MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Sunday, 4 July 2010

" AlHamduLilLah Selamat Sampai KLIA.."

Touch down' tadi jam 12 tengahari...alhamdulilah
duk makan burger King sambil updated entry nih...
Barang barang yang dibawa pulang..CL kena sr500 lebih muatan bagasi..alahmdulilah
Posted by Picasa

69 comments:

PINATBATE said...

Alhamdulillahh!

PINATBATE said...

welcome home

PINATBATE said...

Selamat kembali ke tanah air

PINATBATE said...

Semuga CL dilimpahi rahmat Allah sentiasa

Cik Amy Sensei said...

selamat kembali CL

MohdArshad said...

Salam CL...Alhamdulillah selamat sampai..

manzlie said...

salam kak Pinat


taniahhh..

Ratu trekk PDKM...

emas , perakk dan gangsa..

wasalm

DARUL NAIM TRAVEL AND TOUR'S SDN.BHD said...

SALAM

ALHAMDULILLAH

MohdArshad said...

Ratu klia hadiah khas akan menyusul????

mior zahid said...

Salam CL. Alhamdulillah Selamat Kembali ke Malaysia. Lama ke cuti2 Malaysia.

Non datin sophie said...

salam
Alhamdulillah.

azlina said...

alhamdulilah dah selamat sampai...bercuti ke balik terus ke sini CL...

rosli said...

Salam Cl,

Syukur dah selamat smpi ke Msia, rehat dulu, nnti bila dah free dan cukup rehat sms saya, kita boleh jumpa di tmpt biasa, boleh citer panjang. Kalau nak terjah rumah pls call dulu ok.

Rozali said...

Assalamualaikum CL

Alhamdulillah
selamat sampai
dan dipermudahkan

mama ju, said...

salam CL. alhamdulillah dah sampai. syukurlah dh dgr suare tuan hj.

rozaini said...

Salam Cl,

Selamat kembali ke Msia, Alhamdulilah.

che na said...

Salam CL,

Alhamdulillah CL selamat sampai.

mamacomel said...

Salam cl,

Alhamdulillah...home sweet home..
Apa-ape pun teruskan update blog..
nak dengar cerite seterusnya..

Suraya Hj. Ali said...

Salam..

welcome home..teruskan update blog yer CL

Imran Paris said...

En Liiiiii......hebat no dah sampai KL dah dia, siap makan burger king lagi.....nanti kita makan sama2 pulak k. Nak apa dr sini???

rezeki said...

salam cl

alhamdulillah, selamat kembali ke tanah air

ni nanti malam sure jadi burung jampuk hehehe

mata celik je hehehe

ijoismart said...

Salam CL

Semoga ceria selalu

nadz said...

Assallamualaikum CL,
selamat pulang ke tanah air..
semuga dirahmati di mana saja.

CASA QASEH said...

welcome home CL rumah mu syurga mu

Kak Ina said...

Salam CL

Welcome home..terubat rindu di hati ye..

Have a good rest and keep updating the blog ye..

Banyak barang ke bawa balik sampai kena SR500 - air zam zam berapa litre ni bawa balik - kan ramai bloggers yang pesan

ina said...

Salam CL,

Welcome home. For good surely.

SUHAIMI said...

Salam CL...

selamat kembali....

hazira said...

Uncle Li

At last..you're back. Wish you good luck with your new job (kat KL ke) or if kat Mekah - maybe kat hotel lain pula)

Apa-apa pun...ensure that brg hantaran yg kak Anis pesan tu are in order ye..

farah said...

Salam CL,

Alhamdulillah telah selamat mendarat dan kembali ke tanah air tercinta, akan terus berada disini atau kan kembali ke Makkah, mungkin menimba pengalaman di Hotel lain pula, apa pun semoga sejahtera hendaknya.

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah selamat sampai macam biasa lah!

Amin.

tq.

Mohd Ashraf Bin Suarin Al-Hafiz said...

Salam,abg cl...
Alhamdulillah..selamat kembali..boleh..jumpa ada masa..minta no.phone?no.saya 0136328852

YB said...

salam cl

2 hari dah tak layari internet, terkejut cl dah sampai m;sia. Balik terus ke balik semula.

KAMATO said...

Alahamdulilah, selamat sampai, kalau free kita pekena teh tarik

malek said...

Salam CL

Saya juga nak ucapkan selamat kembali ke Malaysia. Boleh la update kita orang nanti rancangan CL seterusnya.

asyeqen said...

Alhamdulillah,

Selamat sampai ke tanah air.

Azima said...

Salam CL,

Alhamdulillah...
dah selamat sampai..semoga semuanya ok..InsyaAllah

Wassalam

M A Sabtu said...

Salam CL... Alhamdulillah, telah selamat kembali ke Msia.

Terperanjat juga bila membaca CL dah resign dari Safwah!.. (tentu ada peluang lain yang lebih mencabar di negara sendiri?).

Terkilan pulak rasanya! kerana saya ada membawa BINGKISAN DARIPADA PROF KAMIL untuk disampaikan...insyaAllah saya akan tiba Jeddah 12Julai (dari London).

salam hjSab2 @Cambridge 12:25

Ayah Zain said...

Salam CL.,

az selalu ketinggalan ni. az baru balik drpd melaka ni.

alhamdulillah,akhirnya CL selamat mendarat.

minum air banyak2 yer. takut sakit macam dulu lagi. perubahan cuaca ni kena jaga baik2.

irinah said...

salam CL..welcome back to Malaysia. Terus balik menetap di Malaysia or balik ke semula ke tanahsuci? apapun..welcome home, ;p.

Ummi Humaira said...

salam CL...

Alhamdulillah dah selamat kembali ke tanahair...

alamat KD dah ada tp kalu nk dtg bg tau dulu ek ...

Zainal Abidin said...

Siapa yang akan mengambil alih tugas membuat posting gambar gambar harian di MH?

NGINAP SRENGENGE said...

SALAM CL DAN RAKAN2 SEMUA,


Alhamdulillah,selamat sampai.
istirihat.
bertenang.
jangan panik.
Moga Allah hulurkan yang terbaik.

Allah menentukan segalanya.
Wassalam.

mamaaiman said...

Salam..CL..Selamat Sampai...apapun hujan emas di negeri orang takkan sama hujan batu di negeri sendiri...Yang payah adalah untuk beristiqamah sebagaimana di ALHARAM...Semuga di pelihara..InsyaAllah..

Kak Sidah said...

Salam CL,

Selamat kembali ketanah air Msia, akak baru sampai juga ni..tu yg baru mengomen..tk cl kerana beritau dah sampai,tapi akak tak dapat g KLIA sebab jauh kan, masa tu baru jer sampai kat tempat yg dituju..insyaallah kita jumpa yer..dah jumpa cm ke..

kak su said...

Salam CL


Alhamdulillah dah sampai KL yaa...

Maaf tidak dapat mengikuti perkembangan terbaru sebab ziarah anak2...banyak akak kena update nii..

Semuga Allah permudahkan urusan CL seterusnya...Insyaallah.

Wslm

maklang said...

oh...ada rahsia ngan mak abah dan ereen eh....:)

probakti 21 said...

Salam CL,
Alhamdulillah,semoga selalu di rahmati Allah.

Jumpa nanti di KB ?

مسافر_اسلام said...

Salam ziarah, Selamat sampai.

Wan Rusyaini Wan Mohd said...

Salam CL,

Terima kasih di atas n3 tentang arwah ayah wan. Terima kasih jugak pada kawan2 semua yg mendoakan arwah ayah wan.

Hajah Zainab bt Abdullah said...

Salam CL,

Alhamdulillah...dah selamat sampai..nanti kita jumpa ya..akak tunggu CL kat Kuantan nanti...
Sekarang akak kat Glasgow..

yongzu @ 9W2YZU said...

Salam buat CL dan rakan2 yang lain,

Selamat pulang ke tanah air tercinta dan semoga tercapai misi yang akan datang. :)

normaznah said...

Salam CL, alhamdulillah dah selamat sampai. jika ada kelapangan boleh jumpa kak nor & abang hisham. Rumah kita tak jauh kan, contact no abang hisham 0122092686. apa-apa pun rehat dulu dan jaga kesihatan baik-baik.

Kakzakie said...

Salam CL,

Kakak tertinggal. Banyak kerja kahwin semalam. Amboi ramainya yang welcome back CL. Rehat, selesaikan hajat dan jangan lupa inform kami your next step.

p/s: macam kata pak itam bebaru ni susah sikit nak tidur malam belum biasa (pertukaran masa KL/Mecca)

Che'gu Mimah said...

salam CL..

selamat kembali ke tanahair & moga apa yg dirancang diberkati hendaknya...

inabu said...

Salam CL...

selamat kembali ke tanah air..

kak su said...

Salam CL

Tentu pagi tadi CL ke sana kan .

Tempat yang pertama yang pastinya CL kunjungi kan...bawa bersabar ya...

Dah zaiarah pasti CL puaskan walaupun setiap hari tetap mengirimkan doa buat mereka.

Alhamdulillah. Buatlah yang terbaik untuk CL dan mereka.

Wslm

safiudin said...

Salam CL,

Alhamdulillah, selamat kembali ke tanahair..

tahniah Pinatbate

S said...

CL,

MARHABAH ...MARHABAH....MARHABAH....

mai cheq mai..
jangan tak mai nohhh.

safiudin said...
This comment has been removed by the author.
shami2 said...

Salam CL..

alhamdulillah dah selamat sampai..
Berhenti kerja kaa..
Tak pa...bina..apa impian kita
Semoga dirimu berjaya
Kalau ada masa singgah mai..
Kedai BBQ kambing Pak Ngah & Mak Ngah boleh makan2 sambil berborak..
Belajar masak ngan CL...tuttt..hehhe
Lepas ni tak lah kami semua tak berebut lah kan...CL ada bnyak masa...kan..
Selamat berehat..seketika ambil sebulan ...pas tu masuk planning nak buat apa...k..update selalu berita terkini...
nanti aar kita citar..

bidadarindu said...

Salam CL,

Kalau bgth nak balik bila mesti saya sambut kat KLIA...tetiba plak rasa sedih sbb dah x dek org nak update MH tiap hari..

Anyway,setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...

ainhany said...

salam CL

syukur selamat sampai dah!!
rindu2an MH......

Marla said...

Salam...
Welcome back and good luck on your future endeavours...

boxhousestudio said...

Salam Cl

rehat rehat rehat dan tidur cukup cukup nanti bangun rasa segar...perubahan waktu dan segala

oh ya cl, cl selalu tanya pasal my cupcakes...if needed untuk apa-apa upacara...beritahu awal-awal ya...senang nanti BHS nak siapkan
BHS tak mau call Cl...I am sure Cl masih nak tenang-tenang dulu pasai baru sangat sampai....

salam hormat buat yang disegani
BHS
012.669.2939

ct anna said...

ALHAMDULILLAH,

WELCOME HOME!!! HAVE A GOOD REST DAN JGN LUPE UPDATE BLOG. DAH ADA KAT MALAYSIA NI BOLEH LAH BUAT REUNION MEMBER2 PDKM. KALAU MAKAN NASI MINYAK JGN LUPA JEMPUT YEK...
KAK SITI

fruityloom said...

ooooo dah balik for good ye? baru nak mintak tolong...........

Kak Ina said...

Salam CL

Blog Tn. Hj. Arshad nampkanya akan menjadi pengubat rindu kita kepada MH

noraini said...

Alhamdulillah...
Selamat pulang, sama-samalah kita merindui MH....

Idris Talu said...

Assalamualaikum wr wb

Selamat tiba kembali ke Malaysia.

Rasa sebentar sahaja CL di Makkah al Mukarramah.

Wassaam,

Idris Talu
http://idristalu.blogspot.com/