MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 30 June 2010

" RiNdU PaDa Mu..."

Kawasan Saei Bukit Safa...
Menunggu masuk waktu solat zuhur...
Subhanaallah....
Kawasan Saei Bukit Marwah...
Posted by Picasa

33 comments:

Kak Sidah said...

salam cl

Noor said...

Salam Cl

taraaaaaaaaaaaa

Kak Sidah said...

salamcl,

alhamdulillah..

Noor said...

Salam CL..

aiseyyyy.. laju seh kak sidah tu.. tahniah kak.. ahakkk

Kak Sidah said...

salam ,

Noor...apa kaba

Noor said...

Salam..

wohooooo.. kak sidah sedang kelegaan.. emas & gangsa.. he he

Kak Sidah said...

salam,

tak noreh ke , semalam hujan lebat

Kak Sidah said...

salam,

cuba2 jer ari ni..berjaya plak..tapi setakat 1 jer noor dah potong ..tal pe

Noor said...

salam Kak Sidah,

Alhamdulilah.. sehat nie.. dah nak kluar sat lagi.. nak p check stok getah.. akak cam ner?? sehat ke??

aik??.. cam kita berdua je kak.. mana p yang lain.. Taj, pinat, cm, kak su, shami, azima.. ishhh ramai lagilah..

Kak Sidah said...

salam cl,

memang rindu sangat kat MH, terasa masa ni jugak nak terbang, nasib baik takde tika terbang.

Kak Sidah said...

salam,

Dia org tu kat ladang masing2 la tu noor, belom tiba masa tea lagi

Kak Sidah said...

salam noor,

sempat lagi tu lawat pdkm

Noor said...

Salam CL..

rindu pada Baitullah.. rindu pada rumah Allah.. rindu itu satu anugerah..

Che'gu Mimah said...

salam CL...

Memang terlalu rindu...

manzlie said...

salam kak shidahhh


taniahhh


ratu trekkk PDKM...menganas kembali


emas dan gangsa..


wsalm

manzlie said...

salam kak nnoorr..


taniahhh


perakkk


wasalm

manzlie said...

salam kak shidah


alhamdulilah...moga terubat kerinduan tuh..


wasalm

manzlie said...

salam kak noor..


tak gi menoreh kan...


camnor hargo gotah skg....musim hujan nih...?


wsalm

manzlie said...

salam che gu mimah..


alhamdulilah...moga terubat kerinduan cikgu tuhh


wsalm

Noor said...

Salam CL..

hujan2 cam nie harga getah melambung tinggi.. tapi sayang nyer nak noreh syusyah skit.. kena pakai payung.. walau bagai manapun.. tetap kak ngah usahakan.. nak kumpul duit nie.. nak melanja 'old fren' makan kambing shami.. heh heh..

jangan kawan kak ngah tak balik sudah.. kempunanlah kak ngah nak merasa kambing.. ahaksss

manzlie said...

salam kak noor


ada harapan tak kak noor melanjaa' org mekah niii


wasalm

mama ju, said...

Salam CL

Bila agaknya sampai kat LP 8...

Kak Ngah dpt duit noreh tu jgn lupalah belanja mama sekali.Kak Shidah..wah tahniah. Tapi dalam pd kak ngah kat kebun getah tu sempat lagi motong kak shidah...

manzlie said...

salam mamaju..


insyallah...soon....


wasalam

boxhousestudio said...

salam Cl

ALLAH...tak terucap rindu ini...

Mohd Ashraf Bin Suarin Al-Hafiz said...

Salam abg cl,
Moga Rindu ini dinilai ibadah di sisi Allah..Kerna rindu yg hakiki..

kak su said...

Salam CL

Belum pun masuk dlm flight CL
dah kerindu-rinduan pada Masjidil Haram nii...

Wslm

rosli said...

Salam CL,

Semua yang pernah ke sana akan rindu semua tu, kenangan abadi dan sgt manis. Semua orang rinud nak ke sana lagi, tu yang nak jet, kapal terbang dan yg plaing best nak tikar terbang ke sana terus menerus...

Tahniah Kak sidah dan Noor

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah memang rindu.

Amin.

tq.

yongzu @ 9W2YZU said...

Salam CL dan semua,

Gambar ketiga yang CL ambil membuatkan airmataku tergenang....
Pernah berdiri kaku di situ dalam keadaan kegusaran kerana perlu membuat keputusan tatkala ribuan jemaah di sekitar sibuk melakukan ibadah masing-masing.

mamaaiman said...

Salam CL,...photo ke metiga nginagatkan saya tempat,..di antara tempat yg sering dicari..menatapnya seumpama rindu yang terubat apabila menatap kekasih...KAABAH, Rumah Allah...subhanallah

hazira said...

Uncle,

Thanks a lot for uploading the picture..cantiknya tempat saei tu..

Norbaya said...

salam,orang yang panjat tu buat apa?

safiudin said...

Salam CL,

Betul tu..rindu betul...

masih adakah ruang untuk ke sana lagi....?

tahniah Kak Sidah dan Noor