MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Tuesday, 12 April 2011

" JoM LunCh DgN CL - BuKhaRi RicE.."

hmmm...sedapnyerrr....
nasi bukhari chicken rice ni.....
Jom makan dengan cl ni....

25 comments:

taj said...

Salam CL....



eeeeeeee sedapnyer....
makan tuk taj ek...

Eyrique Ettiqaz. said...

sedapnya...boleh tolong pos ke msia.hehe

rozaini said...

Assalamualaikum tn.hj.

Alhamdulilah.....

Nak cikittt.....

Hajah Zainab bt Abdullah said...

ambooiii...seksi betul ayam tu :))

Aki44 said...

Salam CL,

Yum..yum.. Takkanlah syuru berdua jer. Ajak2lah, walaupun ajak2 ayam.

Aki44 said...

Salam CL,

Sape jejaki sebelah tuh, nak kenai leh tak..

manzlie said...

salam taj..

ok..cl makan kan untuk taj jugakkk


waslam

manzlie said...

salam erique


takda pso laju la sini...heheheheh..

malessss


waslam

manzlie said...

salam kak rozaini...



bolehhh...cikit sajer tauuu


waslam

manzlie said...

salam aki44'


kan dah offer tuhh join dng cl sekali...

my asistant laa..


waslam

manzlie said...

salam hajjah zainab..



seksi'.....


waslam

NGINAP SRENGENGE said...

salam CL,

Sekor ayam dua orang makan.
Dah terlioq.

wassalam

shami2 said...

Salam CL..

Ayam golek cili hijau dan nasik sedap tu....

Pssst ..makan berdua jer mana pi
bang samad sekarang eikk..hehehh kirim salam dengan dia yer CL...heheh

Ku Din said...

Salam CL,

Sedapnya CL... wah tersenyum lebar tentu kenyang tak terkata

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah memang lazat, pekena pulak dgn ayam golek hingga menjilat jari. Amboi....

Amin.

tq.

rezeki said...

salam cl

ayam bukari ye hehehe

cl dah mcm ketua pelajar maktab tentera diraja le , smart hehe

Ayah Zain said...

nak sikit, nak jugak itu nasi bukhari. huhuh

Rahmat Ilahi said...

Salam CL,

Jemputan lambat sampai la hari ni, hu hu hu, mesti nasi tu dah habis kan... nampak sedap sangat !!!

Lapar la pulak...

Wassalam.

S said...

salam CL,
makan berteman ni. teman baru ganti abg samad. heheheh......

MUSLIMAH SEJATI said...

Penduduk syurga akan mendapat makanan dan minuman tanpa sebarang kesusahan. Rezeki akan datang sedang mereka duduk-duduk saja. Firman Allah bermaksud :

“Maka sesiapa yang menerima kitab amalnya dengan tangan kanannya, maka ia akan berkata (dengan sukacitanya kepada sesiapa yang ada di sisinya): ` Nah! bacalah kamu Kitab amalku ini!, “Sesungguhnya aku telah mengetahui dengan yakin, bahawa aku akan menghadapi hitungan amalku (pada hari yang ditentukan)!”, maka tinggalaah dia dalam kehidupan yang senang lenang lagi memuaskan, Di dalam syurga yang tinggi (darjatnya). Buah-buahannya dekat untuk dipetik, (masing-masing dipersilakan menikmatinya dengan dikatakan): “Makan dan minumlah kamu makanan dan minuman sebagai nikmat yang lazat dan baik kesudahannya, dengan sebab (amal-amal soleh) yang telah kamu kerjakan pada masa yang lalu!”

(Al-Haqqah : 19-24)

Norbaya said...

sedap nyum....makan gitu je?tanpa kuah.tak ade ke kuah dalca?

pesona said...

Assalamualaikum Tn Hj,

ayam golek atas nasi nampaknya selera je......

Nazz said...

CL....jenuh cari nasi ni masa kat Mekah 2 minggu lepas. Tak jumpa pun. Kat restaurant mana jual nasi ni? Yg kami jumpa masa on the way dari Madinah ke Mekah...kat hentian rehat. Siap ada ikan goreng..Sudahnya, balik Malaysia saya terus g kedai Arab Food...

safiudin.com said...

Assalamualaikum CL,

Alhamdulillah, syukur.

terasa laparlah pulak.. [ketawa].

tumpang sekali boleh ke?

Wassalam.

Musa b Mohd Yusuf said...

salam Cl,

sedaapnyer.. teringat masa makan ngan my wife kat hiraq depan haram tu...xde kat ipoh nih.. jenuh cari..cubit ayam, gigit cabai hijau..suap nasi..pergh.. masyaAllah sedaap..tq sebab masukkan gambar yang menerbitkan nostalgia nih.. CL..