MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 24 December 2008

Dinner tadi.....

Tadi dinner aku cuma makan Club Sandwich aje...ingat nak masak mee segera ( Maggie) tapi malas, just order room service hanya makan sandwich .. malas nak makan nasi lagi pasal perut aku ni dah nak boroi lak..sebab siang tadi dah pekena nasi kari malam makan sandwich je lah...harap harap nanti balik kl boleh lah maintain sikit badan ni..cuma takut naik balik ke 82kg...Insyaalah

8 comments:

cikgu zainab said...

Aduuus....terliur lak nengok sandwich ni!

kabir said...

salam pak haji... dah prepare ke esok nak balik ni? tak de buat blog pasal paking pun? anyway can't wait to meet up with u guys... have a safe flight and see u soon....

kabir said...

"packing" jadi "paking" pulak...

kabir said...

tanya pak haji mamoo pasai apa aku tak le post comment kat blog dia...? buat posting tak tak nampak kat bolg... try few times pun sama...anyways aku nak habaq kat dia kedai nasi kandar kita ada x-mas dinner set menu, nak buat booking ka?

manzlie said...

salam kabir...
bab packing tu malam ni baru masuk...hehehheheh
baru semlam i duk borak dgn mamu pasal keda nasi kandar tu...dah lama tak ekena kan..nanti lah ujung tahun ni kitap lah...zalena ajak on 30 dec ni..apa macam...
mamu punya blog coment tu busy lah skg..dia ramai peminat tu hehehhehe

cikgu zainab said...

salam azli...jumpa lagi komen akak kat sini...hu3..CL tak layan pun!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

sedapnyer sandwich tu...esok nak buatlah, tunggu CL pelawa kak nab, dia diam jer!!

Hajah Zainab bt Abdullah said...

sedap sandwich tu...