MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 21 June 2010

" BaHaGiAnYeR MeReKa..."

Kak Ummi Humaira bersama James Bong and Padiayaapa...
Hepi Datin Sophie kita tuh bersama hero Makkah...anyway Datin Habaq kat CM dan Shami jangan Jeles noohh..Vpeace
Posted by Picasa

60 comments:

rosie_cm said...

salam CL sekali lagi dari Lincoln Christchurch. Doakan saya sekeluarga diperantauan ini...

SiNoMoSa said...

salam CL,

Wow bahagianya..

SiNoMoSa said...

Alahai jeles nie dgn mereka hihi

shami2 said...

Salam CL..

Alhamdulillah..

Ohooo..hj samad sama kak umi..dan datin sophie...aar..jeles2 aar..
tetiba muncul si hj samad ni...
betul ker datang Msia aar...

tahniah arr rosie...selamat join PDKM..hehheh

SiNoMoSa said...

Amboi Kak Sophie..siap peace lagi tuh eks..

SiNoMoSa said...

Tahniah utk Kak Rosie_cm..

manzlie said...

salam rosie..


taniahh...Ratu PDKM yang baru lagi...menjelma..

Pingat emas.


INsyalalah nanti cl doakan yer.


wsalm

manzlie said...

salam dik shima


taniahhh


perakk dn gangsa..


wsalm

shami2 said...

Salam Cl..

Syima ...sempat tu ..duk posing...aar

manzlie said...

salam kak shami


kan dah cl cakap kat datin...jgn nanti depa jeles..hehheeheh


wasalm

manzlie said...

salam dik shima


datin pun nak vpeace dikk


wsalam

manzlie said...

salam kak shami


datin shopie tuh siap berposing tau...


wsalm

taj said...

salam CL,


bukan shami & Cm jeles...taj pun leh jelesss nih....eeee nyammmpahhh

taj said...

Salam,


aduhhhh....sakit jiwaku lihat datin sophie bergaya manja ngan samad....:)

taj said...

Salam,


wajah2 bahagia....
eeee geramnya tgk si samad duk senyum...sukalah tuuuu

manzlie said...

salam taj


jangan jeles camtuh...

datin memang hepi masa jumpa bang samad tu...


wslam

CM said...

salam


penat mengajar hari ni,,,bukak2 blog ada adegan kejammmmm ni!!!


oh samadddd curangggggggg,dahhhh,putusssssss..jjgn diingat cm lg..

Ummi Humaira said...

salam CL n semua rakan2 PDKM...

he he he saja nk wat gempaq , depa dok rebut sangat kat si hero Mekah tu , akhirnya akak yg dpt bergambar dgnnya , dia janji nk dtg sini tau

rezeki said...

salam cl

putus sudahhhhhhhh
kasih sayngggggggggggg

heheheheheheheheh

tapi nape tie samad kontot je hehehe

cl tak ajar dia ikat tie ye hehehe

SiNoMoSa said...

Pak Itam,

Tang tie kontot nampak aje hehe

Kak Taj, usah dirimu jeles
Bukankah hatimu telah dimiliki oppss wakaka

taj said...

Salam,



amin....lega CM dah putus ngan abg samad...ramai nak try samad tu,,,,tapi duk jaga hati CM, depa diamkan ja perasaan tuh...kui3x

ada camlah bagi orang lak ek...

Cm...cari org lain lah...kui3x

alaaaa chak CM....sapa nk pujuk

taj said...

Salam,


haiyaaaaa si pak itam...tie kontot pun leh nampak...sah senampang tajam nih...

syima...hatiku milik siapa...hang pandai naaa....

nyammmpahhh

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah gaya tersendiri orang kuat PDKM, jgn lupa balik M'sia kita 'join' sama2, semuga semua sihat.

Amin.

tq.

SiNoMoSa said...

haha kak taj,

hatimu mulikku [tak larat! nyampah!]

shami2 said...

Salam Cl..

Kak umi...pesan ngan hj samad..kalo jadi datang bawa barang2 rempah ratus semua, abaya..lagi...lampu aladin...aper2lah...yg dia janji dolu2 tu..kat cheq aar...

taj said...

Salam,

syima.....hatimu milikku jua....

dah agak dah....nyammpahhh letih arrr tengkuk leher nih...
peh nih nak gi bekam lak

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

wooooow!!! jejaka2 idaman pdkm...

CM...tak per arrr...kasi orang lain ler abang samad tuh.. :))

taj said...

Salam,

Kak Nab...welcome back...dah sihat ek

shami2 said...

Salam CL

Psssst taj awat hang duk nyampah..nantti depa tak berani dekat ...oopssssssssssssss sapa tuh ...

manzlie said...

salam hajjah zainab..


kesian cm kak...dah lepaskan lak si samad tuh pada orang lain..?
jgnlah camtuh


habis madu sepah di buang...hehehhe


waslam

manzlie said...

salam kak shami


samad ada janji kahh..?


wslam

manzlie said...

salam taj..


amboi dia nak masuk jugakkah..?

abih yang tuh..oppssss.. sori...naik lorii



wasalam

manzlie said...

salam hilmy


boleh...apa slaahnyer..kita jumpa kat cheras selatan jj yer..


wslam

manzlie said...

salam cikgu mas


janganlah merajuk...bang samad mu cuma bergambar jer...kata nyer CINTA KUU HANYUT DI LAUTAN SEPIIII....


wasalm

SiNoMoSa said...

Entahnya betul tue CL & Kak Shami..
Kak Taj tue sibuk dgn A.Samad..
Yang **tut** dia nak letak mana..

opppss nak lariiiiii nanti kak taj kejar..hihi

manzlie said...

salam pak rezeki..


aduhai...tie konto dia nampak...
pak mat siparang kontot taknampak kerr..?


wsalm

manzlie said...

salam dik shima


amboi sayang menyayanggg...
cinta di kenangg....
perasaaannn menjadi rinduuuuu


ohhhh....sambung aaar..


waslam

manzlie said...

salam dik sihma..


lari nanti kena kejar tau...hehheeheh


wasalm

taj said...

Salam...


CL & syima...yg ini wat spare lah...bila darurat...heheh

shami....tagline "nyammmpahhhhh" utk syima je...manja gitu

taj said...

Salam,

ooooo lihatlah diriku yg kehilangan...


menjadi rinduuuuu


sambung arrrr

CM said...

salam CL

dahhhh tak mau dengar sebarang alasan,hanyut ker,tengelam ker,timbul ker cinta samad tu,,semua dah terbukti depan mata...


terbakarr cm ni!!!! ni jap lg nk masuk kelass,,,jgn bebudak buat silap,cikgu tgh hanginnnn ni ada kn lempar dgn duster kang,,moood spoil giler,,,

aiik awat emosi sangat ni...tadi kata dah putusss,,hihihihi..notii yer cl tu sajer nk perhangatkan org..

safiudin said...

salam sdr,

tahniah rosie cm dan sinomosa...

bahagianya mereka...hihihi

inilah pelakun undangan filem Padiayaapa...

siap Vpeace Datin tu, dapat bergambar dengan hero Makkah noo..

manzlie said...

salam saffiduin..


pelakon undanganyer...woww...hebat kat ummie kita yer..


waslam

manzlie said...

salam taj


p ajak cm makan mac d tuh...next entry tau


wsalam

safiudin said...

salam sdr,

kak umi pun tak mengalah juga...

di apit oleh 2 hero filem tu..

eh!eh! kalau dua-dua hero...siap jadi gangsternya?

PINATBATE said...

hahahah!kelakarnya..
james bond dan Padiyappa tu buat ramai orang jeles...

taj said...

Salam CM,,,,


Mengapa kita harus bersengketa
Kerana fitnah dan salah sangka
Apa yang telah terjadi pada kenangan
Sememangnya aku tak pernah melupakan
Mengapa masih ada perasaan benci
Kerana cinta dan percaya luput dalam perasaan
Marilah kasih
Kita saling sayang menyayang
Kalaulah ada benci
Kita sandarkan pada kenangan

kenangan ngan abg samad...huhu

SiNoMoSa said...

Wow CL,

Tgk gara2 abg samad..
Kak Taj yg rock kapak dah jadi minah bunga wakaka
Sandar kak jangan tak sandar kenangan tuh..

la la la la..nyampah!!

taj said...

Salam,


dik syima...sekali sekali jd minah bunga lak...heheh nyampah!!!

eh abg samad eh CM eh CL

Ummi Humaira said...

salam CL...

kah kah kah
gara2 kak ummi bergambar dgn hero Mekah tu , abis periuk belanga , pinggan mangkuk berterbangan kat sini , jgn ada yg dtg serang kak ummi dah .

datin , amacam? ... kami dok sakit perut ni

intan suri said...

salam..

happy noo dpt ke sana..doakan dinda jg kesana.

shami2 said...

Salam CL..

Tumpang lalu..

Aik bang aji smad kerna mu semua haru biru....lorrr..
Aaaa cheq punya janji harus dikota..jgan buat2 lupa..minyak wangi..bagai dok ada..tu..aar nanti nak makan kambin kan...jgan lupa

Psssssssst kak umi..adek2 macam tu laarrr..hahahh

taj, syima, jgan duk nyampah lama2 rugi maaaaa bila dah dekat kira ok aar hehhe

YB said...

Salam CL

Datin tak balik lagi. Happy memanjang. Saya dah upload gambar kita dulu dlm blog saya.

manzlie said...

salam yb

datin duk letih tuh...tak cukup tido..


walsma

manzlie said...

salam kak ummie

dah den kabar dah..sure depa mengamuk'..heheheheh


wasalam

manzlie said...

salam intaan suri


insyaallah...

walsm

Mohd Saad Hamid said...

Salam semua warga PDKM.

Semoga Allah s.w.t. memberi Hidayah kepada kita semua. Amin.

manzlie said...

salam mohd saad


ameennn ya rabil alaminnn


wsalm

rosli said...

salam CL,

Tersenyum habis baca komen di sini, yg makan hati, yg menyampah, yg patah hati dan macam2 lagi....gara2 Hj Samad dan Hj Azli....hebat dua jejaka agak hensem ni...

Tahniah rosie cm, syima

boxhousestudio said...

kah kah kah kah kah kah....adoi senak perut BHS ni ha...kah kah kah...tapi tetap maintain tak berbunyi gelaknya...takut orang sebelah tegur..ki ki ki

samad..samad...lelaki idaman seantero dunia kah?....