MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Monday, 7 June 2010

" PaNaS - JoM MinUm JuS..."

wowww...enaknyer.....
Tengahari yang panas nih..sedap kalau pekena Jus Buah..Pilihlah yang mana satu..?
Haaa...Jus nih pilihan CL..sedap....
Posted by Picasa

46 comments:

Zie said...

Salam CL

Zie said...

Salam CL,
Nak jus kiwi tu

Zie said...

Salam CL,

Bersiaran kat Malaysia ke... selamat kembali

ijoismart said...

SalamCL

Alhamdulillah

SiNoMoSa said...

salam CL,

jom minum jus..walla!

taj said...

Salam...


sama tastelah kita ek...ini juga pilihanku di sna...

Azima said...

Salam Cl,

Bestnyer panas2 bleh minum jus kiwi tu...so cooling & refreshing...

mintak cikit bleyyyy?????


Tahniah Kak Zie...

Kak Sidah said...

Salam CL,

jus tengah2 panas ni menyelerakan yer CL, akak suka jus kat mekah tu pure..

tadi syima tunjuk durian cl..mengancam betul..tapi gamba jer..

Mama Tanjong said...

Salam CL, salam semua.
Semuga dirahmati Allah.
Telan ayaq lioq le tgk jus tu.

Kak Sidah said...

salam,

Zie apa kabar ..tahniah ...bulan ni nak cuba jadi juara ke....

MohdArshad said...

salam CL...blk malaya nanti bawakan kat depa jus ni............blk malaya bila cl??????

taj said...

Salam,

Haji Arshad...mmg kawan sejati CL...saling mengingati...:)

CL...bila balik malaya ek?

Zie said...

Salam,
Kak Sidah,
alahaii.. takde la pulak, kebetulan je buka je masih kosong, seronok gakk.. hehehe.

Jus kat mekah memang sedapkan, kat negara2 arab lain pun macam tu. Skrg dh mudah nak dapatkan jus, byk kedai2 arab kat sini.

Noor said...

Salam CL..

wowwww.. menyejukkan.. emmmm.. sedap nyerrrr.. tapaukan kak ngah 5 cawan.. he he

mak siti said...

salam CL,fuh nmpk jus, sedap tuh.mak siti kalau d mekah, wajib beli jus selalu. kat mesia byk gula n ais je. heh CL ni, buat mak siti rindu kat mekah je.

PINATBATE said...

nikmatnya...
sabar jer !

mior zahid said...

Salam CL.
WoW bestnya.Memang best bila minum jus kat mekah, tambah masa panas2 mcm sekarang.
Tahniah Zie

Ainraihan said...

Salam, tgk mcm sedap aje, nyum nyum...

shami2 said...

Salam Cl...

Alhamdulillah...

Ooh ada jus sedap...kami kat masjid semalam panas jugak...pekena ais blend ...heheh
kena 2, 3 gelas..ok..pas tu mula nak batuk2..last sekali minum mineral water jerr...

mior zahid said...

Salam Semua.
Kalau area rawang, kat mane ada jual jus yang pure macam ni. Selalunya kat kedai2 makan biasa2 je..

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

jus kat mekah memang best! very pure gitu..

pesona said...

Assalamualaikum Tn Hj,

Melihat kepada gambar-gambar tersebut teringat apabila balik ke hotel dari MH semasa menunaikan umrah 2007 terutamanya tengahari memang tak lupa beli jus mangga dan juga ais cream (isteri yang makan)...untuk menghilangkan rasa haus semasa berjalan ditengan panas.

InsyahAllah,musim haji nie dapat rasa lagi kot jus mangga & ais cream

ainhany said...

salam Cl

tahniah kak zie-!!

hmm kat sini pun panas jugak...order satu kiwi jus!!!

semuga CL selamat kembali....
welcome back

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah rasa sejuk utk hilang dahaga.

Amin.

tq.

Umi Azuddin said...

Salaam CL,

mmm...sedapnyer jus kiwi tuh.. very de piaw!! *sllrrpp*


VpeaceV

Imran Paris said...

En Li....pas 1 kat Paris :-)

che na said...

Salam CL,

Best jus tu. Tahniah Kak Zie.
CL, selamat kembali... lama ke cuti di Msia?

manzlie said...

salam zie..

taniahhh...Ratu trekkk pdkm


wslam

manzlie said...

salam zie..

taniahhh...

emas , perak dan gangsa..


sapu bersih nohhh


wasalm

manzlie said...

salam zie...


cl still di makkah lah...heheheheh


waslam

manzlie said...

salam ijoismart..


taniahhh...raja potong aaar..


wasalm

manzlie said...

salam dato imran parisss..


bleyyy...apa salahnyer


wasalm

manzlie said...

salam taj..


ohh ye ker....

kita serupaaa....


wasalm

manzlie said...

salam dik shima


meh join minum dng abang lah ...


waslam

manzlie said...

salam tn haji arsad..


lambat lagi nak balikkkk


waslam

manzlie said...

salam kak shidah


jom pekan jus dng cl disini


waslam

manzlie said...

salam kak noor


nak tapau....bleyyy...tunggu kat klia tau...


waslam

manzlie said...

salam azima


sedapppp...nak join kaa..?

waslam

rosli said...

Salam CL,

Tahniah Zie.

CL, sedapnya jus ni, menarik sgt....

manzlie said...

salam rosli..


meamng sedappp sungguh...melegakan tekak yang dahaga ni...aalhamdulilah


waslam

manzlie said...

salam mama tanjonggg



alhamdulilah...sedappp

w
aslam

manzlie said...

salam mak siti


ye ker...


best jugak tuh kann


wslam

manzlie said...

salam kak pinat



alhamdulilah...sedap bangaaat cikgu..


waslam

manzlie said...

salam meor zahid



lega time panas nih mminum jus buah kan


wslam

manzlie said...

salam ainrahim..


sedap gak kan..

wasalm

manzlie said...

salam kak shami


yup

panas skg nii


waslam