MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 30 June 2010

"JoM LuNcH DeNGaN CL.."

Satu untuk kakngah, cm dan pak itam...ok tak..?
Jom kakshidah,Az,BHS,Azima,Kaksu,idris,ustaz ashraff ,tnhjiarsad,hilmy,rosli,mamaju dan yang lain lain join cl makan tengahri ni...
hmmmm Chicken Bukhari rice...sedappppp
Semua pekerja cl nak makan bersama cl ...sambil menghitung hari....
Posted by Picasa

61 comments:

kak su said...

Salam CL

kak su said...

Salam CL

Ini macam majlis perpisahan la ya???

Wslm

kak su said...

Salam CL

Tadi akak sibuk berurusan dgn Dtin Asnija punya blog...

Dah ziarah???

Wslm

kak su said...

Salam CL

Alhamdulillah...Nanti balik bawa 1 set leh???

Wslm

boxhousestudio said...

salam cl

jom jom jom ...yeay!!!...dapat makan cedap-cedap ramai-ramai...happy sangat!!!!...la la al...oppss....terlebih suda...ha ha

CM said...

salam cl

cikgu cuma nk hitung ayam..tak maulah hitung hari,,,timakasihhh,,mesti sedapp tuu

MohdArshad said...

Salam dan selamat pagi CL...makan hari2 perpisahan ni...

rezeki said...

salam cl


hehehehe
pancing nampak hehehe

satu mana cukup

cl, pak itam dah jumpa satu restoran kat JB yang antara menunya ialah nasi mandey

restoran banaffe, kepunyaan ahli keluarga Betty Banaffe , mrkkan berasal dari negara Yaman kalau tak salah hehe

hari tu kami lunch nasi padang kat sana , adoiiiiiii . sedap sgt ayam bakar gurame nya

sabtu ptg ni ingat nak pekena nasi mandey la hehehe

rosli said...

Salam CL,

Memang terliur tgk ayam tergolek2 ni....rasanya petang ni nak gi terus ke Restoran Saba, Cyberjaya....dah terliuq sgt ni....CL noti arrrrrrr

Tahniah kak su

boxhousestudio said...

salam cl

ish ish ish...korang sumer tak puasa ke..ha ha ha...alla yang tukang cakap ni pun sama..malu nya hi hi

boxhousestudio said...

salam cl

salam pak itam...end of july BHS turun singapore jap...ada dengar pasal si betty punya kedai makan ...pak itam leh kasi alamat nya...kalau sudi la ya..terima kasih pak itam

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah makan bersama staf menyelerakan. Jangan sedih2.

Amin.

tq.

khairol azwar hj mazin said...

Salam CL & semua, sila2 menjamu selera. Cam best lah pulak

Kakzakie said...

Salam CL,

Jemputlah makan nasi bukhari tu. Itu nasi Mekah. Nanti sampi M'sia makan nasi beryani. Hm.... cincin tu jangn lupa lak... Penat nie dok menghitung hari bila la agaknya....

yongzu @ 9W2YZU said...

Salam CL dan semua pembaca setia blog ini,

Wow! Bestnya! Pertama kali saya melihat situasi begini. "Ayam golek" sungguh ya...?

raihanah said...

Salam CL
sedapnya tengok nasi mandy...insya Allah jumpa lagi nanti

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Wah2 menghitung hari sambil makan chicken bukhari...sedap .aar nanti balik msia kita buat majlis makan2 cam ni best jugak ni....

Pssssst CM hitung ayam2 tu betul karang masuk dalam agenda aar...kak ngah boleh jer korbankan ayam kat ladang dia tu..sedekah bulan2 rejab ni besar pahala nya...

Mohd Ashraf Bin Suarin Al-Hafiz said...

salam abg cl,
Alhamdulilah..Nikmat Allah..menghitung hari utk ape?

Azima said...

Salam CL,

Alaa...terlioq bangat ni..time lunch ni nengok ayam dok bergolek manja mcm tu...ngak bisa tahan nih..

Cl,order mai sini cikit laaaaaa...dah meleleh ayaq lior ni...tak keruan dah ni!!!!!!

mohd said...

salam cl...tinngallah sikit untuk kite.sedap tu..

rezeki said...

cl

tumpang lalu

BHS, alamat takde, tapi resto tu depan bangunan MAA berdekatan New York Hotel, famous resto tu psl dia tak mcm resto yg lain , dibina di atas tanah milik keluarga mereka dgn interior dan exterior yg cantik, dan paling best makanan dan menu semua cantekkkkkkkkk hehehe

tu kalau ada org jadik balik, pak itam nak melanja dia kat sana hehehehehe

manzlie said...

salam kak su..


taniahh Ratu trekk Pdkm


top 4...


emas, perak dan gangsa.


wsalm

manzlie said...

salam kak su


mana leh bawak balik...kan cl dah bagi tuh...heheheh

wslam

manzlie said...

salam boxhouse

jom makan sesama..


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas


oklajh cikgu hitung ayam jer lah...heheheh


wsalm

manzlie said...

salam tn haji arsad


tu lah...tengah sedih snagat niii


wsalm

manzlie said...

salam pak rezeki


wahhh nak makan kat kedai betty jer yer...takpa cl nak makan dengan betty Yosho....hheheheh


wsalm

Cik Amy Sensei said...

salam CL

manzlie said...

salam rosli


laa ..kan cl dah bagi semawa join sekali makan bersama...mana ada noti...hehheheh


get ready aar asam pedasss.


wsalm

manzlie said...

salam kahirol


memang best tau cl makan nih...


wslam

manzlie said...

salam hilmy


tu lah...dah sedih kan skg...


menghitung hari...


waslm

manzlie said...

salam kak zakie..


cincin dah ku packing didalam bag..

jgnlah risau


wsalm

manzlie said...

salam yongzu


memang sedap bangat nihhh


takcaya dtg mai try dng cl tau


wslam

manzlie said...

salam pak rezeki


set...cl nak tulis dalam buku 3 lima nih..hehehhehehh

w
salm

manzlie said...

salam kak shami

nanti kita makan sesama kambing bakar aaar..
pssttt..ada diskaun ker...?

wsalm

manzlie said...

salam mohd..


mana leh tinggalkan sikit sikit...dah nak abish dahhh


wasalm

manzlie said...

salam kak raihanah


kita jumpa nanti di kl yer..insyallah


wslam

manzlie said...

salam ustaz mohd ashraff..


alahmdulilah...menghitung hari...nak balikkkkkkkkkkkkk
hehhehehehehe


wslam

manzlie said...

salam azima

laa kan cl dah makan kan tuh..untuk semua org...hehehheh


waslam

manzlie said...

salam amy sensei


apa kabar..?

lama tk dengar kabar...? kemana menghilang...rindu dah warga pdkm tau...


wslam

iYda Juhar said...

mak aiiiiiiiiiiihhhh..
banyak nye ayam.. macam gitu ke makan nye.. hehhe

mamaaiman said...

Salam CL,...terliur tengok nasi tu..di Msia..kebetulan lunch hour...best kalau dpt pekena nasi macam tu...

boxhousestudio said...

salam cl

no 1?..musykil..bila cl nak balik malaysia ni?

no 2. kambing kat kedai syami2 tak yah diskaun dah murah dah...tak tau le pulak kok cl dapat free..hi hi hi

no 3. pada pak item ...terima kasih i dah catit dah lokasinya...err...err..kalau la orang tu kan kan kan jadi balik...pak itam ajak dia je ke pi makan kat kedai keluarga betty tu...tak ada la ...saja tanya...ha ha ha

Siti Khirulnisa said...

Salam CL... saya cousin HjArshad yang g dinner anniversari ari tu... semasa saya di mekah hjarshad & famili bawak saya g makan kat restoran nasi mandey.. masyaAllah..bila tengok semula gambo tu.. teringat la pulok.. memang sedappp nasi nyer...

Siti Khirulnisa said...

Nanti CL balik msia bawak kan sikit yea... haha..

Suraya Hj. Ali said...

Teringat lak dulu-dulu penah makan nasik ambang kat kampung di segamat

noraini said...

Salam

Masih menunggu hari nak makan nasi dan ayam macam tu.. InsyaAllah..

Tapi yang menghitung hari tu..dalam maknanya.. cincin tu...kot
Wallahuaklam

Ayah Zain said...

salam,

adoi, tak tahan betul godaan nafsu ini melihat ayam tergolek2 dalam beryani tiu. aduh kejam nya

manzlie said...

salam ayah zain


nanti az dtang cl melanja yer..


wslam

manzlie said...

salam noraini


menghitung hari nak balik...hehhehe

wsalm

manzlie said...

ssalam sitikirulnisah


nanti cl cuba aar...heheheh

waslam

manzlie said...

salam suraya...

nasi ambang sedap gak kan..


waslam

manzlie said...

salam boxhouse


tungguuu jangan tak tunggu


waslam

manzlie said...

salam iyda juhar..


meamang camnilah cara kami makan


waslam

manzlie said...

salam mamaaiman..


nanti mama datg kita nmelanja amam yer..


wasalm

hazira said...

Uncle Li,

Era tunggu makan nasi minyak uncle Li aje..lah..ye..bila agaknya tu..

manzlie said...

salam hazira


takyah tunggu lah...nanti uncle melanja dia kat Bilal restoran..ok


wsalm

Norbaya said...

salam,sedapnya makan main lambak gitu..tentu meriah sekali.

hazira said...

Salam Uncle,

Seorang makan seekor ayam ke..cos' nampak macam ada 8 ekor ayam and 8 orang..

safiudin said...

Salam CL,

seronoknya...

laaaaa, kenapa CL tak ajak sekali..

Kak Ina said...

Salam CL,


Ni macam nak kenduri gaya makannya..boleh habis ke..orangnya tak ramai, nasi dan ayam goleknya from wall-to-wall tu..

Apa-apa pun rezeki jangan di tolak..tapi kat kedai mana nak beli ayam golek tu..hotel hj. arshad ada jual ke..