MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 2 June 2010

" JoM LuNcH DeNgaN CL.."

Hanya ini shaja lunch cl hari nih...sikit jer..
CL makan Pizza, ayam turki,lasagne dan kari daging jer...
Posted by Picasa

48 comments:

Ayah Zain said...

salam

Ayah Zain said...

salam lie,

alhamdulillah

Ayah Zain said...

Salam lie,

sedap nya, terlioq pulak tengh hari ini

taj said...

Salam,


Sedap arrr...lagi sedap dr sambal bilis tuh...heheh

Zie said...

Salam AZ,
nak potong arr..

taj said...

Salam,

CL...tolong makankan utk taj...takmau tapaulah yg ni...

che na said...

Salam CL,

Best lunch harini... nak minta sikit sgt lak.

Tahniah Ayah Zain. Dah lunch belum?

che na said...

Salam...

Harini menu ala-ala Barat. CL on diet, makan sikit je.. nape?

rosli said...

Salam CL,

Sedap tu.

tahniah AZ. Jumpa lagi nanti....nak gi meeting ni.

Zie said...

Salam CL,
Berape rial tu? sedap sungguh..

Tahniah AZ, haa. taj dah potong AZ

taj said...

Salam,


CL bukan diet...cuma tak lalu nak makan...

che na said...

Salam..

Sis Taj, saper nak tlg pujuk bg CL lalu makan. Dahlah jauh kat Mekah. Kalau x makan nanti jatuh sakit bloggers PDKM jg sedih.

taj said...

Salam Che Na...


jgan risau, mana pernah tak lalu makan, sentiasa lalu nya...

lagipun, kat sana ramai yg ambil berat n ambil taw pasal CL nih..

dun worry...i knowlah CL

shami2 said...

Salam CL...

Allhamdullillah...

Menu apa pulak nih...setongkol besar ayam turki tu..hehheheh..sedap aar kan makan sorang2 kurang sedap..makan depan pc sambil layan komen kita orang jadik sedapkan cl...

AZ..cepat jer masuk..aar tahniah

CM said...

salam


cm tak nak komen...cm nak renungg jer...semua menu lunch tuu...terasa begitu bahagia menatappp nyer...hihihihi...


tq arr...ada permintaan yg tlh tertunai..

CM said...

salam..


cm tauuuu kenapa CL mkn sikit tu ??

sbb tak lama lg CL nk fitting baju untuk jadi P.......oopppps..tak mauuu terus arrr,,,nanti meletoop pulakk isu ni....


ampunnnn arrr ,,hihihihi..

taj said...

Salam...


CM....

Amin Amin Ya Rabb...

CL...r u ready fr fiting?...

shami2 said...

Salam CL...

Wooo..wooo fitting kat mana pulak...arr tak citer ponnnnn..hahhahah

CM said...

salam..

taj ,pas dia fiting baju cm dah book nk jadi tukang kipas!!!!

adooii mesti kena marahh ni...

CM said...

salam...


shahmi...ni info siasatan bond girl..kesahihannya dalam tapisan..

ainhany said...

salam CL

tahniah AZ..unggul dipersada

amboi makan sakan nooo...ptut nnpak bling2...dah tinggei tulang nie....
beselera noo tuan hj kita...
ooopp behnti sebelum kenyang :)
syukur

farah said...

Salam CL,

Lasagne tu favoret Akak tu, sedap....nampak sikit je, kenyang ke,boleh top up ngan yang lain lagi kan.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam CL,

Lasagna !

Eh...what's up Bond Girls...dengar pi fitting2 bagai...pssst ;)

taj said...

Salam,


Cm... dah cup nk jadi tukang kipas yaa...abissslah Cm..peh nih kena penamporlah...

Taj nak jadi tukang apa ek?...hahah jd tukang pantunlah

pesona said...

Assalamualaikum Tn.Hj,

Melihat gambar makanan teringat kepada nasi beriyani kambing yang dibeli di shoping complex di hadapan pintu Marwah (kini sudah tiada) makan berdua sama isteri tidak boleh habis........

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah hebat Lunch CL, silakan.

Amin.

tq.

Noor said...

Salam CL..

alahai sikit nyer makan.. lekat celah gigi je.. he he.. jaga badan arrr.. opsss!!

Noor said...

Salam CM & Taj..

cop cop.. kak ngah nak jadik tukang kutip tol.. heh heh.. masyukkkkk.. emmm.. tukang kasik bunga 'tutttt' pun bley jugak.. la la la

desyummmm.. ampunnnn cl

manzlie said...

salam ayah zain..

taniahhh..Raja Pecut...pdkm


WASLAM

manzlie said...

salam ayah zain...


lepas geram ker...sapu bersih


emas, perak dan gangsa..


taniahhh


wasalm

manzlie said...

salaM AYAH ZAIN...


meh lah join dng cl sekali


wslam

manzlie said...

salam taj


sedap lagi sambal bilis...hehheheeh


wsalm

manzlie said...

salam cikgu mas



noti aaarrr..



wasalam

manzlie said...

salam che na


nak sikit...banyak pun cl leh abgi tau...hehhehe


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..


memang nak p fitting nih...kena kasi kurus lah sikit..hehheheeh


wslam

manzlie said...

salam zie...


sr150 jer..makan banyak ker , sikit ker..tatap charge camtuh..hhehehehe

wasalm

manzlie said...

salam taj


cl takmau makan kan untuk dia...nanti cl gemok lah...hehehheeh


wsalm

manzlie said...

salam kak shami...


betui jugak tuh...


wasalam

manzlie said...

salam farah..

suker ker...sedap tuh tau..


wasalam

manzlie said...

salam taj..

takakn bond girl jadi tukang pantun..hehhehehe


wasalm

manzlie said...

salam ainhanny


dah berehnti pun nihhh..hehheeh

w
asalm

manzlie said...

salam kak noor..


jadi tukang kutip tol..?
kat mana?..tol selayang ker atau tol damansara...?hehehheh


waslam

manzlie said...

salam hilmy...


biasa ajer ..menu tuh...


wasalm

manzlie said...

salam pesona..


wahh nostalgia tuh kan...


wasalm

taj said...

Salam CL...


jadi tukang pantun, senang ajerr arrr...

nk jd tukang kipas, cm dh cop
nk jd tukang tol, kak ngah pun dh cop juga...

takpe Taj jadi tukang tengok CL aarrr...

boleh

mior zahid said...

Salam CL
Sedapnye...
Sempoi je lunch hari nih.

safiudin said...

salam sdr,

tahniah ayah zain..

sedapnya...

minta sepiring.

rezeki said...

tinggal tulang tu hehehe