam Taj
taniah

manzlie said...

salam rosli


insyallah...cl terjah rumah rosli tau...heheheheh


wslam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah.

Amin.

tq.

Rozali said...

salam CL

HA gigit coklat bersama HS

saya nak gigit lamb steak shami dgn ......... he he
siapa lagiiii

manzlie said...

salam irirnah..


kan cl dah pos kat entry tuh...heheheheh

gurau je nooh


waslam

manzlie said...

salam rozali


amboi atukkk...masih ingat dng kambing kak shami yer..

wslam

Hajah Zainab bt Abdullah said...

SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE AKHIR HAYAT...

PINATBATE said...

alamak..sedapnay kek

taj said...

Salam...


amboiiii atukkk...nak gigit kambing shami ngan sapa lak???

nyammmpahhhh...:P

Ummi Humaira said...

salam CL...

untuk tn hj Arsyad.... semoga bahagia ke akhir hayat

manzlie said...

salam hajjah zainab...


ameennn ya rab bil aaalaminn


wsalm

manzlie said...

salam taj..


jgn lah camtuh...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam kak pinat...


sedap kek buah tuh..


wsalm

manzlie said...

salam ummie humaira..


ameennn...insyallah


wasalm

kak su said...

Salam Cl

Untuk Tn Hj Arshad dan Isteri...

Tahniah..semuga bahagia di dunia dan di akhirat...Amin


Tahniah Sdr Rosli.

Wslm

Kak Sidah said...

salam cl,

dah balik lunch..sambung kat sini plak..masih hangat n3 ni yer cl....akak makan nasi ayam tadi sedap cl..masa makan teringat kat geng pdkm..alahai..jauh..

Kak Sidah said...

salam,

tahniah en rosli dan cm..cm..cm..

Kak Sidah said...

salam cl,

ada part 2 yer cl..ada part lagi tak..kak nab dah sehat ker..ummi pun ada la cl, meriahnya tgh hari ni..

manzlie said...

salam kak su


ameennn ya rabil alamainn


wslam

manzlie said...

salam kak shidah


bestnyer...


lam tak makan nasi ayam yer..


wsalm

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rosli, CM dan taj...

wau! romantisnya pasangan ni.
terasa indah saat ni...tak terasa dah 25 tahun kahwin.....

pasangan bahagia....

ps: kek tu pun boleh tahan juga.... kreatif sdr ya... bak sepotong!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam

Kak Sidah: noor dah masuk ofis...makan nasi ayam ye..kak nab pun masak nasi ayam!

Kak Sidah said...

salam,

yer ke kak nab..kebetulan sama selera kita hari ni...sian cl tu pakkan la jauh yer kak nab..kalau dekat kita belanja dia kan..

Kak Sidah said...

salam ,

mesti sedap kak nab masak kan..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Nor,

kak nab masak biasa2 jer...anak2 suka makan nasi ayam, apa lagi kak nab gembira sebab tak perlu fikir hapa lauk2 nak masak :))

YB said...

salam CL

keluar dah..ini yg saya tanya tadi tu...acara potong kek.

MohdArshad said...

Assalamualaikum CL...terima kasih yg tidak terhingga kerana meraikan hari ulang tahun perkahwinan kami di bilik 1205 bersama sepupu yg dtg Umrah Maliah n Maya.Jazakallahkhir...semoga Allah sahaja yg membalas jasa Cl dan doa2 sahabat semua. Syukran

mohd said...

assalamualaikum tuan haji azli.appakhabar tuan haji disaana semoga sihat afiat hendaknya disamping tugas

manzlie said...

salam mohd


alhamdulilah....sihat..


ameeen ya rabilalaaminnn


syukran


wslamn

manzlie said...

salam tn haji arsad..


what a fren are for..?


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab...


nasi ayam....? hmmmm best nyer tuhhh

mesti sedappp


waslam

manzlie said...

salam kak shidah


best tau tuh kak nab masak...nanti p rumah akak cl nak nasi ayam gak...heheheh


waslamn

manzlie said...

salam saffiuddin'


alahmdulilah



suker tengok depa bahagia kan..marilah kita doakan yer..


mai lah sini...heheh

w
aslam

مسافر_اسلام said...

Salam...selamat ulang tahun perkahwinan haji...seronok melihat keluarga bahagia...kek pemberian bang lie pun tgk macam sedapkan...ada lebih ke....hehehe