MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Saturday, 3 July 2010

" CL resigned Dari Alsafwah Royale Orchid.."

ada kek rupanyer....cikgu meh makan sama...sedap tau..
semoga kita berjumpa lagi...
yummy...sayang CL tak makan kek...tengok jer lah..

49 comments:

CM said...

salam

apapun Allah telah tetapkan segala ketentuan...All the best

CM said...

salam..


ok potong kek tu bawak balik..cikgu teringin gak nk rasa..

CM said...

salam cl

kita pun nk bai-bai kt alsafwah royale orchid,,

sonata anak kancil said...

salam...resigned? ke mana pulak lepas ni?

apa2pun kek tu sangat la sedap!

Umi Azuddin said...

Salaam CL,

Semoga hari2 mendatang membawa limpahan rahmat dan keberkatan daripada Allah buat CL. Amin.

Jangan sedey2 ye CL... semoga ikatan ukhuwwah yang terjalin dengan rakan2 sekerja di AlSafwah tetap utuh terjalin.

Jom makan kek dulu :)

VpeaceV

CASA QASEH said...

semuga hari mendatang akan lebih membawa seribu pengertian. selamat bersara.

manzlie said...

salam cikgu mas

taniahhh


ratu trekk PDKM


emas , perak dan gangsa..


waslam

nadz said...

Assallamualaikum CL,

Resigned..kenapa CL..
Tak sempat mama nak jumpa CL di AlSafwah bumi Makkah..
semuga mencapai kebahagian di mana saja..

ina said...

Salam,

Hopefully resigned for good...

Ya lah kan, cincin dah ada. Hantaran semuanya dah sedia...

mamacomel said...

Salam cl,

Semoga berjaya walau dimana...tapi siapa le yang akan ganti cl yang selalu akan update cerita dan gambar2 diMH..

Sedeh lak..Tak dapat jumpa cl di Mh...alahai

Hj.Sabri said...

Assalamualaikum CL.Sebab apa resigned? Saper pulak yg nak update blog ni. Lps ni harap2 Hj.Arshad lah pulak yg akan upload gambar2 terbaru Kota Mekah. Salam buat Hj.Arshad

che na said...

Salam CL,

Sedih lak tengok CL resign..Apa2pun all d best to you. Semoga sentiasa ceria dan bahagia. Projek Ramadhan kena tukar schedulelah!

Suraya Hj. Ali said...

Salam CL

resigned?sedihnye baca statement tu..sapa nak update cerita&gambar-gambar dari MH?tentu sedih nak meninggalkan tanah haram.tapi,all the best untuk CL.

haticantik said...

salam cl..

sedihnya kalau cl bebetul nak resigned...sapa la yang nak upload gambar terkini dari tanah suci mekah tu yaa...hope apa pun..semua itu ketentuan Allah...

DARUL NAIM TRAVEL AND TOUR'S SDN.BHD said...

salam

aturan allah tiada siapa yang tahu... moga dipermudahkan semua... insyaallah

Imran Paris said...

En Li....kejam lg noti tau letak gambar kek ni. Anak2 saya semua kata depa nak kek tu...."where can we buy that cake" Hadi/Amirah bila dpt tau u nak blk Msia....depa terus jerit "Kita nak balik gak, nak jumpa Uncle Li" InsyaAllah c u in Msia

S said...

salam,

smoga keputusan yang dibuat dierkati Allah.

lepas ni CL jadi taukeh besar plak kat Mekah macam Hj Arshad.
smoga berjaya. InsyaAllah.

shhhhhh.... CL , ada ka peluang kerja untuk kak S n abg mgt nnt ??? tukang potong sayoq pun jadilah....

dah sampai KLIA ka???

Imran Paris said...

En Li....AWAT RESIGNED....huhuhu, mcmana nak kami nak gi sana lagi ni :((

S said...

resigned AlSafwah tak pa TAPI jangan resign blog plak naaaa....
( lupa nk tulis tadi ) sedeh n terharu sikit.

Kakzakie said...

Salam CL,

Resigned or applied leave? Atau resigned dan terus menetap di M'sia? Musykil gak nie.... Atau lepas ada pasangan ada business baru di sana? Anyway all the best for you.

Mohd Ashraf Bin Suarin Al-Hafiz said...

Salam,nk resigned?abg nk ke mana?Moga Allah atur yg terbaik utk abg cl..

NGINAP SRENGENGE said...

Salam CL dan semuanya dari PdKM,

Apakah permulaanya dan gimana pula kesudahannya........

Apa2 pun semuanya dibawah ketentuan Allah.

Wassalam.

mama ju, said...

Rasa dunia ni gelap seketika......CM ceritalah bagi pihak...

S said...

slama,
CM mesti tau cerita nih...
cm ooo cm.... cepat lah cerita..

semua orang dok gelabah meroyan ni...

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Apa2 pun itulah pilihan cl yang terbaik..cuma akak tak merasalah nak bergambar dlm studio pdkm tu..kempunan....mcm citer batu belah batu betangkup..

Mungkin lepas ni ada studio yg lebih baik kan cl..yg lebih indah..hehehe...

malek said...

Salam CL

Dah muktamad ke? Apa2 pun Allah yang tentukan rezeki kita. Tak dapat lah nak merasa bergambor di studio PDKM lepas ni. Teruskan ber-blogging dia mana jua CL berada.

che na said...

Salam CL,

Slmt tinggal 1205 and studio PDKM. Nanti CL create studio baru ye...siaran lintas langsung dari menara di MH. Lps ni gi Rest. Felda terus masuk MH je..nggak blh singgah Safwah lg.

PINATBATE said...

Tetiba rasa sayu...sedihnya..Abang Samad pun mesti sedih terpaksa berpisah dgn CL..

Tapi kek tu memang nampak sanggat WoW!

JSR said...

Salam CL, baru satu hari aku tak chat, tut tut CL dah resign. Sedih betul lah aku. Aku baru berkenalan dgn PDKM mingu lepas, baru lepas rindu dgn MH. Why why why...... " begini lah nasib diri ku yg malang oh tuhan"

JSR said...

Tapi tak apa CL. Moga reziki CL murah 2 selalu.

irinah said...

salam CL..awat berhenti? nak malaysia dan settle down gan adik rabiatul eak..yg CL beli hantaran aritue. apapun..all the best to u.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah yg terbaik dari CL.

Amin.

tq.

siti zaleha said...

Salam.

CL resigned? Maybe ada rezeki yg lebih baik sedang menanti. Patutlah CL begitu sedih nak meninggalkan MH. Semoga CL sukses selalu...ameeen.

siti zaleha said...
This comment has been removed by the author.
siti zaleha said...

Sedih juga nanti tak dapat lagi tengok gambar2 terkini MH

Norbaya said...

salam cl,sedihnya.awat nak berhenti? emm..sape pulak nak update gambar2 dari haram ni.

rozaini said...

Salam Cl,

Sedihnyeee.... baru je join blog nih !

Tetapi aturan Allah tiada siapa yang tahu.... good luck.

Che'gu Mimah said...

salam Cl...

Moga diberkati Allah selalu..Cl nk gi mana lepas nie????

rosli said...

salam Cl,

Kalau betul resigned saya tumpang sedih....byk lagi kawan2 nak bergambar di studio pdkm

Azima said...

Salam CL,

Betul ke?????
Why..Why..Why????????????
Sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

Xsempat nak pi maktab 1205...
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

(':') (':')

boxhousestudio said...

salam cl

BHS doakan segala-gala yang terbaik buat cl..BHS yakin rezeki barokah yang ALLAH beri cl melimpah ruah walau di mana bumi dipijak...

malah cl beruntung punya kenangan yang teramat-amat indah sepanjang di bumi barokah lagi suci yang terbaik di dunia di mana jarang-jarang orang dapat menikmatinya...

BHS ucap berbanyak terima kasih pada CL sudi bawa BHS and family menikmati keindahan tempat cl berkhidmat sepanjang menjadi perantau di Mekah...Alhamdulillah...

Kak Ina said...

Salam CL

Yummy nye..kek tu..mangga sebijik kat atas..

Awat le..CL buat suspense ..balik Malaysia "for good" ke..patutlah packing awal-awal lagi..

Apa-apa pun all the best to CL and nampaknya Tn. Hj. Arshad kena lah terus mengirim foto-foto MH.

farah said...

Salam CL,

Sedihnya dengar CL resigned, tak dapatlah nak bergambar di studio PDKM kalau ada rezeki ke sana nanti, whatever it is hanya CL yang tahu keputusan yang dibuat, semuga berjaya hendaknya didepan nanti, kita masih lagi boleh berhubung kalau diizinkan Allah swt.

hazira said...

Salam uncle li

Patutlah..farewell party banyak sangat, jemputan makan sana sini siap provide swimming pool, gulai unta..rupa-rupanya uncle nak resign ye..

Wish you good luck dan dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki banyak-banyak. Cepat-cepat "bina masjid" tak sabar nak rasa nasi minyak uncle. Nasi minyak kat Bilal Restoran tu dah pernah rasa dah..

Thanks for all the hardwork..ye

yongzu @ 9W2YZU said...

Salam,

Nampaknya CL kena ubah dah "profil" di PDKM :).

Selamat berjaya dalam apa sahaja bidang yang akan diceburi nanti. All the best! Semoga dirahmati Allah swt sentiasa.

safiudin said...

Salam CL,

CL resigned?

bila? sebab apa? kenapa? mengapa? macam mana tu?

tahniah CM

Li-Na Nasir said...

salam CL....nnti rindu nk tgk gambar MH....

Rozie said...

Salam CL.. baru sempat jenguk sini hari ni... terkejut bila tau CL dah resign.. kenapa? tp moga apa pun sebabnya memberi Rahmat buat CL. Agak sedih jugak coz lepas ni tentu tak dpt nengok gambar latest kaabah lg... tak dpt info terkini lg... CL pun mesti sedih kan...

Aki44 said...

Salam CL..
Inilah berita terhangat dekad ini. Selamat berjaya didlm apa kerja baru CL ceburi.