MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 26 June 2010

" QuRaN HaNtaRaN..."

quran hantaran yang terdapat disini
Canteek kan...
Nih yang bersaiz kecil...
Untuk si 'dia"...
Posted by Picasa

32 comments:

CM said...

salam cl

nanti dulang hantaran yg ada quran ni biar cm yg bawak yerr..

Chik Att said...

Salam CL...

Hahaha ..... CA pun boleh join ni....
Masuk senarai tak..

CM said...

salam..

canteekk sungguh pilihanmu..

CM said...

salam..

sirih junjung sapa nk bawakk ???angkat tangan yer,,cikgu ambik nama ni,,,

rozaini said...

Salam Cl,


Hemm... kalau boleh tau untuk siape yek......

Da servey dah nih... mesti dah ada si jantung hati la la la......

Kak Sidah said...

salam cl,

cm, sireh junjung akak yang bawak...heee jgn marah cl..kalau marah kene jual.

rosli said...

Salam CL,

Memang cantik Quran ni, memang sesuai nak buat hantaran. Saya volunteer ikut rombongan hantaran,CM tolong amik nama...

Kak Sidah said...

salam,

wah wah mama ju...no 1 yer..tahniah.

malek said...

Salam CL

Senang sekarang sesiapa yang ada hajat tu boleh kirim melalui CL.

kak su said...

Salam CL

Salam mama ju --tahniah

Salam cm --- Akak nak hadiah telekung utk yg bertuah tuu..so..akak lah bawa dulangnya yer...

Jauh kah perjalanan kita...Utara? Selatan? barat atau Timur jer lah...

Wslm

kak su said...

Salam CL

Tapi kalau CL dah beli telekungnya,
bagi akak resitnya ya...akak gantilah balik...

Wslm

TOKMA said...

Salam CL,
Tokma org baru nih...sbb tertawan ngan pic. quran dan bekasnya tu.

Jgn marah yer nak tanya jer...sebelah mana yer ada jual quran tu..!!

MohdArshad said...

Salam CL...kotak ni CL nak bawa balek tak lama lagikan untuk hantaran....Tungguuuuuuuuuuuu

kak su said...

Salam Tn Haji Arshad...

Tak kan tak balik sama kut???

Nak dirikan masjid tau...

Wslm

nadz said...

Assallamualaikum CL,

hantaran pulak..siapa yang nak dapat Quran tu..

CM said...

salam..

ok.sirih junjung dgn telekung dah ada org offer nak bawak...sapa pulak nk bawak cake??? kak ngah yer..

AZ bawak,,,cekelat
pak itam..bawak buah-buahan
ayahanda bawak duit hantaran..


wahh cm dah amik nama ni rosli,CA!! sapa lg nk ikutt,,???

mama ju, said...

CL....Dah pandai tgk benda ni ya...

mama ju, said...

Rumah CL kat dekat sebelah rumah ma ma je...kita pakat2 kat sini lepas tu kita pegilah kat.....CM , kak shidah, Kak Su antara org2 penting! Mudah2an masin mulut kami....

mama ju, said...

Hj Arsyad mesti jadi ketua!

PINATBATE said...

isyy! siapalah yang bertuah dapat quran tuuuu...

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah cantik tu CL.

Amin.

tq

Ayah Zain said...

salam cl

ramainya nak ofer bantu CL ni. AZ mendoakan yang terbaik sahaja

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

Salam sahabat PDKM,

Pak aji lambat dtg mlm nih,

Ooo korang sume nk tinggal pak aji yer??? Huwa waa waa...
(hentak kaki nih)

Rahmat Ilahi said...

Halo CM!!!

Macam bagus jer, nak jadi ketua rombongan la tuh,

kena prepare pantun "nk sunting bunga di taman" gitu hik hik hik....

Rahmat Ilahi said...

Bila sume orang dh ada tugas...

Tiba2 CL tu bubarkan program..

Haa, ado yg meraung nanti,

Ingat tak projek nk buat pelem ari tuh... hik hik hik.

irinah said...

salam..CL..nak khawin eak. Congratlation. makan nasi minyak nanti..jgn lupa jemput tau. Lawa gak Quran hantaran dan sejadah hantaran tue, kalu saya nak beli hantaran..boleh kirim kat Cl untuk belikan x? berminat nak jadikan sejadah dan Quran tue hantaran bila sampai jodoh saya nanti,;p.

che na said...

Salam CL

Wah! Chantek2, pandai CL pilih, musti si dia suka. CM, nak ikut jgk, jgn lupa masuk dlm list ye!

taj said...

Salam...

CM...sirih junjung biar Taj yg bawakan...suka nak bawa hantaran

S said...

salam
CL,
balik cuti nnt terus langsungkan pertunangan n nikah sekali.

siapalah anak dara yg bertuah jadi pasangan CL ni.

CL jemput kak s n abg mgt awai sikit sbb nak p jauh ni...
apa pu tahniah buat CL n pasangan.

farah said...

Salam CL,

Lama tak join the group, diam tak diam rupanya dah nak bertunang blogger kita ni, Tahniah, jangan lupa jemput ya!!!

ammar arif said...

bla tuuu cl

Kak Ina said...

Salam CL

Dalam diam-diam dah nak bertunang ye..alhamdulliah..berkat doa di depan MH

Semuga tercapai hajat di hati..