MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 28 June 2010

" CiNciN.....?

Cincin Tunang..?
Yang kiri cincin 'merisik' dan yang kanan cincin 'bertunang'..?
cuma berharga 1000 riyal jer..dibeli di bawah Hotel Hilton Makkah..
Posted by Picasa

50 comments:

kak su said...

SALAM cl

naziramin said...

salam CL..

tahniah...

wassalam

kak su said...

sALAM cl


cINCIN...???? Wow!!!

Wslm

Che'gu Mimah said...

salam cl..

beli cincin pulok...

SUHAIMI said...

salam...

cantik tu........

kak su said...

Salam CL

Harga tak penting...tapi niat tuu...yang penting...


Walau sehalus benang pun 'dia' pasti menerima dgn senang hati...

kerna hatinya confirm telah berjaya mencuri hati CL...hee..hee..heee...


Alhamdulillah.

Wslm

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah semuanya sudah siap sedia teruskan CL.

Amin.

tq.

kak su said...

Salam CL

Malam tadi gi ziarah Pn Sabariah...

Alhamdulillah dia sihat....
Dia sedang menjahit baju cucunya...
cantik....akak terfikir haa...okaylah tuu...cucu dia boleh jadi flower girl CL nanti...

Atau CL akan diiringi oleh kami...
mama flower girls jer lah....

Wslm

Kak Sidah said...

Salam CL,


Apa....ni....sapa punya plak....

rezeki said...

salam cl


hehehehehhehehhe

tu besar cincin muat ibu jari pak itam hehehe

mesti bakal pengantin mak arab ni hehehehehehehehehehehhe

YB said...

salam cl

untung dapat cincin tanah suci

PINATBATE said...

siapa yg nak pakai cincin tu..? aduhai..berdegap-degup jantungku...

yongzu @ 9W2YZU said...

Salam CL dan rakan2 yang lain,

Tahniah buat mereka yang bakal menyarung cincin-cincin tersebut. Semoga berbahagia didoakan :)

Wassalam.

ainhany said...

salam CL

ALHAMDULILLLAH....jom sujud syukur dah ada tanda2 akan memiliki dan dimiliki...amin

Kakzakie said...

Salam CL,

Syukur Alhamdulillah yang baik biar disegerakan. Kami sentiasa mendoakan yang terbaik buat yang memberi dan yang menerimanya. Insya-Allah niat yang baik pasti baik jadinya.

mohd said...

assalamualaikum.cl...meneka dalam kesamaran jua .90 peratus cam real jer.

Noor said...

Salam CL..

huiyooooo.. bagus2, cincin pun dah siap beli.. chantek bangat sehh.. sejadah & Al-Quran dah stanby.. pergh!!.. siapalah yang bertuah tu ek.. sure tengah tersenyum simpul.. ahikss

noraini said...

Salam

suspen.. bila nak disarungkan dengan sidia insyaAllah selamat semuanya

Noor said...

Salam..

alahai pak itam.. ye ke cincin tu muat ibu jari.. cam muat-muat jari kelingking je.. he he

kak su.. kak ngah nak cop jadik flower mama.. masukkan nama kak ngah dalam list arrr.. yeehahhh

noraini said...

Salam

suspen.. bila nak disarungkan dengan sidia insyaAllah selamat semuanya

Ayah Zain said...

salam,

anak siapalah yang bertuah yang disarungkan ke jarinya nanti yer.

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah...

Sapo ler pulok empunya cincin bagai tuh...hehhe

Kejutan apa pulak CL nak bagi kat kita orang hehehh

suria said...

Last two week jumpa u dekat Dsaji level tu masa buat umrah. Tak sangka minggu dapat berita u nak bertunang. Anyway we happy for you

Ayah Zain said...

salam CL,

salam suria, cl tak bisik ke kat u bila majlis nak berlangsung

CM said...

Salam CL

hihihihi,,notiii gaban u,,,

cm tak nak komen arrr,,,zipppp mulut ni,,hehehehe,,

che na said...

Salam CL,

Tahniah CL, satu Msia dan dunia dah tahu. Alhamdulillah, perkara yang baik elok dilangsungkan segera. Kami doakan yang terbaik buat CL dan pasangan.

taj said...

Salam...


pandai CL bikin gempak...heheh

apa2 pun semoga bahagia...

wsalam

rosli said...

Salam CL,

N3 ni berteka teki lagi.....apapun tahniah jika dah ada calon, saya volunteer masuk rombongan meminang jer ni...

nadz said...

Assallamualaikum CL,

Tertunggu-tunggu mama ni..nak tahu kepada siapa cincin tu nak disarungkan..
Perkara baik itu .. segera-segerakan

Ayah Zain said...

salam

ooooooo kak tipah tahu yer. Nak zip mulut yer...... ka senah tahu ker idak. Jap lagi pecah lah tuh. Apa nak kisah

Ummi Humaira said...

salam CL...

cincin pulak dah...

mana kak Sidah ni?, akak x mau percaya dulu , selagi tak der gambar CL bersanding , takut hangpa ni buat gempaq lg narrrr .... he he he

CM said...

salam AZ

issssh mana ada kak tipah tahu?..sbb tak tahu arr kak tipah zipp mulut nii,,,ada jer AZ tuu..

Ayah Zain said...

Salam,

tak apa umi, kali ni memang jadi. Kalau idak masakan tempua bersarang rendah.

tak gitu kak tipahnya.

Ayah Zain said...

salam CM

eehhh, kak tipah tu CM ke. Bukanglah. CM memang tak tahu.
Kak tipah ni memang pakar meneropong.

CM said...

salam AZ

issssh mmg ler CM tak tahu,,,kak tipah pun tak tahu dia baru jer call cm dia kata sungggguh dia tak tahu,,kali ni CL buat gempak sungguhh,,kita tunggu jer lah org punya badan wat pengakuan ..

pssst teropong kak tipah kantoii sejak fail dlm ISU MENYELAMM,!!!

Kak Sidah said...

salam ummi,

Takde nya tu ummi, jgn percaya...tapi layan jer lah..pisang takkan bebuah dua kali kan..sekali tertipu takkan percaya lagi

Kak Sidah said...

salam cl,

pandai yer..dah buat gempak..diamkan diri..

Mohd Ashraf Bin Suarin Al-Hafiz said...

Salam abg cl..
tahniah..Moga Allah atur yg terbaik..InsyaAllah

taj said...

Salam...

zzzzzzzzzzzzz....biarlah rahsia hingga Cl balik mesia...


hehheh...N3 ini, pasti CL menyepikan diri...dan tersenyum2 membaca segala komen...

tahniah CL

YB said...

salam cl

cl menghilangkan diri

Abu Uwais said...

mana CL ni? Tak muncul2.. malu kot..

mohd said...

assalamualaikumm.....tungguuuuuuuuu

haticantik said...

Salam..dah lama tak komen...sebab nampak cincin terus nak komen..satu kejutan dari Cl

S said...

salam,

cincin tu ....taj get ready haaa.

MohdArshad said...

Salam CL...siapa Tuan badan yg bertuah tu...Tungguuuuuuuuuuuuuu

safiudin said...

salam sdr,

tahniah sdr, barang-barang (cincin) dah siap beli...hihihi

cantik?

cuma yang menjadi tanda tanya... siapa kah gerangan si dia tu?

sapa-sapa nak kahwin boleh juga buat tempahan dengan CL...

yang dah kahwin minta maaf... (jangan buat hal ya..hihihi)

tahniah kak su, naziramin

khairol azwar hj mazin said...

Salam CL & semua,, Duduk gerabak akhir2 nie faham2 jer lah tak tahu cerita gerabak awal hahaha..

Anyway tahniah jer lah. Insya-Allah Semua Selamat

Norbaya said...

salam cl, tak sabarnya nak tahu sape gerangan yang empunya cincin tu...

Kak Ina said...

Salam CL

Cincin untuk siapa ni..cantik benar..masih confused. CL tolong belikan (betul)and is it CL yg. nak berikan..(suspense ni..)

Whatever..it is..biarlah rahsia

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

alahai...macam2 berita yg kak nab dah lost count...tak tau nak komen lorr...hihihi..