MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 3 July 2010

" Future Masjdil Haram...."

Posted by Picasa

31 comments:

CM said...

salam

the great future to you..

mama ju, said...

salam CL

mama ju, said...

Tadi saya call CM

CM said...

salam CL

take care yarrr..

mama ju, said...

Jadi ke CL balik tu?

mama ju, said...

Nanti tgk N3 saya CL...saya ambil dr sini...

manzlie said...

salam cikgu mas


taniahhh..Ratu trekk PDKm


emas


wsalm

CM said...

salam

ye ker mama ju,,sori tadi cm pi tuisyen ,,check hp ni takde pun misscol..

nadz said...

Assallamualaikum CL,

insyaallah ada rezeki akan ke sana dan dapat lihat MH yang berwajah baru..bila agaknya nak siap..future tu.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah wajah baru utk semua.

Amin.

tq.

mama ju, said...

CM...anak CM angkat...

Ayah Zain said...

salam CL

semoga cl terus mempunyai the great future

asyeqen said...

SAlam CL,

Baru menjadi silent reader CL, dah nak blik M'sia....

Hope kalau dapat pegi sana boleh jumpa kat sana kalau diIzinNya.

Moga di M'sia terus maju....

Ayah Zain said...

Salam CM

tadi kan ada s/u yang jawab CM g tusyen. dia kata nama dia dina. coba tanya dia

Ayah Zain said...

Salam CL,

CL masih kat sini, ada orang tunggu CL nak pergi lunch. dia kata CL tengah meeting.

CM said...

salam
AZ n Mamaju


amboii ramai betul hubungi CM ni!!!kt fb pun ramai dok tanya apa cerita....maaf cm tak tahu,cuba tanya tuan punya badan sendiri,,,cm bukan PA CL loor,,,hihihihi,,cm cikgu sekolah jerr,,

Kakzakie said...

Salam CL,

Melihat future MH terasa betapa bertambah khusyuknya bila solat dikeliling Kaabah yang berpayung macam Madinah tu kan....

Kak Sidah said...

Salam cl,

Cl tinggalkan safwah jerkan..blog ni tetap ada..all the best for you..semoga cl tetap dalam keberkatan..kami mengenali kawan2 melalui blog cl , akak harap persahabatan ni berpanjangan...

jumpa cl di tempat baru pulak..mana tau kan cl nak manage hotel pulak ker..semoga cl bahagia..

mama ju, said...

CM janganlah marah kami panggil PA...kepada sapalah lagi kami nak mengadu...

Suraya Hj. Ali said...

Alhamdulillah..semakin indah pemandangan MH & semakin selesa..
CL busy gamaknye skang nih..ker dah on d way balik m'sia?

Che'gu Mimah said...

salam...

semuanya utk keselesaan jemaah...moga ibadah semakin khusyuk n tenang...

rosli said...

salam Cl,

Kalau CL betul2 resign memang sedih, saya dah lah tengah bersedih sbb Argentina kalah teruk dengan German tadi.....bertambah gundah ni...

malek said...

Salam CL

Dia mana CL sekarang? Mungkin sibuk buat sesuatu persiapan - sebab tu jarang komen lagi blog ni. Apa2 pun - all the best to you.

Azima said...

Salam CL,

Loving wat U do..n doing wat U love is the magic portion of success...

wishing U the pinacle of success in all ur undertakings...

Take Care...

che na said...

Salam CL,

Semua ambilberat pasal CL so bila xde maklumat 4 sure tanya CM, our presiden. Sharing is caring, caring is loving. Semoga ukhuwwah kita semua berkekalan, insyaalah.

abangsulung said...

Salam,

Setiap pagi & petang saya baca PKDM ni. Cuma nak tanya sebelum CL tinggal Royal Orchid Tower. CL nak ke mana..?

boxhousestudio said...

salam CL

pagi tadi BHS call CL...CL dalam bilik mesyuarat...dapat cakap beberapa saat dan terdengar suara yang amat tenang...namun masih teka teki...apa pun yang terjadi BHS dan rakan-rakan PDKM akan tetap menjadi sahabat dan peminat setia PDKM...terlalu banyak kenangan indah bermula di sini...

tapi kan CL..pada firasat BHS la..cheewah....CL tamat perkhidmatan di hotel ini...rasanya dah ada yang menyambut di hotel belah sana tak?.....ehem..ehem...ehem...

alla CL...orang macam CL ni...ALLAH dah ready kan rezeki melimpah ruah...Alhamdulillah....

salam hormat buat CL yang disegani
BHS

Imran Paris said...

En Li....HEBAT future plan MH...bila, hrp kita semua dpt berkunjung di sana...dan tentunya En Li menunggu kita semua di sana....iye ke, atau sy je masih berangan2...habaq mai no En Li

boxhousestudio said...

salam Cl

salam IM...bila BHS terima berita camgini...bertambah mengamit memori, beramai masa Umrah kelmarin waktu hari jadi na5wa sama IM, PI, CL dan tuan haji....ALLAH....

Kak Ina said...

Salam CL

Dah sampai Malaysia ke..or just move over to the next hotel..

Jangan bagi kita orang suspense lama lama kat sini..

Apa-apa pun semoga bahagia dengan tugas baru ye..

safiudin said...

Salam CL,

Tempat baru? eh! mana pulak CL nak pergi ni..

saya yakin, tentunya yang lebih baik dari yang terbaik CL perolehi...

insyallah....

apa-apa pun saya doakan CL berbahagia dengan pilihan itu..

tahniah CM, Mama Ju....