MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Friday, 26 November 2010

"CoReTaN HaJi 2010 - Episode 12...BerTahLoL.."

bertahlol...ada yang sampai luka tuhhh
dibawah kawasan jamarat pun ramai yang bercukur niiii
yang ni semua cukur free of charge....sesama mereka
cukur dengan penuh hati hati......
Posted by Picasa

23 comments:

Kak Sidah said...

Salam CL

Kak Sidah said...

Salam CL,

Selamat sudah bertahlol..semoga diterima segala ibadah haji..haji mabrur..cl cukur licin jugak ker..

manzlie said...

salam kak shidahh


licin....takdala..cukur no.1 jeerr


wasalm

Rozali said...

Assalamualaikum CL

bertambah hensem..he he

Wassalam

N @ MakNi said...

Salam CL..,

Alhamdulillah...seronoknya rezeki CL dariNYA setiap tahun...doakan utk kami jgk ya CL...aminn

manzlie said...

salam rozali..


spa yang ensem tuh..?


waslam

manzlie said...

salam makNi..


insyallah....cl doakan yer


waslam

shami2 said...

Salam CL...

Alhamdulillah....

Semoga semua jemaah mendapat hj yg mabrur..

Aikk boleh luka kaa..macam mana boleh jadi macamtu...

PINATBATE said...

Salam..mcm-mcm gaya bertahlul..sampai luka pun adaa...

malek said...

Salam CL

Ramai jugak jemaah haji bercukur botak. Rambut yang banyak bersepah tu nampaknya tinggalkan sahaja lah untuk pekerja bersihkan.

p/s - tengok team hoki malaysia semalam pun banyak bercukur. Kalau lah menang boleh mintak hadiah pergi umrah - senang tak payah bercukur lagi. Tapi apakan daya ...

Aki44 said...

Salam CL,

Alhamdulillah, TAHLOL. Penat lelah berbaloi sudah.

Semoga diterima Allah.

Aki44 said...

Salam CL,

First time bercukur gondol dekat jamrah, tengok pisau cukur, geli geleman dibuat nya. Bunyinya pun semacam jer. Masa tuh belum pakai pisau "blade" lagi macam masa nih.
Bila luka bubuh talkum poder.

Mohamad said...

Salam CL,
Selamat bertahlol..

Hati bagai meruntun2 untuk ke sana...

Rahim said...

Salam Cl,

Saya dulu sebab semangat nak bercukur, tahan je kepala kat budak arab.

Bila siap, saya rasa ok je. Tapi bila balik khemah, semua pakat tegur- banyak luka & merah2 kulit kepala. Semuanya jadi kenangan.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah sudah bertahlol, semuanya beres.

Amin.

tq.

nurazzah8 said...

Salam CL

nurazzah8 said...

Salam CL,

suami saya dulu pun cukur habis botak licin..

semakin hensem! hehehe

nurazzah8 said...

tapi satu saja yang saya kurang setuju, kelihatan tempat bercukup tu sangat bersepah-sepah dengan rambut...sepatutnya mestilah ada orang yang tolong sapu rambut ke satu tempat, tak adalah bersepah dipijak orang ke sana ke mari

nurazzah8 said...

silap eja lah pulak..

bercukup -> bercukur

MULAN said...

salam cl.. moga mendapat haji yg mabrur..

che'na said...

Salam CL,

Macam2 gaya cukur rambut. Ngeri pun ada jugak esp yg sampai luka2. Yg penting ibadat selesai, mabrur insyaallah.

rosli said...

Salam CL,

Ramai kawan2 mereka bekerjasama bertahlulkan....CL mesti dengan Hj Arshad.

support@safiudin.com said...

salam CL,

dekat dihati..

saya suka 'botak'....