MAKKAH ADA LAH KOTA SUCI BAGI SETIAP UMAT ISLAM DARI SELURUH DUNIA YANG MEMPUNYAI IMPIAN DATANG BERIBADAH KE SINI DAN AKU RASA AKU ADALAH INSAN YANG SANGAT BERTUAH KERANA DAPAT BEKERJA DAN DUDUK DI SINI SERTA DAPAT MENCARI SESUATU PENGALAMAN YANG PASTI BERHARGA BUAT DIRI KU...SYUKUR ALLAHAMDULILAH DENGAN IZIN NYEE ( ALLAH ) SO I AM HERE TO SHARE MY EXPERIENCE WIZ YOU ALL INSYAALLAH......

Followers

Wednesday, 6 October 2010

'

Permandangan dari atas kota Bandung....wahhhh......
Mendarat selepas hampir 2 jam di dalam penerbangan dari KL
orangramai berpusu pusu menyaksikan 'pameran udara ' yang juga berlangsung...
seketika bergambar di depan airport utama kota bandung...
Posted by Picasa

33 comments:

S said...

salam,
wah dah sampai bandung.

S said...

telekung kat sana cantik2kan?

S said...

berapa lama kat sana

S said...

nnt pos gambaq best disana banyak2 naaa

S said...

gambar awek pun nak tengok juga hehehe....

Aki44 said...

Salam CL...

Waduuuuh, kapan ke Bandung. Ini sudah menyimpang dari siaran langsung dari KM. Apa2 pun bes jugak dapat melawat ke Bandung tuh.
Air batu bandung dan mee bandung kat situ ada tak?

S said...

jangan lupa ......
makan mee bandung n ais bandung yang ori... hehehe

CM said...

salam..

yg baju kuning hati-hati turun pesawat dong..

S said...

alamak Aki dh potong trip plak dah ni
ingat nak buat rekod sbb lama dah tak dak sapa buat rekod kereta berhias. hehehe

Aki44 said...

Salam Cl

Salam S.. sapu bersih sume lane lebuhraya.

S said...

mestilah hati2 CM sbb dah ada yg sambut tangan CL kat sana.
tak jatuh aih... jangan risaulah ....

S said...

tak pa Aki . aja nak melawak ngn CL ni...
lama dah dia dok senyap ja ....

Aki44 said...

Salam CL

Salam S.... releks..releks, kan esok ada lagi. Nak buat aksi KL drift pun boleh.

S said...

CL...
jaga diri baik2 naaaa...
ok lah nak undur diri dulu. bagi cans kat orang lain plak....

manzlie said...

salam kak s


jalan jalan jerr....sambil.....


waslam

manzlie said...

salam aki44...


berehat seketika...sebelum mula kerja nanti..


waslam

manzlie said...

salam kak as..


gambar aweksss...?// ada kat atas tuhh


waslam

manzlie said...

salam cikgu...


duk buat vidoe clip...shooting kat abandung...ahiksss..


waslam

Kak Sidah said...

Salam CL,

Alhamdulillah..selamat sampai Bandung

Kak Sidah said...

Salam Cl,

Doa untuk CL selamat sampai dan selamat balik..dan dipermudahkan segala urusan

nurazzah8 said...

Salam ziarah dan salam perkenalan,
selama ini menjadi silent reader sahaja...Alhamdulillah CL diKurniakan rezeki oleh Allah SWT utk berkerja di Kota Suci Mekah...
Akak dah jadi follower dan dah link blog CL, nnt jika lapang singgah lah blog akak ya ..

Kehidupan Makkah said...

salam>>>CL jgn lupa ole2 bandung.

Ku Din said...

Salam CL,

Wah dah selamat mendarat ye di Bandung... Semoga seronok dan dapat menghilangkan penat bekerja dan mengumpul tenaga untuk musim haji nanti...

Atikah said...

Salam CL,

Ambil gambar kat lapangan terbang tu tak kena marah ke? saya hari tu kena marah dek kru yang dok jaga kat situ...

mior zahid said...

Salam CL
Lama menghilang, rupanye dah sampai Bandung. Alhamdulillah, selamat melancung dan bershopping.
Berapa hari di Bandung?

hilmyiskandar said...

Salam.

Alhamdulillah jauh perjalanan luas pengalaman.

Amin.

tq.

NGINAP SRENGENGE said...

salam CL,

Jauh perjalanan,luas pandangan.

support@safiudin.com said...

salam,

alhamdulillah.....syukur

selamat ber melancung...

Hajah Zainab bt Abdullah said...

salam cl,

akhirnya sampai bandung...heheheh

papa fikri, Medan said...

salam CL...

rupanya melancong ke Tanah Sunda Bandung yah...
sempat ke Ciater; Tangkuban Perahu; Lembang??? Sejuk disana

selamat berlibur di Indonesia....kapan jalan2 ke Medan?

NGINAP SRENGENGE said...

salam CL,

Nak makan mee-bandung kena balik M"sia.....sana tak de , kata orang.

support@safiudin.com said...

Salam CL,

banyak 'beli belah'

ahah! banyak beli barang?

mohd mukhtar said...

Assalamualaikum wm. wb.
Didoakan semoga enta dalam kesejahteraan sekeluarga. pos foto selepas subuh tu amat menyentuh. hati jadi berdebar entah bila nak ke sana bukan saja menikmati subuh hening tu, lebih dari tu, pos kan foto sekitar tanah suci insyallah saya tetap merindu nya, amin !